Lashcode ripsiväri – luonnollista täydellisyyttä meikissä

Mukaan Kauneus

paras ripsiväri markkinoilla LashcodeNaisten henkilökohtainen meikkaaja, joka tekee täydellisen ja häikäisevän silmämeikin luomisesta kaikkea muuta kuin vaikeaa. Näin Lashcode -ripsiväri toimii. Sen silkkinen koostumus ja intensiivisen musta väri tuo esiin silmien muotoa ja hoitaa jokaista ripseä erikseen.

Lashcode on ainoa ripsiväri, joka asettaa “yhtä kuin” merkin meikin ja ripsihoidon välille. Vain terveet ja vahvat ripset, peitetty puuterimaisella koostumuksella, voivat näyttää paremmilta kuin koskaan. Tarkka applikaattori, intensiivinen väri ja korkealaatuiset ainesosat tuotteessa luovat koodin kauneuteen, joka on nyt kaikkien maailman naisten ulottuvilla Lashcoden ansiosta.

# Pitkät ripset häikäisevät tuuheudella

Huomaa ilmiömäistä tuuheutta ripsissä ja tunne olosi itsevarmaksi ihossasi. Lashcode on ripsiväri, joka tarjoaa jopa kolme kertaa pidemmät, paksummat ja tuuheammat ripset moneksi tunniksi. Lashcoden 24 tunnin elinkaari on mahdollista kahden tärkeän tekijän takia, jotka tämä kauneustuote yhdistää:

 1. Tarkka applikaattori – Lashcoden harja on pieni ja silikoninen kapeammalla kärjellä; sen urat ja eripituiset harjakset tarjoavat helppoutta levitykseen jopa lyhyimpiin ja ohuimpiin ripsiin, jotka kasvavat vaikeissa paikoissa (silmien kulmissa).
 2. Innovatiivinen koostumus  – Lashcoden uniikki yhdistelmä on intensiivinen musta väri ja ylimääräiset ainesosat, jotka puuterisen koostumuksen ansiosta mahdollistavat täydellisen levityksen ripsiin ja tuovat esiin ripsiä sekä tekevät niistä joustavammat juurista latvoihin.

# Luonnollisuus ripsien kauneuden puolesta

kauniit silmät Lashcodella LashcodeTutustu ainoaan ripsiväriin, joka sisältää sekoituksen hoitavia ainesosia ja luotiin ammattilaisten tarkan valvonnan alla. Lashcode on ripsiväri, joka ei ainoastaan tee ripsistä täydellisen pitkiä ja paksuja, vaan hoitaa niitä myös hellävaraisesti käytön aikana. Joka minuutti Lashcoden ollessa ripsien ympärillä – se vaikuttaa positiivisesti ripsiin – terveyteen ja ulkonäköön. Se sisältää seuraavia ainesosia kaunistavilla ja vahvistavilla vaikutuksilla:

 • E-vitamiinia – vahva antioksidanttinen ainesosa, joka nopeuttaa ripsien kasvua,
 • Pantenoli – tunkeutuu syvälle ripsiin tarjoten kiiltoa ja sileyttä,
 • Arginiini – luonnollinen aminohappo, joka kosteuttaa ripsiä,
 • Baicalein – vuohennokkien juurien uute on vastuussa ikääntymisen hidastamisesta,
 • Soijauute – vahvistaa ripsiä juurista, ehkäisee irtoamista,
 • Vehnäuute – vaikuttaa ripsien joustavuuteen ja jälleenrakentaviin prosesseihin.

Lashcoden kevyen ja hyvin puuterimaisen koostumuksen ja parhaiden ylimääräisten ainesosien ansiosta, ripsiväri hoitaa jokaista ripseä joka päivä, monta tuntia, aina halutessamme. Tämä on toinen, tärkeä askel silmämeikissä.

VAIKUTUS – unohtumaton ulkonäkö!

Lashcode -ripsiväri tarjoaa ripsille äärimmäistä tuuheutta ja paksuutta, pituutta ja myös taivutusta. Ennen kaikkea ripsiväri kuitenkin tuo esiin ripsiä intensiivisen mustan värin ansiosta ja hoitaa ripsiä sisäpuolelta. Lyhyesti sanottuna, Lashcoden ansiosta saa 24 tunnin virheettömän, kestävän meikin, joka tuo esiin silmien muotoa ja luonnollista kauneutta. Ilman paakkuja tai irtoamista.

19 Comments “Lashcode ripsiväri – luonnollista täydellisyyttä meikissä”

 1. IltaEnkeli

  Löysin vihdoin täydellisen ripsivärin 🙂

  Vastaa
 2. Pupunen

  erityisen tarkka harja, jokainen ripsi peittyy tuotteella ja taipuu mukavasti

  Vastaa
 3. Dea

  en ole koskaan oikeen pitänyt silikoniharjoista mutta tämä on jotain erikoista. Tarttuu myös pieniin ripsiin. Ihanteellinen lyhyille ripsille.

  Vastaa
 4. Leena T

  Epäilin, onko fiksua ostaa ripsiväri, josta en ole koskaan kuullut ja jota kukaan ystävistäni ei ole käyttänyt. Tein hyvän valinnan. Mikään tuote ei ole ilahduttanut näin vähään aikaan! Se pidentää maksimaalisesti ja antaa paksuutta, mutta ilman paakkuja. Lisäksi ensimmäinen kerros korostaa silmiä huomattavasti. Tuubi on ensimmäinen mutta ei varmastikaan viimeinen

  Vastaa
 5. Jonsu

  aah – upeaa!!!!

  Vastaa
 6. W

  pidän eniten siitä, että maskara on syvän mattavärinen. Se ei haalistu päivän aikana, ei irtoa tai katoa ripsistä mitenkään.

  Vastaa
 7. Moonika33

  Kaunis ja intensiivinen väri, harmi vain että värejä on vain yksi. Rakastan laivastonsinistä ripsiväriä!

  Vastaa
 8. epätavallinen

  Tosi pitkäkestoinen vaikka ei ole vedenkestävä. Pysyy päällä säästä huolimatta, eikä vaadi kohennusta päivän aikana, kuten moni muu ripsiväri. Ihana tuote 🙂

  Vastaa
 9. RulA

  Tuntuu aina epäilyttävältä, että meikkituote pystyisi myös hoitamaan mutta se taitaa pitää paikkansa 🙂 nyt ripseni ovat vahvemmat ja irtoavat vähemmän meikinpoistossa

  Vastaa
 10. Sirkku229

  löysin tän ripsivärin ja kun alotin käytön ihmiset alko kysymään mitä oon tehny ripsilleni? 🙂 osa kavereista ei ollu uskoa ku sanoin et ne on mun omat ripset 🙂 kiteyttää ripsivärin täydellisesti.

  Vastaa
 11. tita

  Olen viime aikoina kuullut pelkkää hyvää tästä maskarasta. Pakko kokeilla itsekin, jos se on niin hyvä kuin väitetään 🙂

  Vastaa
 12. Marla X

  Tilasin tuotteen äsken ja odotan kärsimättömänä pakettia

  Vastaa
 13. Ina

  täydellinen mulle – mun silmät istuu aika syvällä ja harjan ansiosta yletyn ripsiin helposti ja ei tarvii huolehtia, että mustaa suttua olis kaikkialla

  Vastaa
 14. katariina

  Näin tätä ystäväni ripsissä ja se näytti upeelta. Ihan mahtavaa mutta liian kallis mulle 🙁

  Vastaa
 15. Jekku

  paras ripsari maailmassa!!

  Vastaa
 16. alexa

  no älkää jaksako… tää on ihan hyvä mutta monet on varmaan ihan yhtä hyviä

  Vastaa
 17. Lucy

  Tietääks kukaan, jos tää sopii herkille silmille?

  Vastaa
 18. Saija99

  Kokeilin tätä ja mulla on tosi herkät silmät, joten monet ripsivärit, luomivärit ja eyelinerit aiheuttavat allergiaa. Lashcoden kanssa ei tosin oo ongelmaa. Valitsin sen, koska kaikki ainesosat vaikutti turvallisilta ja tiesin sen olevan hyvä valinta.

  Vastaa
 19. Moikka

  Ennen kuin ostin tämän tutkin monia blogeja ja näin useita naisia, jotka suosittelivat tätä hellävaraisena, ei-ärsyttävänä tuotteena. Voin itse ainakin suositella.

  Vastaa

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *