Nanoil – terveiden hiusten turnaus

Mukaan Kauneus

Joskus hiustenhoito muistuttaa peliä. On olemassa hiustenvastainen vaurioittava ryhmä. Yksi virheliike ja hiuksesi päihitetään: muuttuvat elottomiksi, hauraiksi, litteiksi, takkuisiksi, kiillottomiksi ja irtoileviksi… vaurioiden lista voi olla hyvin pitkä. Ennen kuin menetät koko sodan, etsi käsiisi pelaaja, jonka ansiosta vihollisesi tulevat tutisemaan. Se on hiusöljy nimeltä Nanoil. Se on sodan kiistämätön tähti, joka takaa voiton jokaisessa taistelussa. Nanoilin avulla voit päästä eroon kaikista hiuksiin liittyvistä ongelmista. Tämä öljy tulee aina viemään ensimmäisen paikan kategoriassa: hiusten huolenpito ja elvytys.

Nanoil ei tehnyt kompromissia luodessaan sen hiusöljytuotteita. Yritys keskittyi luonnollisten ainesosien laatuun ja voimaan, etenkin öljyjen, joiden paikkaavia ja kaunistavia ominaisuuksia on arvostettu vuosisadat.

Mutta Nanoilin vahvuus ei lopu tähän. Voittaaksesi vastustajasi, sinun on opittava hänen heikkoutensa. Siksi Nanoil tulee kolmena versiona, joista jokainen sopii eri hiustyypille, toisin sanoen – hiusten huokoisuudelle.

Huokoisuuksia voi määritellä kolme:

 • vähä – vähähuokoiset hiukset omaavat tiheään istuvan ulkoisen suojakerroksen päällekkäisillä suomuilla
 • keski – keskihuokoisten hiusten suojakerros on avoimempi
 • korkea – korkeahuokoisissa hiuksissa on aukkoja ja reikiä suojakerroksessa

Jokainen kolmesta huokoisuustyypistä seuraa omia sääntöjään ja vähähuokoisten hiusten hiukset käyttäytyvät ja näyttävät erilaisilta kuin korkeahuokoiset hiukset. Siksi on loogista, että jokainen hiustyyppi vaatii erilaista huolenpitoa ja eri ainesosia.

Nanoil sopii jokaiselle kolmesta huokoisuustyypistä, eli öljyjä on kolme versiota. Jokainen niistä on kunnolla tasapainossa ja tarkoin kehitetty tarjoamaan hiuksille mitä ne tarvitsevat kasvaakseen vahvoina, kauniina, terveinä ja kiiltävinä.

Lisäksi, Nanoil on myös vastaus jokaiseen hiuksiin liittyvään ongelmaan. Ravitsemisen ja kaunistamisen lisäksi tuote elvyttää syvästi. Päivä toisensa jälkeen Nanoil saa hiusten ongelmat katoamaan. Miten se on mahdollista? Selittääksemme asian, lyhyt kuvaus kaikista kolmesta Nanoil hiusöljystä on tarpeen.

hiusten nuorentuminen öljyllä Nanoil

lähde: nanoil.fi

 

Nanoil hiusöljyt – ryhmän esittely:

1. Nanoil for low porosity hair

Tämäntyyppiset hiukset tarvitsevat ennen kaikkea kevyitä ainesosia, jotka eivät latista hiuksia. Vähähuokoiset hiukset ovat paksut ja jäykät, vailla tuuheutta ja päänahka tuottaa yleensä liikaa talia, sillä se on raskaan hiuskerroksen peitossa. Liian pitkät ja raskaat vähähuokoiset hiukset voivat alkaa irrota liiallisesti. Siksi on tärkeää tarjota hiuksille sekä päänahalle oikeanlaista huolenpitoa. Nanoil ei sisällä silikoneja, parabeeneja tai muita komedogeenisia ainesosia. Ne eivät ainoastaan tee hiuksista paremman näköiset ja pehmeät, vaan pitävät myös huolen päänahasta, jättäen sen puhtaaksi ja huolitelluksi. Tuloksena hiukset kohoavat ja saavat tuuheutta.

2. Nanoil for medium porosity hair

Tämäntyyppiset hiukset tarvitsevat vähän enemmän tukea hoidon aikana. Keskihuokoisten hiusten suojakerros on avoin, jonka ansiosta hoitavat ainesosat sekä myrkyt ja saasteet imeytyvät hiuksiin helposti. Sinun on kiinnitettävä huomiota sellaisten hiusten ravintotapaan, koska sopimaton hiustenhoito voi aiheuttaa enemmän harmia kuin hyvää. Keskihuokoiset hiukset voivat olla hyvin kuivat, takkuiset ja sähköiset sekä irrota ja muuttua elottomiksi, jos ne eivät saa tarvitsemiaan ravintoaineita. Nanoil sisältää kokoelman omega-7 ja omega-9 rasvahappoja ja monia öljyn vaikutuksia vahvistavia ainesosia. Tärkeimmät ovat kiistämättä: silkki (kaunistaa ja parantaa hiuksien joustavuutta) ja auringon säteilyltä suojaava UV-filtteri.

3. Nanoil for high porosity hair

Tämäntyyppiset hiukset ovat äärimmäisen vaurioituneet ja vaativat intensiivistä elvytystä. Niiden suojakerros on hyvin avoin ja siksi ne menettävät kosteutta ja muuttuvat kuiviksi, karheiksi ja elottomiksi. Hiukset menettävät voimansa, kiiltonsa ja loistonsa. Nanoil on loistava hoitokeino sellaisille ongelmille. Tuote ei ainoastaan elvytä hiuksia juurista latvoihin paikkaamalla pinnan vaurioita, vaan huolehtii myös päänahan sekä hiusten kosteustasapainosta ja vahvistaa hiustuppia. Hiukset saavat takaisin terveytensä. Lisäksi – tarkoin valitut luonnolliset öljyt tulevat suojaamaan hiuksia muodostamalla mikroskooppisen klusiinikerroksen, joka suojaa hiuksia tuhoutumiselta. Nanoil for high porosity hair sisältää myös: pantenolia, keratiinia, lanoliinia, silkkiä ja UV-filtterin. Kaikki nämä ainesosat tukevat luonnollisten öljyjen toimintaa, tarjoten hiuksille eloisuutta, pehmeyttä, joustavuutta, elvytystä ja suojan auringolta.

Nanoil on maailmanliigan parhaimmistoa. Se täyttää unelmasi täydellisen kauniista ja terveistä hiuksista juurista latvoihin. Sinun on vain valittaja paras pelaaja, joka tulee johdattamaan sinut voittoon.

16 Comments “Nanoil – terveiden hiusten turnaus”

 1. Olivia

  Harmittaa, että löysin tämän öljyn vasta äskettäin

  Vastaa
 2. Lilli

  Kampaajani suositteli tätä öljyä minulle, kun hiukseni alkoivat irrota ja se toimi todella hyvin. Ne eivät enää irtoa niin paljon ja kasvavat nopeammin. Huomasin vauvahiusten kasvavan, palaan varmasti tähän tuotteeseen kohta

  Vastaa
 3. Issu

  Mitä sisältöön tulee, tämä on varmasti markkinoiden paras öljy

  Vastaa
 4. Kaija

  Ainoa tuote, joka on auttanu näin tehokkaasti. Noin vuos sitten kärsin vakavasta hiustenlähdöstä. Kokeilin kirjaimellisesti kaikkee ja ihan turhaan. Tää oli viimenen kokeilu ja se oli paras valinta! sitä täytyy käyttää säännöllisesti monta viikkoo.

  Vastaa
 5. Petra89

  Käytän tätä öljyä kolme kertaa viikossa ennen shampoon käyttöä. Ensimmäisen pullon puolvälissä näin jo vaikutukset! Hiukset ei enää irronnu ja mikä tärkeintä, ne alkoivat kasvaa takaisin! Toisen pullon jälkeen ongelmat katosivat kokonaan ja hiukset ovat nyt paksummat, vahvemmat. Ainoa huono puoli tuotteessa on hinta mutta selvisi, että kallista ja tehokasta kannattaa ostaa! Kaikkiin aiemmin käyttämiini tuotteisiin kulutin noin saman verran rahaa, ellen enemmän ja mikään ei auttanut. Suosittelen lämpimästi.

  Vastaa
 6. Agness

  Kiva tuoksu, hiukset ovat vahvemmat ja näyttää paremmilta ja on tosi kiiltävät! Mulla on paljon uusia vauvahiuksia! Ehkä hieman hintava mutta jokaisen sentin arvoinen!

  Vastaa
 7. Sylviaa

  Parasta on se, että voi valita itselleen sopivan, koska öljyt ovat tarkoitettu eri hiustyypeille! En muista kokeilleeni mitään muuta tuotetta, joka sopisi tietylle tyypille

  Vastaa
 8. Maria

  Auttoi minua öljyisen päänahan kanssa

  Vastaa
 9. Emilia S

  Olen pellavansiemenöljyn fani hiusten öljyämisessä

  Vastaa
 10. Tellervo

  Hiusten kunto on parantunut öljyn käytön ansiosta (nanoil for high porosity). Hiuksista on tullu vahvemmat ja voin nähdä uusien hiusten kasvavan paikoissa, joista hiukset irtosi. Lisäksi, ne näyttää paljon paremmilta ja on helpommat muotoilla! Pidän eniten kauniista kiillosta! älkää epäröiki, hankkikaa omanne 😉

  Vastaa
 11. Nataliaaa

  Aion varmaan tilara keskihuokoisille hiuksille tarkoitetun, koska hiukseni ovat juuri sellaiset kuin verkkosivulla kuvaillaan, ehkä takut loppuvat viimeinkin

  Vastaa
 12. Milla

  Minulla oli high porosity hair ja se paransi hiusteni kuntoa huomattavasti. Juuri nyt käytän medium porositua ja se on suosikkini!

  Vastaa
 13. Malaga

  sisältö vaikuttaa upealta mutta hinta ei liian

  Vastaa
 14. AlisaM

  kiitos artikkelista, tunnen vihdoin hiustyyppini:D

  Vastaa
 15. Nicola123

  Yritän vieläkin ylipuhua itseni hiusten öljyämiseen ja en oikein onnistui… olen huolissani siitä, miten kauan sen pois saamiseen menee. Kerran käytin risiiniöljyä ja sen poistamiseen meni koko ilta, pesin hiukset varmaan 5 kertaa putkeen

  Vastaa
 16. Melina

  Minulla on korkeahuokoiset hiukset ja tiedän aiheuttaneeni sen itselleni:( Olen vaalentanut hiuksiani kauan ja suoristanut niitä päivittäin ja nyt pääni on yksi katastrofi. Olen käyttänyt öljyjä hetken ja haluaisin kokeilla tätä öljyä

  Vastaa

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *