Ripsien pidennys hoidot: hyödyt ja haitat

Mukaan Kauneus

eyelash-1

On sanomattakin selvää, että kaikki naiset haluavat näyttää upeilta. Mitä he tekevät saavuttaakseen tavoitteensa? Todistetusti he ostavat uusia vaatteita, muuttavat hiustyyliään, käyvät kauneushoitajalla ja… pidentävät ripsiään. Miksi? Auttavatko pidennetyt silmäripset jotenkin naisten elämää? Rehellisesti sanoen, kyllä ja ei. Epäilemättä on useita hyötyjä joita tällaisella kauneushoidolla saadaan. Väistämättä sillä on myös haittoja. Lue ripsien pidentämisen plussista ja miinuksista ja tee päätös haluatko näyttää kauniilta vai luonnolliselta?

Miltä pidennyshoito näyttää?

Ennen hyötyjen ja haittojen luettelemista, tutkikaamme miltä ripsienpidennys prosessi itsessään oikein näyttää. Ensimmäisenä, kauneudenhoitaja erottelee ylä- ja alaluomen toisistaan erityisellä tyynyllä. Seuraavaksi, hän erottelee pinseteillä yksittäiset ripset ja kiinnittä niihin tekoripsen. Jotta tekoripset pysyisivät kiinni luonnollisissa ripsissä, kauneudenhoitaja käyttää erityistä mustaa liimaa, eli ripsiliimaa, joka muuttuu kuivuttuaan näkymättömäksi. Ripsienpidennysprosessi saattaa kestää jopa kolme tuntia. Tämän kauneushoitotoimenpiteen kokonaiskustannuksiin täytyy lisätä useat huoltokäynnit. On tärkeä tietää, että tämän toimenpiteen jälkeen ei saa hieroa silmiä, mennä kylpyyn, saunaan tai uimaan, nukkua mahallaan tai laittaa öljyisiä tuotteita suoraan silmäripsiin.

Ripsienpidennys -Hyödyt

Ripsienpidennyksen hyötyihin kuuluu ehdottomasti hyvä ulkonäkö, ajansäästö ja kätevyys. Pidennykset pysyvät paikoillaan jopa pari kuukautta, kunhan hoito on vain tehty oikein. Ennen hoitoa kauneushoitaja valitsee sopivan pituiset, paksuiset ja kaarevat tekoripset. Kun valitaan oikeanlaiset ripset, asiakas saa nauttia hyvästä lopputuloksesta pitkään. Mikäli kuitenkin huoltokäynnit jätetään välistä, ripset eivät näytä kovinkaan kauniilta. Ripset tippuvat väistämättä, ja sen seurauksena näkyy epäsymmetria toiseen silmään verrattuna, tai jopa jopa silmäluomien välillä. Ripsienpidennykset ottamalla säästää aikaa, koska ripsiväriä ei tarvitse enää käyttää. Tekoripsiin ei tarvita mascaraa (varsinkaan jos ne on tehty minkin turkista), koska ne ovat jo valmiiksi sysimustat. Lisäksi synteettiset ripset ovat kevyet ja hyvin harjatut, joten ripsiväri saa ne kiinnittymään kiinni toisiinsa ja muodostaa mustia paakkuja ripsiin, mikä ei ole toivotunlainen lopputulos. Periaatteessa tekoripset ovat käyttömukavat. Ne ovat kevyet ja taipuisat, ja niissä on luonnollinen värisävy.

Ripsienpidennys – haitat

Tosiasiassa haittapuolia on enemmän kuin hyötyjä. Haittoja ovat esimerkiksi synteettisten ripsien putoilu luonnollisten kera, hinta, säännölliset huoltokäynnit, materiaalit joista tekoripset tehdään, synteettisten ripsien vinoutuminen, allergiset reaktiot ja silmävaivat, luonnollisten ripsien heikentyminen, vesipohjaisten kosmettiikkatuotteiden ja tiettyjen aineiden välttäminen (voivat sulattaa liiman). Luonnollisen ripsen elinkraari on noin 100-150 päivän mittainen. Tämän ajanjakson jälkeen ripsen tilalle kasvaa uusi. Kun luonnollinen ripsi tippuu pois, tekoripsi lähtee mukana. Sen seurauksena silmäluomelle jää ripsien väliin pieni rako, joka saa aikaan epäsymmetriaa. Tästä syystä kauneushoitolat tarjoavat yleensä ripsihuoltotoimenpiteitä. Ripsienpidennyksien laittaminen ja huoltokäynnit maksavat ylensä paljon. Äläkä unohda laskea mukaan tunteja, jotka menevät hukkaan toimenpiteen aikana. Tekoripset tehdään Siperianminkin turkista, synteettisistä, tai silkki-polyesterikuiduista. Nämä materiaalit voivat aiheuttaa aleergisia reaktioita niille, joilla on herkkä iho ja silmät. Myös kiinnittämisessä käytettävä liima voi aiheuttaa samanlaista ärsytystä.On mahdollista, että jonkin ajan kuluttua tekoripset saattavat vääristyä: ne saattavat alkaa roikkua, muuttaa muotoaan tai ne menettävät joustavuutensa. Kaunis lopputulos saattaa kadota yhtäkkiä ja silmistä tulee surullisen ja pienen näköiset. Muut vastaan olevat tekijät ovat allergiat ja dermatologiset ja silmäsairaudet. Naiset, joille on tehty silmien alueen plastiikkakirurginen leikkaus, joilla on heikentyneet silmäripset, sidekalvon tulehdus tai herkkä silmänympärysiho, eivät voi ottaa ripsienpidennystä. Hoitotoimenpiteessä omat luonnolliset ripset kuormittuvat liimasta ja tekoripsistä. Luonnollisten ripsien kunto heikkenee, ja ne katkeavat herkemmin ja vahingoittuvat. Mikäli kuitenkin päättää ottaa ripsienpidennykset, on noudatettava tiettyjä sääntöjä. Osa niistä on mainittu aikaisemmin. Näiden lisäksi paksujen ja öljyisten kosmetiikkatuotteiden käyttö on kielletty.

Ripsienpidennys vs. Muut menetelmät

Onko ripsienpidennys ainoa keino saada kaunis ja lumoava ulkonäkö? Tietysti on myös muitakin tapoja saada pitkät ja tuuhoat silmäripset. Yksi näistä tavoista on käyttää Nanolash ripsiseerumia. Se vahvistaa, elvyttää ja stimuloi ripsien kasvua. Lisäksi Nanolash pidentää, tuuhentaa ja tummentaa ripsiä. Ensimmäiset tulokset tulevat näkyville useiden viikkojen jälkeen ensimmäisestä käyttökerrasta. Tulokset pysyvät kokoajan. Muita Nanolashin hyötyjä on luonnollinen koostumus, herkän silmänympärysihon suojaaminen ja ärsyyntymisriskin poistuminen. Jos haluat parantaa ripsiesi kuntoa, voit kokeilla vaihtoehtoisdesti useisiin öljyihin perustuvaa kosmetiikkaterapiaa. Nämä toimenpiteet ravisevat, elvyttävät, kosteuttavat ja saavat ripset kiiltämään, mutta ne eivät tee ripsistä pidempiä. Lisäksi taitava ripsivärin käyttö voi myös auttaa ripsiä näyttämään pidemmiltä. Sinun tarvitsee vain ostaa laadukasta ripsiväriä ja opetella ammattilaisten käyttämät tekniikat ripsinvärin käytössä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *