Mitä pitäisi tehdä, että ripset kasvaisivat pidemmiksi? Kokeile ripsiseerumeita

Mukaan Kauneus

Pitkät silmäripset ovat naiseuden avainsymboli. Tietenkin kauneimmat ripset eivät ole tekoripsiä vaan aitoja ripsiä. Kuinka pitää huoli silmäripsistämme? Mitä kosmetiikka tulisi käyttää parantaakseen niiden kuntoa, pituutta ja kaarevuutta?

On mahdollista pidentää ja tuuhentaa ripsiä monin keinoin. Suosituimmat toimenpiteet kaikista kauneushoidoista salongeissa ovat ripsien tuuhennus ja ripsienpidennykset 1:1 metodilla. Ovatko kaikki ripsien pidennys -ja tuuhennuskeinot turvallisia? Mitkä ovat noiden kosmeettisten hoitojen perusteet?

1:1 Metodi

nanolash how to use1:1 ripsienpidennusmetodissa kiinnitetään muutama tekoripsi yhteen luonnolliseen. Tekoripset kiinnitetään tietynlaisella kosmeettisella liimalla, joka tunnetaan myös ripsiliimana. Henkilö joka haluaa tällaiseen hoitoon, täytyy täyttää yksi vaatimus – hänellä täytyy olla vahvat ja terveet ripset. Miksi? Yksinkertaisesti siksi, että tekoripsien kiinnittäminen ja liima saattaa kuormittaa luonnollisia ripsiä. Toisinsanoen, lyhyistä ja hauraista ripsistä tulee entistä heikommat ja hauraat, kun niihin kiinnitetään ylimääräistä painolastia tekoripsien muodossa.

Periaatteesta on neuvottava, että ripsienpidennys kannattaa otattaa kauneushoitolassa jossa on kokenutta henkilökuntaa. Tällä tavoin voidaan välttää monet epämiellyttävät yllätykset, kuten esimerkiksi vinoon kiinnitetyt tekoripset, näkyvät liimapaakut, tai ärtyneet silmät ja ihon. Mikä taas on pahempi, toimenpide kestää jopa kaksi tuntia, ja maksaa useita kymmeniä euroja. Lisäksi aikaa ja rahaa kuluu myös ripsien huoltotoimenpiteisiin. Tässä toimenpiteessä kauneudenhoitaja kiinnittää uudestaan pudonneet ripset, ja tällainen hoito tulee uusia muutaman viikon välein. Hoitaja erottelee yläripset alaripsistä kollageenilapuilla, ja sitten erottelee jokaisen ripsen, jotta muutama tekoripsi on helpompi kiinnittää oikeisiin. Tekoripset ovat yleensä valmistettu synteettisistä kuiduista tai minkin karvasta.

Hoidon aikana voi ilmeta ärsytystä, kyynelehtimistä tai silmien punoitusta seurauksena usean tunnin makoilemisesta hoitopöydällä silmät täysin auki. Äkkinäiset silmäluomen tai pään liikkeet hankaloittavat toimenpiteen suorittamista ja tekoripsien kiinnittämistä. Lisäksi äkkinäiset liikkeet saattavat aiheuttaa liiman joutumisen silmiisi. Sen takia hyperaktiivisten ihmisten ei tulisi päättää mennä tällaiseen kauneushoitoon. Lisäksi silmä- ja iho-ongelmat ja alleregia synteettisille kuiduille tai eläimen karvalle ovat asioita jotka pitää ottaa huomioon. Tämän kosmeettisen hoidon jälkeen asiakas ei saa käyttää ripsiväriä, hieroa silmiä, mennä saunaan tai uima-altaaseen, käyttää hennavärejä tai taivuttaa ripsiä.

Ripsinauha tai yksittäiset ripset

1:1 metodi ei ole ainoa tapa pidentää ja tuuhentaa ripsiä. Ripsiä voi myös pidentää käyttämällä nauharipsiä tai kiinnittämällä yksittäisiä ripsiä. Tällaisia tekoripsiä voi ostaa kemikalioista. Yhtälailla tämän toimmenpiteen voi suorittaa ammattilainen. Jokatapauksessa täytyy kuitenkin muistaa, että nauharipset tai yksittäiset ripset pysyvät vain yhden päivän.Nämä ovat siis kertakäyttöisiä. Toimenpiteessä kauneudenhoitajat käyttävät liimaa ja pinsettejä. Ennenkuin ripsinauhat laitetaan, hoitajan täytyy maalata musta viiva yläluomelle eyelinerillä jotta kiinnityspaikka saadaan piilotettua. Ripsinauha painetaan hellästi paikoilleen, ja kun liima on kuivunut, teko- ja luonnollisiin ripsiin lisätään ripsiväriä.

Muita tapoja pidentää ripsiä – ripsiseerumit

nanolash eyelash serumJos mielestäsi useiden tuntien kauneushoitolassa makaaminen ja silmien täyttäminen tuntemattomilla synteettisillä tuotteilla vaikuttaa hämmentävältä ja pelottavalta, anna ripsiseerumeille mahdollisuus. Näiden suurin etu on se, että ne vaikuttavat luonnolliseen ripseen stimuloiden niiden kasvua luonnollisesti. Kuinka se on mahdollista? Ripsiseerumit perustuvat luonnollisten raaka-aineiden, sekä kasvi- ja kukkauutteiden käyttöön. Kaiken lisäksi nämä kauneudenhoitotuotteet sisältävät paljon vitamiineja ja kosteuttavia ainesosia. Tämä raaka-aineiden sekoitus ravitsee ripsiä, ja silmäluomien iho tulee suojatuksi ärsytykseltä. Ripsiseerumien tehtävä on vaikuttaa ripsien kasvuun, volyymiin ja tuuheuteen. Lisäksi myös ripsien väri muuttuu tummemaksi. Loppujen lopuksi, ne parantavat ripsien kuntoa, uudelleenrakentavat ja vahvistavat niitä.

Ripsiseerumihoito kestää useita kuukausia. Tähän kosmeettiseen terapiaan kuuluu tuotteen lisääminen kerran päivässä ohuen harjan avulla. Luonnollisesti tuotetta kuuluu levittää tasaisesti, niin ylä- kuin alaluomellekin. Tuotetta lisätään puhdistetulle ja kuivalle silmäluomen iholle. Ensimmäiset tulokset ovat nähtävissä muutaman viikon jälkeen. Lopullinen tulos on huomattavissa useiden kuukausien säännöllisen ja kunnollisen käytön jälkeen.

Nanolash ripsiseerumi

Nanolash on ripsiseerumi, joka auttaa sinua saamaan unelmiesi silmäripset. Tämä kauneushoito on paljon miellyttävämpi, lyhyempi ja halvempi, kuin tekoripsien kiinnitysprosessi (välittämättä onko kyseessä ripsinauha, irtoripset, tai 1:1 metodi). Huolimatta siitä, että tämä toimenpide vaatii enemmän kärsivällisyyttä käyttäjältä, ripsiseerumi vaikuttaa silmäripsiimme ja lopputulos on luonnollinen ja pitkäkestoinen.

Kuinka Nanolash toimii?

Nanolash pidentää ja tuuheuttaa, antaa volyymiä sekä tummentaa ripsen väriä. Lisäksi se elvyttää ja vahvistaa ripsiä. Tämäntyyppiset tulokset on mahdollista saavuttaa kiitos aktiivisten aineiden ja kasviperäisten ainesosien. Tällainen yhdistelmä virkistää ripsiä, saaden ne kasvamaan, ja suojaa silmäluomen ihoa ja silmiä ärsyyntymiseltä.

Miltä applikaattori näyttää?

Nanolashin mukana tulee pieni harja, joka mahdollistaa käyttäjän levittää ohuen viiva tuotetta ylä- ja alaluomelle, aivan ripsirajaan. Tuotetta tulee lisätä joka ilta, kunnes haluttu lopputulos saavutetaan. Tulokset ovat näkyvillä kahden tai kolmen viikon jälkeen hoidon aloittamisesta, ja lopullinen tulos on huomattavissa kolmen kuukauden käytön jälkeen. Yksi putkilo Nanolashiä sisältää 3 ml tuotetta. Tämä määrä riittää kuuden kuukauden hoitojaksolle.

14 Comments “Mitä pitäisi tehdä, että ripset kasvaisivat pidemmiksi? Kokeile ripsiseerumeita”

 1. Iiris

  En ole koskaan ottanut ripsipidennyksiä, enkä koskaan aiokaan. Sen sijaan suosin ripsiseerumia ja niiden ansiosta ei ole edes tarvetta tekoripsille.

  Vastaa
 2. Alexa

  Minulle tehtiin ripsipidennykset tasan kerran ja ne oli otettava pois muutaman päivän kuluttua koska en kestänyt niitä. Luomet oli raskaat, ripset oli epämukavat ja pahinta oli se, että oli pakko olla tosi varovainen kaiken suhteen! En edes voinut nukkua kunnolla!;/

  Vastaa
 3. Dori

  Mun oli irrotettava ne seuraavana päivänä, koska sain allergisen reaktion liimaa vastaan. En saanu silmiä auki kunnolla seuraavana päivänä! Haluaisin kokeilla tätä seerumia, koska näin arvostelun jossain ja monet naiset väittävät, että tää ei aiheuta allergiaa.

  Vastaa
 4. Anette

  Ihoni on äärimmäisen herkkä ja lähes puolet eyelinereista ja ripsiväreistä aiheuttaa allergioita 🙁 Yllätyin täysin, kun huomasin että nanolsh ei ärsytä ihoa tai silmiä ja vaikutukset oli upeat! Jos levitän kaksi tai kolme kerrosta ripsiväirä, ripset näyttää tekoripsiltä 😀

  Vastaa
 5. Tiina

  sama täällä mutta päivän päätteeksi omat ripset on kuitenkin omat ripset 😉

  Vastaa
 6. Juulia

  Jos ripset on vaan vähän pidemmät ja tuuheammat ne näyttää kivoilta ja luonnollisilta mutta kaikki on kauneudenhoitajan taidoista kiinni

  Vastaa
 7. Liisa

  Kauneudenhoitajat voivat harvoin vaikuttaa sellaisten asiakkaiden mielipiteisiin, jotka haluavat tukkukaupalla pitkiä ripsiä ja joo, sillon ne näyttää epäluonnollisilta.

  Vastaa
 8. Lumikki

  Näyttää luonnollisilta tai ei, ripsipidennykset on pahin mahdollinen tapa saada pidemmät ripset! Aiheuttaa liikaa vaurioita, eikä ole sen arvoista.

  Vastaa
 9. Emma

  Kaikki kommentit ripsipidennysten aiheuttamista vaurioista on liioiteltuja. Olen käyttänyt ripsipidennyksiä 3 kuukautta ja kun menin kohentamaan tulosta, en huomannut heikempiä ripsiä tai mitään. Omat ripset on tosi lyhyet mut se johtuu varmaan siitä, että totuin pitkiin ja tuuheisiin ripsiin.

  Vastaa
 10. Mirabella

  Ripsipidennykset oli painajainen: omat ripset oli lyhyet, hauraat, irtosivat ja se ei vaan ollu kuvitelmaa, koska jopa kauneudenhoitaja sano että ne on heikot ja vaurioituneet. Nyt käytän nanolashia (kaks viikkoa tähän mennessä) ja ripset ei enää irtoa ja vaikuttaa vahvemmilta. En enää ikinä hanki ripsenpidennyksiä, käytän vaan tekoripsiä silloin tällöin tärkeissä tapahtumissa. Ei enää ripsenpidennyksiä!

  Vastaa
 11. Katariina

  ripsenpidennykset vaurioittavat ripsiä samalla tavalla kuin hiuslisäkkeet ja geeli/akryylikynnet

  Vastaa
 12. Emilia

  Oon omistanu muutamia ripsiseerumeja ja tää on taatusti paras. Suosittelen lämpimästi.

  Vastaa
 13. Alina_

  En odottanu tällasia tuloksia/

  Vastaa
 14. T

  Luen tästä seerumista ensimmäistä kertaa ja haluan ostaa sen! 🙂 mukava, tiedontäytteinen artikkeli :))

  Vastaa

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *