Ensiluokkainen Nanoil Castor Oil

Mukaan Kauneus

Tuntuuko sinusta, että hiuksesi eivät kasva sitten millään? Vai ovatko ongelmasi raskausarvet ja selluliitti? Tai ohenevatko kulmakarvasi ja ripsesi? Onko kasvoissasi paljon epätäydellisyyksiä? Yksi kosmetiikkatuote voi auttaa sinua hoitamaan kaikki nämä ongelmat! Kokeile siis Nanoil Castor Oilia, joka on valmistettu vain parhaimmasta, sertifioidusta risiiniöljystä, joka huolehtii kaikista tarpeistasi.

nanoil castor oil

Mikä oikein erottaa sen muista markkinoilla olevista tuotteista? Se on puhdistamaton, kylmäpuristettu ja täysin luonnonmukainen. Siihen ei ole lisätty mitään tarpeettomia ainesosia, jotka voisivat mahdollisesti vahingoittaa sinua. Sen koostumus on kevyempi kuin perinteisen risiiniöljyn. Voit käyttää sitä hiuksiin, kynsiin, kulmakarvoihin ja ripsiin, lisäksi se on korvaamaton apuri myös kasvojen puhdistuksessa.

Risiiniöljy – sen ominaisuudet ja käyttötarkoitukset

Risiiniöljy uutetaan risiininsiemenistä, ja se on suosittu raaka-aine muun muassa lääketieteessä että kosmetiikassa. Vuosia risiiniöljy tunnettiin lähinnä sen laksatiivisista vaikutuksista, mutta myöhemmin se on kasvattanut suosiotaan kauneudenhoidossa. Risiiniöljyn säännöllistä käyttöä suositellaan esimerkiksi, jos hiuksesi ovat hauraat, ohenevat ja putoilevat.

Risiiniöljy sisältää A- ja E-vitamiineja, risiinihappoa, öljyhappoa ja linolihappoa sekä omega-happoja. Sen koostumus on paksu, öljyinen ja väriltään se on vaaleankeltainen. Sillä on vahvoja kosteuttavia, vahvistavia ja korjaavia ominaisuuksia, ja se auttaa hoitamaan hilseilyä ja lukuisia iho-ongelmia. Hiustenlähtö on monien vaiva, mutta risiiniöljy auttaa sen hoidossa ja torjunnassa tehokkaasti. Hiuksistasi tulee taas vahvat, kiiltävät ja ihanan kimmoisat. Kulmakarvoihin ja ripsiin käytettynä öljy stimuloi karvojen kasvua ja tummentaa niiden väriä luonnollisesti, mikä saa ne näyttämään tuuheammilta.

risiiniöljy hiusten kasvuun

Lisäksi risiiniöljy tunnetaan sen antibakteerisista ja antiseptisistä ominaisuuksistaan. Se toimii täydellisesti, jos kamppailet herkästi rasvoittuvan päänahan tai aknen kanssa. Öljy hillitsee ja tasapainoittaa talirauhasten toimintaa ja ehkäisee näin ollen ylimääräisen talintuotannon. Sekoittamalla sitä toiseen öljyyn voit käyttää sitä kasvojen puhdistukseen vaikkapa tulehdusten ehkäisemiseksi.

Öljy itsessään on koostumukseltaan melko paksua, mutta Nanoil Castor Oil on varustettu näppärällä pipetillä, jonka avulla voit helposti annostella juuri sen verran tuotetta kuin haluat. Mikäli kaipaat hieman kevyempää koostumusta, voit sekoittaa risiiniöljyä johonkin toiseen mieleiseesi öljyyn (kuten vaikka arganöljyyn). Levitä pieni määrä öljyä päänahkaan samalla kevyesti hieroen ja anna vaikuttaa noin 30 minuuttia haluttujen tulosten saavuttamiseksi. Näin öljy ehtii imeytyä ihon syvimpiin kerroksiin ja stimuloi soluja uudistumaan.

Risiiniöljyä voidaan käyttää myös kynsien ja kynsinauhojen hoidossa. Säännöllisellä käytöllä kynsilaatasta tulee vahva ja sileä. Öljy tarjoaa loistavasti huolenpitoa ja ravinteita etenkin heikoille kynsille, ja se ehkäisee myös halkeilua.

Mikä tekee Nanoil Castor Oilista markkinoiden parhaan?

Nanoil Castor Oilia myydään 50 ml:n pulloissa, minkä ansiosta se riittää käytössä useita kuukausia. Se kerää jatkuvasti erinomaisia arvosteluja netin keskustelupalstoilla, ja sitä on nimitetty iho-ongelmien asiantuntijaksi. Sen vaikutukset ovat pitkäkestoisia ja näkyvät jo muutaman käyttökerran jälkeen. Öljy vahvistaa hiuksiasi juurista latvoihin, ehkäisee kynsien haurastumista, ja säännöllisesti ihoon hierottuna se auttaa rasvasoluja hajoamaan ja pääset eroon selluliitista. Se tarjoaa taatusti vastinetta rahoillesi, joten sen hinta-laatusuhde on erinomainen. Se on täysin luonnollinen, ekologinen, universaali ja monikäyttöinen. Itse asiassa se sopii kaikille, joten voit jakaa sen myös läheistesi kanssa.

Tilaa omasi osoitteesta nanoil.fi ja aloita entistäkin tietoisempi ihonhoito.

castor oil nanoil