Parhaat kasvoseerumit punoitusta vastaan? 7 parasta valintaa täältä!

Mukaan Kauneus

Mikäli iho kärsii punoituksesta ja katkenneista verisuonista, on tutustuttava sopivaan päivittäiseen ihonhoitoon ja sen tärkeyteen. Epäsopivat ihonhoitotuotteet saattavat ärsyttää ihoa entisestään. Ihon ’vahvistamiseksi’ ja heikkojen verisuonien tukemiseksi on käytettävää hyvää kasvoseerumia punoitusta vastaan. Kosmetologit ovat samaa mieltä: kasvoseerumi on tehokkain mahdollinen tuote, eli kaikkien pinnallisista verisuonista kärsivien tulisi hankkia sellainen. Mikä seerumi sopii parhaiten sinun ihollesi? Me tiedämme! Lue listauksemme ja sinäkin tiedät!

Alkuun: miten punoittavasta ja herkästä ihosta pidetään huolta?

Vaativa, ärtynyt ja reaktiivinen iho vaatii erityistä huolenpitoa. Miten se onnistuu? Meidän tulisi tutustua ihoamme ärsyttäviin tekijöihin ja ärsytysten käsittelytapoihin, jotta emme pahentaisi ongelmaa – eli punoitusta ja ärsytystä. Tässä ihonhoidon kymmenen käskyä herkälle iholle:

  1. Luovu karkeista kuorivista aineista, jotka hankaavat ihoa, ärsyttävät ihoa ja saattavat aiheuttaa katkenneita verisuonia.
  2. Juo paljon vettä ihon kuivumisen ehkäisemiseksi.
  3. Vältä korkeita lämpötiloja, eli saunoja, auringonottoa ja kuumia kylpyjä.
  4. Suojaa ihoa kylmyydeltä ja tuulelta.
  5. Käytä aurinkosuojaa vuoden ympäri (SPF 50 kesällä, SPF 20 talvella).
  6. Valitse punoittavalle ja herkälle iholle sopivia kauneustuotteita.
  7. Vähennä kuumia juomia ja aterioita.
  8. Vältä tulisia mausteita.
  9. Luovu tupakasta ja alkoholista.
  10. Lisää ihonhoitorutiiniin hyvä seerumi punoitusta vastaan.

Miten valita paras kasvoseerumi punoitusta vastaan?

Hyvä kasvoseerumi punoitukseen sisältää tarkasti valittuja ainesosia, jotka hoitavat punoituksen, polttelun, katkenneiden verisuonien, kuivuuden, pistelyn ja epämukavuuden kaltaisia ei-toivottuja oireita. Onneksi tuotteiden, hintojen, kokojen ja arvostelujen vertailuun ei tarvitse varata aikaa. Olemme tehneet sen puolestasi ja esittelemme kohta 7 palkittua seerumia kasvojen punoitukseen ja katkenneille verisuonille. Lue listauksemme ja valitse itsellesi paras seerumi!

7 PARASTA KASVOSEERUMIA PUNOITUSTA VASTAAN

1. Nanoil Anti-Redness Face Serum

Nanoil Anti-Redness Face Serum

Tässä kasvoseerumissa on kaikki rauhoittamaan, suojaamaan ja vahvistamaan erityisherkkää ihoa katkenneilla verisuonilla ja punoituksella. Nanoil Anti-Redness Face Serum tukee ihon korjautumista ja ehkäisee uusia ongelmia syntymästä. Tuote vahvistaa heikkoja verisuonia ja sitä arvostetaan nopeiden tulosten, edullisen hinnan, laadun ja hyvien ainesosien ansiosta. Seerumin tehtävä on ratkaista kaikki punoittavan ihon ongelmat. Suurikokoinen pullo on plussaa.

Tuotteen sisältämät kasviuutteet tekevät loistavaa työtä. Kastanjauute rauhoittaa ’vihaisia’ kasvoja, vahvistaa heikkoja verisuonia ja ehkäisee verisuonien laajentumista. Sypressikäpyuute kosteuttaa, kaunistaa ihoa ja suojaa kaikilta olosuhteilta. Lehmuspuun uute rauhoittaa tulehtunutta ihoa, ehkäisee tulevia tulehduksia, vähentää ärsytystä ja vahvistaa verisuonia. Nanoil Anti-Redness Face Serum sisältää myös voimakasta uutetta Boerhavia Diffusa -kasvista, joka tasoittaa ihonsävyä, kaunistaa ja ehkäisee ryppyjä. Haluatko tietää lisää? Tai ehkä ostaa tuotteen? Käy sivulla www.nanoil.fi. Nanoil on paras valinta herkälle iholle!

2. REN Evercalm Anti-Redness Serum 

Suhteellisen suosittu seerumi hyvillä arvosteluilla. Ehkäisee punoitusta ja rauhoittaa ärtynyttä ihoa. REN Serumin säännöllinen käyttö parantaa ihon kykyä vastustaa haitallisia ulkoisia tekijöitä, kuten tuulta, pakkasta, kuumuutta tai UV-säteilyä. Seerumi pitää kasvot nuorekkaana pidempään. Kokeile punoittavalle ja ärtyneelle iholle. Hyvä valinta myös kuivalle tai tukkiutuneelle iholle. Muista aina käyttää kosteusvoidetta seerumin käytön jälkeen kellonajasta huolimatta.

3. Exuviance AntiRedness Calming Serum

Exuviance on kauan sitten suosion saavuttanut brändi, jota käytettiin paljon kauneushoitoloissa. Nykyään sitä saa myös muualta mutta kova hinta ei välttämättä puhuttele. Exuviance AntiRedness Calmin Serum on rauhoittava tuote punoittavalle ja ärtyneelle iholle, sopii hyvin rosaceasta kärsivälle tai herkälle iholle. Vaikutukset näkyvät nopeasti, jopa muutaman viikon säännöllisen käytön jälkeen. Tuote ehkäisee tulehdusta ja vahvistaa verisuonia.

4. Jart+ Cicapair Tiger Grass Serum

Seerumi pistää silmään epätyypillisellä koostumuksella. Tuote sisältää patentoitua ainesosaa CentellaRX, jonka tehtävä on rauhoittaa ja suojata ihoa, sekä ainesosaa Cicabond, joka korjaa ärtynyttä ja vaurioitunutta ihoa. Kolmas erityinen ainesosa seerumissa on Jartbiome, joka on vahvistava ja rauhoittava uniikki mikrobiomiyhdiste. Arvostelijoiden mukaan vaikutuksia saa odottaa muutaman viikon ja sen jälkeen iho ei enää tunnu epämukavalta. Seerumi on suunniteltu herkälle, kuivalle ja punoittavalle iholle mutta se rauhoittaa myös rosaceasta tai katkenneista verisuonista kärsivää ihoa. Kasvisainesosat tuotteessa ovat plussaa.

5. Skin Ceuticals Redness Neutralizer

Skin Ceuticals Redness Neutralizer on kevyt geelivoide. Vaikka pullo on 50 ml kokoinen, se ei riitä käytössä kovinkaan kauaa. Tuote on listauksessa mukana positiivisten arvostelujen ansiosta. Seerumi hoitaa ja rauhoittaa herkkää ihoa sekä suojaa ja vähentää punoituksen aiheuttamaan epämukavuutta. Säännöllinen käyttö tasoittaa ihonsävyä ja vaalentaa rosacealle tyypillisiä punaisia läiskiä. Skin Ceuticals Redness Neutralizer sisältää neuropeptideja ja kauan suosiossa olleita luonnollisia ainesosia, kuten sheavoita. Sinkkisulfaatti on vastuussa tulehduksen vähentämisestä.

6. PCA Skin Anti-Redness Serum

Seerumi on aika suosittu mutta arvostelut mainitsevat usein pienestä koosta ja suuresta hinnasta! Siitä huolimatta tuote sopii ärtyneelle iholle ja rauhoittaa nopeasti reaktiivista ihoa sekä auttaa pääsemään eroon punoituksesta. Seerumi tukee myös erittäin kuivaa ihoa. PCA Skin Anti-Redness Serum sisältää ainutlaatuisia ainesosia, kuten aldavinea (leväyhdiste), capparenolea ja bisabololia, jotka vähentävät tulehdusta, korjaavat verisuonia ja rauhoittavat ihoa. Tuote on hyvä valinta punoittavalle iholle.

7. Hydropeptide Soothing Face Serum

Tätä kasvoseerumia suositellaan herkälle, punoittavalle, helposti ärtyvälle sekä ikääntyvälle iholle. Tuotteessa on runsaasti peptidejä ja kasviperäisiä kantasoluja, jotka rauhoittavat punertavaa ihoa. Hydropeptide Soothing Face Serum on hintava mutta se on erittäin monipuolinen antioksidanttisten ominaisuuksiensa ansiosta. Säännöllinen käyttö korjaa ihon hydrolipidikerroksen rasittamatta herkkää ihoa. Seerumissa on Telangyn™-peptidiä, jonka tehtävä on vähentää punoitusta.