Anti-Redness Face Serum: mitä tämä upea tuote Nanoililta tekee?

Mukaan Kauneus

Katkenneet verisuonet, tulehtunut iho, jatkuvat punoitus – nämä ovat vain osa niistä asioista, joita Nanoil Anti-Redness Face Serum hoitaa vaivattomasti. Jatka lukemista ja tutustu uuteen tulokkaaseen paremmin!

Nanoil seerumi couperosa iholle

Ihonhoito on haastavaa, jos iho on vaativa ja ongelmallinen. Joskus tavalliset kauneustuotteet epäonnistuvat ja tarvitsemme ihollemme suunniteltua tuotetta. Mikäli ihosi kärsii rosaceasta, reaktiivisuudesta ja ärsytyksestä, tiedät mistä puhumme. Tavallinen kosteusvoide ja seerumi saattavat ärsyttää ihoa, eli avuksi tarvitaan kevyt tuote, joka pystyy palauttamaan ihon tasapainon ja lievittämään punoittavalle iholle tyypillistä epämukavuutta.

Nanoilin kasvoseerumi punoitusta vatsaan on loistava esimerkki sellaisesta tuotteesta, joka on tehty katkenneiden verisuonien (ja myös muiden iho-ongelmien) hoitoon.

Nanoil Anti-Redness Face Serum

Seerumi tuntuu niin kevyeltä kasvoilla, että siihen rakastuu välittömästi. Nestemäisyytensä ansiosta seerumi imeytyy ihoon nopeasti. Nanoil Anti-Redness Face Serum ei aiheuta rasvaisuuden tai painavuuden tunnetta iholla, vaan se rauhoittaa tulehtunutta ihoa. Iho saa toivotun ja tarvitsemansa raikkauden, kosteutuksen ja jouston muutamassa sekunnissa. Kun tulokset näkyvät iholla, tulet taatusti ostamaan tuotteen uudelleen.

suositeltu couperosa seerumi Nanoil

Mitä ainesosia tämä punoitusta vähentävä seerumi sisältää?

Mikäli iho reagoi ikävästi kosmetiikkatuotteisiin tai muihin ärsykkeisiin ja on erittäin herkkä, on ostettujen tuotteiden ainesosia pakko tutkia tarkemmin. Monet ainesosat ihonhoitotuotteissa ovat liian voimakkaita herkälle iholle.

Vastatakseen katkenneista verisuonista kärsivän ihon tarpeisiin, Nanoil sekoitti luonnollisia kasviuutteita kosteuttaviin ainesosiin sekä vitamiineihin luodakseen tämän seerumin. Seerumi sisältää verisuonia vahvistavaa kastanjauutetta, tulehdusta ehkäisevää lehmusuutetta, ravitsevaa sypressikäpyuutetta sekä antioksidanttista kasviuutetta Intiasta. Uutteet on yhdistetty kevyesti tuotteeksi ilman ihoa tukkivia öljyjä.

Mitä Nanoil Anti-Redness Face Serum tekee?

Vaikutukset ovat kasviuutteiden ansiota. Mitä hyöytä säännöllinen käyttö 3 tai 4 kertaa viikossa tekee? Paljonkin!

Nanoil Anti-Redness Face Serum:

  • kirkastaa hyperpigmentaatiota ja punoitusta
  • vähentää tulehdusta ja ärsytystä
  • vahvistaa ja tukee verisuonia
  • vähentää katkenneita verisuonia
  • suojaa ihoa ärsytykseltä
  • lievittää kireyden, polttelun ja kutinan tunnetta
  • kosteuttaa ja ravitsee

Tässä vielä yksi hyvä puoli: käyttö on erittäin helppoa. Levitykseen voi käyttää apuvälinettä, kuten viilentävää jaderolleria mutta sitä ei vaadita. Sormenpäät toimivat yhtä hyvin. Jotta kaikki loistavat ainesosat imeytyisivät ihoon ja antaisivat upeita tuloksia, kasvot on puhdistettava meikkituotteista ja pestävä huolellisesti ennen seerumin käyttöä. Nanoil Anti-Redness Face Serumia suositellaan käytettäväksi kerran päivässä ennen nukkumaanmenoa.

Wyświetl ten post na Instagramie.

Post udostępniony przez Nanoil (@nanoil.official)

Haluatko tietää lisää?

Käy sivustolla www.nanoil.fi ja tutustu paremmin Nanoil Anti-Redness Face Serumiin. Tilaa tuotteita kotiinkuljetuksella ja nauti ihosta ilman punoitusta, katkenneita verisuonia ja muita kauneusvirheitä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *