Biosource kasvovesi Biothermiltä. Miksi sillä kannattaa puhdistaa iho?

Mukaan Kauneus

14063276701-2-700

Onko kasvojenpuhdistus ja meikinpoisto sinulle jokailtainen painajainen? Muutat varmasti mieltäsi kuultuasi, että epäpuhdas iho on loistava bakteerien kasvualusta. Vielä enemmän mielesi muuttuu, kun kokeilet Biothermin Biosource kasvovettä ihon puhditamiseen.

Biosource Lotion Instant Hydration, kosteuttava kasvovesi normaalille ja sekaiholle Biothermiltä. Puhdas iho saa sinut todellakin näyttämään nuoremmalta ja kauniimmalta. Tiedätkö, kuinka puhdistaa hipiäsi oikein? Biothermin Biosource kasvovesi auttaa sinua tässä tehtävässä. Se virkistää ihoa, ja kerää kaikki epäpuhtaudet ja päivän mittaan kertyneen talin iholtasi. Mikä tärkeintä, Biotherm kosteuttaa ja puhdistaa ihosi tehokkaasti. Tuote on koostumukseltaan nestemäinen. Mitä tulee ainesosiin, Biosource kasvovesi sisältää muunmuassa sinkkiä, joka ehkäisee epäpuhtauksien ja muiden vikojen, kuten aknen ja pienten haavojen syntyä. On mainittavan arvoista, että Biosourcea voi käyttää aamuin illoin. Puhdista kasvojen iho kasvovedellä kostutetulla vanulapulla. Muista puhdistaa iho aloittaen kasvojen keskeltä, edeten kohti kasvojen reunoja. Kun poistat silmämeikkiä, paina vanulapulla kevysti silmää, kunnes luomiväri ja ripsiväri ovat sulaneet pois. Silmien hankaamiselle ei ole tarvetta.

Miksi kasvot kannattaa puhdistaa?

Ensinnäkin, epäpuhdas ja meikattu iho ei toimi kunnollisesti. Ihohuokoset tukkeutuvat talista, kuolleista ihosoluista, kosmetiikasta ja ulkoilmassa olevista saasteista. Tästä syystä iho ei pysty hengittämään kunnolla, ja alkaa hikoilla koska talirauhasten luonnollinen reaktio on alkaa tällöin erittää talia enenevissä määrin. Edellämainitut tekijät saavat aikaan bakteerien kasvua, joka johtaa aknen lisäksi muihin iho-oireisiin.

Tämän noidankehän voi pysäyttää järjestelmällisellä ja kunnollisella ihon puhdistuksella. Loppujen lopuksi kasvojen iho virkistyy, uudistuu ja saa tulee ravituksi. Jos lisäksi päätät kuoria ihoa tai laittaa kasvonaamion, kasvojesi iho pysyy kiitollisena.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *