Top 6 kulmageelit: haluamme jakaa kanssasi parhaimmat tuotteet, jotta teet varmasti oikean valinnan!

Mukaan Kauneus

Kulmien meikkaaminen on edelleen yksi niistä asioista, joista monet naiset haluaisivat luopua. Jo pelkästään oikean kosmetiikan valinta on haastavaa, puhumattakaan kulmien päivittäisestä meikkaamisesta…. Minkälainen kulmatuote sinun tulisi valita nauttiaksesi nopeasta ja helposta meikkirutiineista? Onko tällaista kosmetiikkaa edes olemassa? Totta kai on! Jotkut niistä tuottavat jopa ammattimaisia tuloksia!

kulmien muotoilugeeli

Oikean kulmageelin löytäminen on vaikea tehtävä, joten tässä on kooste mielestämme parhaista tuotteista. Kiinnitimme huomiota siihen, kuinka pitkäkestoisia tuloksia ne antavat, millaisia vaikutuksia ne tarjoavat, mitä sävyjä niistä on saatavilla ja ovatko ne vaivattomia käyttää. Mikä niistä ottaa paikkansa kulmageelien ykkösenä?

TOP 6 KULMAGEELIT

#1 Nanobrow Lamination Gel

Meidän arviomme: 10/10

Tämä kyseinen tuote on ehdottomasti meidän suosikkimme kaikkien kulmageelien joukosta! Sen tyrmäävä vaikutus saa sinut rakastumaan siihen heti ensimmäisestä käyttökerrasta lähtien. Se erottaa karvat tarkasti toisistaan ja tuottaa laminoitujen kulmakarvojen ilmeen, joten voit jatkossa säästää sekä aikaa että rahaa. Sitä on saatavilla neljässä mitä ihanimmassa sävyssä (väritön, beige, ruskea ja musta), jotka takaavat rohkeat, mutta luonnollisen näköiset kulmakarvat. Annamme sille lisäpisteen koko päivän mittaisesta kestävyydestä – useimmat kaupallisesti saatavilla olevat kulmakarvatuotteet katoavat kulmista vain jo muutaman tunnin kuluttua levityksestä.

Nanobrow Lamination Gelillä voit harjata ja muotoilla unelmiesi kulmakarvat nopeasti. Koostumus sisältää risiiniöljyä, joka varmistaa, että kulmakarvat ovat hyvin kosteutetut ja suojassa vaurioilta. Tämän geelin avulla voit sanoa hyvästit harvoille alueille ja epäsopusuhtaiselle lopputulokselle. Hyvä hinta ja upeat tulokset – sitä me rakastamme Nanobrowissa.

Lisätietoa: nanobrow.fi

#2 Givenchy Mister Brow Groom

Meidän arviomme: 9,5/10

Joudumme ikäväksemme ensimmäisenä huomauttamaan, että tämä tuote on hieman kalliimpi. Siitä huolimatta se oli miellyttävä yllätys – kirkas geeli tuottaa luonnollisen näköisen lopputuloksen. Se lisää volyymia kulmakarvoihin ja on super helppo levittää. Se ei tunnu tahmealta, vaan kuivuu nopeasti, sekä sisältää runsaasti B5-vitamiinia, joka hoitaa kulmakarvoja. Pidämme myös erityisesti sen tyylikkäästä pakkauksesta. Tuote sopii mainiosti molemmille sukupuolille. Näkyviin ei jää myöskään epämiellyttäviä kokkareita, vaan tuote levittyy tasaisesti. Voit vapaasti yhdistää sen muiden tuotteiden kanssa rohkeampaa ilmettä varten.

#3 Revitalash Hi-Def Brow Gel

Meidän arviomme: 9,5/10

Seuraavaksi puhumme Revitalash Cosmeticsin muotoilevasta ja sävyttävästä kulmageelistä. Sitä on saatavilla kolmessa sävyssä: tumma, vaalea ja läpinäkyvä. Tuote on vegaaniystävällinen ja dermatologisesti testattu. Se on kehitetty ilman parabeeneja, ftalaatteja, BHT:tä tai hajusteita. Jos etsit luonnollista ja vegaanista kulmageeliä, tässä on loistava tuote sinulle. Siinä on kaksipäinen applikaattori, jossa yhdistyy muotoiluharja ja spoolie. Koostumus on riittoisa ja vedenkestävä, joten voit luottaa pitkäkestoiseen meikkiin. Se sisältää runsaasti peptidejä ja beetaklukaania, jotka vahvistavat, ravitsevat ja korostavat kulmakarvoja.

#4 TOO FACED Fluff&Hold Laminating Brow Wax

Meidän arviomme: 8,5/10

Tämä geeli antaa kulmillesi volyymia ja auttaa sinua ottamaan kulmakarvat taas hallintaansi. Se ei ole yhtä pitkäkestoinen kuin edellä mainitut tuotteet, mutta pidät varmasti sen vaikutuksista. Sitä ei ole testattu eläimillä ja se takaa aina täydelliset kulmakarvat, joten siitä on hyötyä erityisesti, jos kulmakarvasi ovat kurittomat.

#5 TOO FACED Brow Wig Eyebrow Gel

Meidän arviomme: 8,5/10

Tällä geelillä voit saada aikaan vaikutelman paksummista ja kiiltävämmistä kulmakarvoista hetkessä. Tuotetta on saatavilla viidessä sävyssä: espresso, vaaleanruskea, kastanjanruskea, pehmeä musta ja tummanvaalea. Löydät siis aivan varmasti sopivan sävyn omille kulmakarvoillesi. Tämä kulmageeli toimii hyvin ohuillekin karvoille – näennäistä volyymia ja paksuutta saa aikaan nopeastikin. Edistyksellinen koostumus ja runsaat pigmentit ovat oikea menestysresepti.

#6 Anastasia Beverly Hills DIPBROW Gel Mini

Meidän arviomme: 8/10

Tätä kulmageeliä saa todella edullisesti ja se on hyvä vastine rahoillesi. Tuotteen avulla saat rohkeamman ilmeen ja täytät kulmakarvat tasaisesti, saaden mattapintaisen lopputuloksen. Kartiomainen harja helpottaa levitystä. Saat täyden peittävyyden ja halutun volyymin muutamassa minuutissa. Pienikokoinen pakkaus on kätevä ottaa mukaan, jos haluat korjailla kulmia päivän mittaan ja haluat täyden kontrollin kulmakarvojen ilmeeseen.

Miten kulmageeliä levitetään?

Kulmageelin levittäminen on todella helppoa. Se on kokeilemisen arvoinen tuote, jos olet vasta-alkaja kulmameikin parissa tai haluat saada meikin valmiiksi mahdollisimman nopeasti.

Avaat vain tuotteen ja harjaat kulmasi läpi sillä. Levität sitä samalla tavalla kuin ripsiväriä ripsiin. Luo haluamasi muoto ja nauti unelmiesi kulmakarvoista koko päivä!