Dior Bronze, nopea ja helppo tapa saada rusketusta

Mukaan Kauneus

Dior-Bronze

Dior Bronze on yhdeksänosainen sarja itseruskettavaa kosmetiikkaa ja tuotteita. Yleisesti näiden tuotteiden tarkoitus on tukea ja parantaa ruskettuneen ihon vaikutelmaa. Näiden tuotteiden joukossa on kasvo- ja vartalovoiteita, aurinkosuojatuotteita, balsameita ja öljyjä. Keskittykäämme kuitenkin vain kolmeen tuotteeseen: kahteen kasvo- ja vartalovoiteeseen – Self – Tanner Natural Glow’hun ja Self Tanning Natural Glow – Face & Body oiliin.

Self – Tanner Natural Glow’lla, kasvovoide Dior Bronze -sarjasta, on useita ominaisuuksia. Niistä tärkein on saada aikaan pronssinen vivahde iholle. Kunnes iho saavuttaa normaalin ulkonäkönsä, voide auttaa rusketuksen pitämisessä pitkään. Lisäksi Dior Bronze Self – Tanner Natural Glow voide palauttaa ihon hehkun ja siloittaa ihoa. Lisäksi rusketus pysyy jopa neljä päivää. Tämän ajanjakson jälkeen, tai jopa aiemmin, on suositeltavaa lisätä tuotetta iholle. Diorin itseruskettavaa tuotetta tulee laittaa puhtaalle ja kuoritulle iholle, levittäen sitä huolellisesti hiusrajaan ja otsaan unohtamatta kulmakarvoja. Mainitsemisen arvoinen seikka on pestä kätesi heti tuotteen laittamisen jälkeen.

Kun Dior Bronze Self – Tanner Natural Glow-vartalovoidetta käytetään säännöllisesti, se saa aikaan vetovoimaisen ja terveen rusketuksen iholle, korostaa vartaloa ja auttaa saavuttamaan luonnolisen pH-tason. Tuotteella on myös kosteuttavia ja silottavia ominaisuuksia. Ennenkuin laitat Natural Glow’ta ihollesi, varmista että olet kuorinut ihon kunnollisesti. Tämä ei vain auta voidetta imeytymään nopeammin, vaan saa myös levittämisen sujumaan saumattomasti. Tuotetta itsessään lisätään iholle tasainen kerros. Tämän lisäksi tuotetta levitetään myös kyynärpäiden ja polvien alueelle.

Nämä kaksi tuotetta voi korvata vain yksi, – Dior Bronze Self Tanning Natural Glow – Face & Body oil. Tämä kosmetiikkatuote antaa iholle luonnollisen näköisen rusketusefektin, sekä säteilevän ja loistavan lookin syväkosteuttaen ihoa. Kukkaistuoksun ansiosta iholle jää hillitty tuoksu. Mitä tulee tuotteen käyttämiseen, se tulee tehdä samalla tavalla kuin yllämainittujen Diorin vartalon ja kasvojen ruskettajatuotteiden laittaminen.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *