Parhaat ripsien kohotus- ja laminointisetit. Kuinka saat upeasti taivutetut ripset ilman ripsientaivutinta jopa 8 viikoksi?

Mukaan Kauneus

Täsmällisesti erotellut, voimakkaasti kohotetut ja taivutetut ripset tuntuvat olevan vaikea saavuttaa päivittäin. Onneksi tämä vaikutus voidaan saada aikaan todella yksinkertaisilla menetelmillä. Sinun tarvitsee vain valita ripsien kohotus- ja laminointihoito. Mitä nämä ovat ja miten ne sitten suoritetaan kotona? Alta löydät vastaukset näihin kysymyksiin ja paremmuusjärjestykseen asetetut markkinoiden parhaat tuotteet, joiden avulla voit suorittaa ripsien nostamisen ja laminoinnin itse.

paras ripsien laminointisarja

Ripsien kohotus ja laminointi – mitä nämä hoidot ovat ja miksi niitä kannattaa kokeilla?

Ripsien muotoilumenetelmät, jotka tunnetaan nykyään nimellä ripsien kohotus ja laminointi, eivät ole ilmestyneet markkinoille lainkaan äskettäin. Niitä on tehty kauneushoitoloissa jo vuosia. Aivan alussa niillä oli kuitenkin eri nimi. Ne tunnettiin nimellä ripsien permanenttina.

Mitä on ripsien laminointi? Tätä nimeä käytetään kuvaamaan ripsien taivuttamista keratiinin avulla. Laminoinnin aikana ripsiin levitetään erityisiä tuotteita, joilla parannetaan niiden kuntoa ja muutetaan niiden muotoa. Kosmetiikka lisää ripsien joustavuutta ja auttaa kiinnittämään niiden muodon, joka annetaan asettamalla ripset silikonisiin muotteihin.

Mikä on ripsien kohotus? Tämä on hoidon osa, jossa keskitytään antamaan ripsiin kohotusta. Tämän seurauksena ne kohoavat näkyvästi juurista. Kun ripsien kohotus ja laminointi on saatu päätökseen, saat huolella taivutetut, paksummat, tummemmat ja hoidetut ripset.

Kun nyt tiedät, mitä ripsien laminointi on, on aika käsitellä tärkeintä asiaa. Miksi sinun pitäisi valita kotona tehtävä ripsien laminointi? Tämä on erinomainen tapa parantaa niiden ulkonäköä ja kuntoa nopeasti ja kestävästi. Ripsien nosto ja laminointi sopii kaikille, jotka suosivat luonnollista ilmettä, sillä ne tekevät todellisia ihmeitä ripsiin, vaikka ne olisivat melko lyhyet.

Miten löytää paras ripsien laminointisetti? TOP-tuotteiden arvostelu

Kun olet tehnyt päätöksesi, on aika kokeilla ripsien kohotusta ja laminointia omiin ripsiisi. Tätä varten tarvitset hyvän ripsien laminointisetin. Alla olevassa arvostelussa on mielenkiintoisia vaihtoehtoja, jotka tarjoavat näyttäviä tuloksia ja joiden avulla voit suorittaa laminoinnin yksinkertaisella tavalla. Vaikka sinulla ei olisi aiempaa kokemusta ripsien kohotuksesta ja laminoinnista, voit silti käyttää luettelossa olevia tuotteita ilman suurempaa vaivaa.

1. Nanolashin ripsien kohotus- ja laminointisetti

paras sarja ripsien laminointiin kotona

Haluat siis laminoida ripset kotona itse? Nanolash Lash Lift Kit on yksi parhaista tuotteista tähän tehtävään. Kyseessä on täydellinen setti, jonka on valmistanut tuotemerkki, joka on huolehtinut naisten luonnollisten ripsien upeasta ulkonäöstä jo vuosia. Valitsemalla tämän setin saat ravinteikkaat tuotteet ja kaikki tarvittavat tarvikkeet.

Osana tätä settiä Nanolash tarjoaa: 10 annospussia aktivoivaa ainetta, 10 annospussia neutraloivaa ainetta ja 10 annospussia keratiiniboosteria. Tietenkin pakkaus sisältää myös kaikki tarvittavat tarvikkeet. Pakkauksen mukana tulee 3 paria silikonimuotteja, jotka sopivat silmäluomiin täydellisesti, ja 3 ripsiharjaa. Suuremman tuote- ja tarvikemäärän ansiosta tämä pakkaus kestää pidempään. Pakkauksen tuotteilla voit tehdä 10 kotona tehtävää ripsien laminointia, ja tarvikkeet ovat uudelleenkäytettäviä.

Ripsien laminoinnin jälkeen saat nauttia 8 viikon ajan näkyvästi pidemmistä ripsistä. Voit huomata ripsien voimakkaan taivutuksen, kohotuksen ja niistä tulee myös syvästi ravitut. Kun ripset on laminoitu Nanolashilla, ne ovat paljon terveemmät, pehmeämmät ja silkkiset.

2. Elleebana Lash Lift – ripsien kohotuksen aloituspakkaus

Yksinkertainen, 20 minuutin mittainen ripsien laminointihoito. Elleebana Lash Lift on suunniteltu ihmisille, jotka välittävät ajasta yli kaiken. Levitys onnistuu nopeasti, ja setti mahdollistaa jopa 60 levitystä. Erityisesti ammattikosmetologit hyötyvät sen kaikista mahdollisuuksista. Tämä johtuu siitä, että monia asiakkaita saman päivän aikana hoitavilla kosmetologeilla on mahdollisuus käyttää jokaista 15 paria annospussia jopa 4 hoidon aikana. Tämä on merkittävä säästö. Pakkaus ei todennäköisesti sovellu yhtä hyvin amatööreille, koska kun annospussi on avattu, tuote on käytettävä lyhyen ajan sisällä.

Tämä ammattikäyttöön tarkoitettu ripsien kohotuspakkaus sisältää 15 paria annospussillista aktivaattoria ja neutralointiainetta. Lisäksi valmistaja tarjoaa harjan, liiman, silikonimuotit, metallisen applikaattorin ja poistoaineen. Kaikki setin osat voi ostaa myös erikseen.

Merkittävä haittapuoli on tuotteen hinta, valitettavasti. Se on melko kohtuuton verrattuna muihin tämän arvostelun vaihtoehtoihin. Siksi se ei todennäköisesti ole hyvä valinta kotikäyttöön. Mahdollisuus 60 käyttökertaan tekee siitä kuitenkin hyvän valinnan ammattilaisille.

3. RefectoCil Eyelash Lift – setti kestävään ripsien kohotukseen

Hoito kestää alle varttitunnin tällä tuotteella. Ajan suhteen se on yksi markkinoiden parhaista tuotteista. RefectoCil Eyelash Lift takaa kuitenkin paljon muutakin kuin vain nopean levityksen. Se sisältää runsaasti ravitsevia ainesosia, kuten kollageenia ja kysteiiniä sisältäviä koostumuksia. Tämän ansiosta se ravitsee ja kosteuttaa ripsiä sekä taivuttaa ja nostaa niitä näkyvästi suoraan juurista lähtien.

Setti koostuu kahdesta tuotteesta. Valmistaja on laatinut erityisen koostumuksen, jotta Lashperm ja Neutralizer ovat tehokkaita ja toimivat hetkessä. Lisäksi tyylikäs meikkipussi, jossa tuotteet toimitetaan, sisältää tarvittavat tarvikkeet. Pakkaus sisältää kolme paria silikonimuotteja, liimapullon, ripsien kohottajan sekä kätevät kulhot ja harjat.

4. Fleeky Lashlift Kit

Kotona tehtävään ripsien laminointiin tarkoitettu paketti niille, jotka eivät halua käyttää paljon rahaa. Fleeky Lashlift Kit erottuu muista tuotteista todella edullisella hinnallaan. Valitettavasti se kulkee käsi kädessä saatavilla olevien hoitojen vähäisen määrän kanssa. Tämän pakkauksen avulla voit suorittaa 2-4 laminointia. Onneksi valmistaja on valmistanut myös suuremman, mutta hieman kalliimman version. Naiset, jotka haluavat setin kestävän pidempään, voivat valita Maxi Kitin. Se riittää 5-10 hoitoon.

Ripsien kohotukserlla ja laminoinnilla saadaan loistavia tuloksia riippumatta ripsien pituudesta. Se on ratkaisu, jonka avulla voit säilyttää luonnollisen ilmeen ja nauttia voimakkaasti korostetuista silmistä. Se tekee ripsiisi näkyvästi tummemmat, kaarevammat ja kohotetut.

5. Thuyan ripsien kohotussetti

Ripsien ja kulmakarvojen kohotus- ja laminointisetti yhdessä. Thuya on monikäyttöinen tuote, joka on suunniteltu parantamaan koko silmien alueen ulkonäköä. Sen avulla voit huolehtia ulkonäöstäsi kokonaisvaltaisesti – saat aikaan näyttävästi kohotetut ripset ja täydellisesti muotoillut kulmakarvat.

Osana Thuyan valmistaja tarjoaa kolme tuotetta – kestävää geeliä tioglykolihapolla, neutralointiainetta ja liimaa. Se, mikä erottaa sen vahvasti muista sarjoista, on tuotteiden suuri määrä. Jokainen niistä on saatavana 15 millilitran pullossa. Lisäksi sarjaan kuuluu M-kokoisia silikonimuotteja ja puinen työkalu.

6. MIYA LASH Keratin Lash LiftT

Tässä tulee ripsien laminointisetti, jossa on laaja sisältö. Miya Lash tarjoaa kattavan tuotteen, joka koostuu monista tuotteista ja tarvikkeista. Laminointia Miya Lash Keratin Lash Lift Kitillä helpottavat kohotuspuikot, laminointisiveltimet ja silikonimuotit. Koko pakkaus täydentyy vielä erillisillä silmälapuilla. Tämä tarvikkeiden paljous voi hämmentää, eikä se välttämättä helpota laminointia.

Miya Lashin setillä tehdyn laminoinnin jälkeen ripset kaartuvat ja kohoavat voimakkaasti. Näin sinun ei tarvitse käyttää ripsientaivutinta joka päivä. Hoito antaa sinulle myös tauon raskaasta meikistä, sillä ripset ovat sen jälkeen tummemmat ja visuaalisesti paksummat.

7. Kulmien laminointi- ja ripsien kohotuspakkaus Protein Reconstruction System Zola

Sinun ei tarvitse luottaa ammattimaiseen ripsien laminointisettiin nauttiaksesi näkyvistä tuloksista. Tämän todistaa Zolan Brow&Lash Protein Reconstruction System. Tämä setti luopuu kokonaan silikonimuoteista ja muista tarvikkeista. Sen sijaan sisällä on vain kolme pulloa, joissa on sisäänrakennetut applikaattorit.

Jokaisessa tuotteessa on täysin erilainen koostumus. Koko setin avulla voit nostaa, taivuttaa ja ravita ripsiäsi. Settiä voi käyttää myös kulmakarvojen nostamiseen ja laminointiin. Settiin sisältyvät koostumukset ovat Protein Strong Lifting, Protein Fixer ja Protein Care. Jokainen niistä sisältää melko paljon ravitsevia ainesosia, joten laminoinnin jälkeen ripset ovat ensi silmäyksellä huomattavasti paremmassa kunnossa.

Taivutetut ripset kotoa poistumatta – ripsien kohotus vaihe vaiheelta

Oletko jo valinnut oman DIY-kohotus- ja laminointisettisi yllä olevasta listasta? Nyt on aika siirtyä itse laminointiin. Mistä aloittaa? Huolehtimalla ensin tietysti omasta mukavuudestasi. Sinun on löydettävä hyvä paikka hoidon suorittamiselle. Yleensä kylpyhuone on paras paikka, koska siellä voit tarvittaessa helposti siivota sotkut ja sinulla on pääsy suureen peiliin. Ennen tuotteiden levittämistä on kuitenkin hyvä asettaa kaikki tarvittavat tuotteet käden ulottuville.

Ensimmäinen vaihe on puhdistaa ripset ja silmien ympärillä oleva iho huolellisesti – ripsiin saattaa huomaamatta jäädä meikki- tai ihonhoitoainejäämiä, jotka voivat estää tuotteita imeytymästä täysin ja saada aikaan näyttäviä tuloksia. Miten ne poistetaan? Yleisimmin suositellaan erityistä ripsien ja kulmakarvojen puhdistukseen tarkoitettua shampoota tai öljytöntä meikinpoistoainetta.

Sitten on aika kiinnittää silikonimuotit puhdistettuun silmäluomeen. Saattaa kuitenkin käydä niin, että se on liian leveä. Onneksi käytännössä kaikki silikonimuotit voidaan leikata niin, että ne sopivat ripsirajaan täydellisesti. Ne kiinnitetään silmäluomiin litteällä osalla, ja keskimmäinen osa on ensin päällystettävä liimalla. Ripset on kammattava muotteihin, mieluiten erityisellä kammalla (yleensä Y-muotoisella). Jokainen ripsi on erotettava huolellisesti. Näin tuotteet pääsevät imeytymään koko sen pintaan.

On aika siirtyä seuraaviin vaiheisiin ripsien kohotuksessa ja laminoinnissa. Pakkaus voi sisältää 2 tai 3 eri tuotetta. Sinun on levitettävä ne oikeassa järjestyksessä. Kukin niistä pestään varovasti pois muutaman minuutin kuluttua, minkä jälkeen voit siirtyä seuraavaan vaiheeseen. Aika, jonka jälkeen ne on poistettava, riippuu tuotteesta ja setistä. Siksi on erittäin tärkeää, että mukana olevat käyttöohjeet ovat käsillä laminointia suoritettaessa.

Ripsien kohotus ja laminointi lopetetaan poistamalla silikonimuotit varovasti silmäluomista. Näin tehdessäsi sinun on oltava hellävarainen ripsiäsi kohtaan ja irrotettava ne varovasti pinnasta. Muottien irrottamisen jälkeen on myös hyvä harjailla ripset läpi spooliella.