DIY-klusteriripset Nanolashilta. Ovatko ne parhaat ripsienpidennykset?

Mukaan Kauneus

Jokainen nainen välittää taatusti ulkonäöstään. Muistaen sanonnan ”hienot höyhenet tekevät hienoja lintuja”, teemme parhaamme korostaaksemme kauneutta ja parantaaksemme ulkonäköä niin paljon kuin voimme. Tänään puhumme markkinoille juuri saapuneista klusteriripsistä – DIY Lash Extensions – jotka voivat olla tapa muuttaa ilmettäsi vain 10 minuutissa!

nanolash DIY Eyelash Extensions

Viettelevä ilme – useimpien naisten ensisijainen prioriteetti

Päivittäisillä kauneusrutiineilla ja parhaiden ominaisuuksiemme korostamisella on suuri vaikutus siihen, miltä meistä tuntuu. Silmänympärysiho näyttää olevan monen päähuomiossa.

Naiset rakastavat kokeilla erilaisia ripsienhoitotuotteita. Tavalliset ripsivärit eivät pysty kuitenkaan korostamaan heikkoja, suoria ja harvoja ripsiä. Ripsienpidennysseerumin käyttö on suosittu ratkaisu, mutta yleensä kestää jonkin aikaa ennen kuin tuloksia on havaittavissa.

Kärsivällisyys, vaikka se onkin suurin hyve, ei auta, kun yritetään parantaa ripsiä; ripsien elinkaari on hyvin lyhyt, joten haluamasi näyttävän lopputuloksen aikaan saaminen ripsiin täysin luonnollisella tavalla on mahdotonta.

Nanolash DIY Lash Extensions ripsien pidennykset ovat niin kutsuttuja klusteriripsiä, jotka osoittautuvat tehokkaaksi ratkaisuksi. Ne ovat helposti kiinnitettävät ripsienpidennykset, joita voit käyttää ylikuormittamatta luonnollisia ripsiäsi. Vain kymmenessä minuutissa jokainen nainen voi toteuttaa unelmansa viettelevästä katseesta.

DIY Eyelash Extensions nanolash

DIY Lash Extensions – voimmeko pitää niitä todellisena läpimurtona?

Nanolash DIY Lash Extensions ripsien pidennykset on julkaistu vasta hiljattain, mutta niitä on jo ylistetty käänteentekijäksi. Nanolash asettaa brändinä riman korkealle kilpailijoille, kun kyseessä on tekoripset.

DIY eyelash extensions ovat saatavilla yksittäisessä laatikossa tai täydellisenä eyelash extension kitinä. Laatikko sisältää 36 ripsiä kolmessa koossa: 10, 12 ja 14 mm. Klusteriripset ovat saatavilla peräti 8 eri tyylissä.

Mitä tulee täydelliseen pakettiin, se sisältää:

  • Nanolash bonder
  • Nanolash sealer
  • Nanolash remover
  • Ripsienpidennystyökalu

Kaikki pullot ovat viisi millilitraa, mikä tekee niistä erittäin riittoisia.

DIY Lash Extensionsin kiinnitys – yksinkertaista ja tehokasta

Ne teistä, jotka eivät ole vielä tehneet ripsienpidennyksiä kotona, saattavat tuntea olonsa häkeltyneiksi DIY Eyelash Extensionsin kiinnittämisen kanssa. Useimmiten ripsienpidennykset tekevät kokeneet kosmetologit tai koulutetut ripsiteknikot, koska lopputulos on helppo pilata.

Nanolashin klusteriripset on kuitenkin suunniteltu niin, että jokainen nainen voi hyödyntää niitä helposti kotona. Koko prosessiin kuuluu vain kolme vaihetta:

  1. Levitä bonder, eli ripsienpidennysliima, ja odota 30-60 sekuntia, kunnes se muuttuu tahmeaksi.
  2. Aseta sitten tekoripset luonnollisten ripsien alle (suurin piirtein millimetrin päähän vesirajasta).
  3. Paina pakkauksesa mukavilla tulevalla työkalulla ripsiä ja levitä sealer poistamaan tahmea kerros.

Valmistaja takaa nopeat ripsien pidennykset kotona, joiden loihtiminen kestää vain 10 minuuttia. Hienoa on myös se, että ripsienpidennykset kestävät jopa 5 päivää.

Kun olet valmis poistamaan DIY Eyelash Extensions ripsien pidennykset, käytä Nanolashin removeria, joka hajottaa liiman, eikä vahingoita omien ripsiesi kuntoa.

ripsienpidennykset

DIY Eyelash Extensions – olet vain kymmenen minuutin päässä täydellisistä ripsienpidennyksistä

DIY Eyelash Extensions ripsien pidennykset ovat ensiluokkaisia klusteriripsiä, joiden avulla voit muuttaa ilmettäsi vain 10 minuutissa. Jokainen nainen voi nyt valita käyttövalmiit ripsienpidennykset ja soveltaa niitä juuri kuten haluaa; et tarvitse aiempaa kokemusta klusteriripsistä.

Nanolashin klusteriripset on saatavilla 8 eri tyylissä ja 3 pituudessa, joten voit tehdä joko hennon arki-ilmeen tai vaikkapa dramaattisemman Russian Volume -ripset.

Ainutlaatuisuus, innovatiivisuus ja yksinkertaisuus – näillä sanoilla voidaan parhaiten arvioida Nanolashin klusteriripsiä. Jokainen nainen on vain kymmenen minuutin päässä unelmiensa luonnollisen näköisistä ripsienpidennyksistä!