Nanobrow kulmakarvaseerumi – lyhyin tie kauniiseen katseeseen

Mukaan Kauneus

Ohuet kuten 1920-luvulla vai kauniin korostetut kuin Marilyn Monroella? Huolimatta kulmakarvojen ulkonäöstä, niistä kannattaa aina pitää huolta. Nanobrowin kaltainen hyvä kulmakarvaseerumi ehkäisee karvojen irtoamista, vahvistaa niitä, tekee niistä paksummat ja korostaa niitä. Lue lisää tuotteen toiminnasta!

Luonnollisen paksujen ja näkyvien kulmakarvojen suosion noustessa kulmakarvaseerumit ovat päässeet kauppojen paalupaikoille. Kulmakarvakynien, -geelien ja -värien vieressä. Mikä kulmakarvaseerumi tulisi valita? Mielipiteiden mukaan Nanobrow on kaikkein paras.

Ainesosia kaikille kulmakarvoille!

Tässä pienessä tuotteessa on kaikkein parhaita kasvua stimuloivia ja karvoja elvyttäviä ravintoaineita. 2-3 viikon kuluttua kulmakarvoista tulee paksummat, vahvemmat, tummemmat ja tuuheammat. Hyvä puoli on myös se, että Nanobrow ei sisällä allergeeneja, väriaineita, keinotekoisia hajusteita tai eläinperäisiä ainesosia. Tämä tekee siitä todella varteenotettavan tuotteen kulmakarvojen hoidossa.

Miten Nanobrow toimii?

Nanobrowin vaikutukset voi jakaa kahteen osaan. Muutama päivä käytön aloittamisen jälkeen näkyviä muutoksia ei ole, koska koostumus tekee taikoja ihon alla – se elvyttää ja vahvistaa karvatuppia, kosteuttaa ja ravitsee. Mitä vaurioituneemmat kulmakarvat ovat, sitä kauemmin niiden kunnon palautuminen kestää. Huomattavia muutoksia näkyy 1-2 viikon käytön jälkeen, koska Nanobrow alkaa tukea uusien kulmakarvojen kasvua. Karvat kasvavat pidempinä, paksumpina, tummempina ja joustavampina. Kulmakarvojen kaaresta tulee tuuheampi ja lisäkarvat antavat niille kauniin muodon.

Tummentaako Nanobrow kulmakarvoja?

Suurin osa kulmakarvojen hoitotuotteista sisältää karvoja tummentavia väriaineita ja lisäävät tuuheutta vain näennäisesti. Nanobrow on erilainen. Se ei sisällä pigmenttejä – ainoastaan luonnollisesti tummentavia ainesosia. Iho tuottaa enemmän melaniinia, joka on kulmakarvoja päivittäin tummentava (ja kaunistava!) luonnollinen pigmentti.

Helpompaa kuin ripsivärin käyttö!

Tämän seerumin kohdalla käytöstä ei tarvitse huolehtia. Se ei ole vaikeaa. Kätevän, hyvin suunnitellun siveltimen ansiosta käyttö on vaivatonta ja kestää alle minuutin. Tuote on väritön ja nopeasti imeytyvä neste, joten tarkkuus ei ole niin tärkeää. Kulmakarvat täytyy vain muistaa valmistella huolellisesti ennen käyttöä – meikki pestään pois, kasvot puhdistetaan kunnolla ja kuivataan. Nanobrow imeytyy ja toimii tehokkaammin puhtaalla iholla. Tästä syystä Nanobrowia suositellaan käytettäväksi illalla ennen nukkumaanmenoa. Parhaat tulokset saa lisäämällä Nanobrowin päivittäiseen hoitorutiiniin.

Mitä Nanobrow maksaa?

Monelle ihmiselle hinta on yksi tärkeimmistä tekijöistä kauneustuotetta valitessa. Osa pitää Nanobrowia kalliina. On kuitenkin tärkeää tiedostaa, että yksi tuubi kestää noin 4-6 kuukautta käytössä. Suurin osa Nanobrowia käyttävistä naisista painottavat hinnan vastaavan laatua. Mikään muu  hoitoaine, etenkään halvemmasta päästä, ei elvytä kulmakarvoja ja saa niitä näyttämään näin hyviltä. Huomaa se itse! Vieraile virallisella verkkosivulla (nanobrow.fi) ja tilaa oma Nanobrow kotiinkuljetuksella.

20 Comments “Nanobrow kulmakarvaseerumi – lyhyin tie kauniiseen katseeseen”

 1. Peppi

  Unelma olis paksut ja tuuheet kulmakarvat! <3

  Vastaa
 2. Isabella

  Kulmakarvoista tuli paksummat tän seerimin ansiosta eli suosittelen lämpimästi 🙂

  Vastaa
 3. Lyydia Torni

  Ihana. Sain tän synttäilahjaks mieheltäni ja nyt en käytä muuta kuin Nanobrowia. Kulmakarvat on vihdoin tummar ja paksut. Meikin skippaaminenkaan ei oo ongelma, sillä kulmakarvat näyttää aina hyvältä. Kokeilkaa! 10/10

  Vastaa
 4. nimetön

  Luin ainesosiin asti ja nyt tiedän jo, että aion ostaa tämän, eli ei tarvitse lukea lisää. Tämä on tuote minulle ja vihdoin joku on huolehtinut ainesosistakin!

  Vastaa
 5. MINÄ

  Nanobrowin käytön vaikutukset näkyy jo viikossa, etenkin jos kulmakarvat on valmiiksi heikot. Katsomalla mun kulmakarvoja voi huomata, että ne on hieman vahvemmat, eikä enää irtoa jokaiseen vanulappuun. Odotan innolla lopullista tulosta. Nyt on menossa päivä 10.

  Vastaa
 6. Iines35

  Oon aina ollu vähän skeptinen tällasia ”ihmetuotteita” kohtaan kunnes sain Nanobrowin 🙂 loistava ja tosi tehokas seerumi! Vaikutukset kulmakarvoissa kahden kuukauden jälkeen: paksummat ja tummemmat 🙂

  Vastaa
 7. Janina

  Mahtavat tulokset, suosittelen ttä seerumia ja seison kaiken artikkelissa mainitun takana. Siistiä, että joku kirjotti tästä. Oon käyttäny Nanobrowia hetken ja se on hintansa arvonen.

  Vastaa
 8. Karoliina

  Houkutteleva mutta liian kallis

  Vastaa
 9. adeliina_23

  Näistä aineksista ja vaikutuksista hinta vaikuttaa sopivalta!

  Vastaa
 10. Maria

  mitä se eeds maksaa? ei lue missään…

  Vastaa
 11. Annaliisa P.

  Hinta ei kerro kaikkea. Kun tuote on näinkin laadukas, voi maksaa vähän enemmän. Älä keskity hintaan vaan vaikutuksiin. Maksaisin aika paljon saadakseni kulmakarvat takaisin säteilyhoidon jälkeen. Nyt käytän Nanobrowia ja katsotaan, jos se toimii.

  Vastaa
 12. Moni

  Omasta kokemuksesta tää on hellävarainen ja ei aiheuta allergiaa 🙂 Oon kokeillu kahta muuta kulmakarvaseerumia ja molemmat aiheutti allergiaoireita

  Vastaa
 13. Kati

  Mitä Nanobrow maksaa? Mistä sitä saa?

  Vastaa
 14. IdaV

  Tätä ei valitettavasti saa mistään paikallisista kaupoista mut ainakin toimitus on nopee. Mun oma Nanobrow tuli 2 päivässä.

  Vastaa
 15. Ariel

  Tummentaminen ei kiinnosta hirveesti mut jos kulmakarvoista tulee yhtä paksut ku sanot niin otan vaikka kaks 😀

  Vastaa
 16. ilonax

  Ariel ota kaks, se tulee halvemmaks!

  Vastaa
 17. M.

  olisin vähän varovaisempi tällasten uutuustuotteiden kanssa, koska toisille tää toimii ja toisille tää on pettymys

  Vastaa
 18. Jessa

  Ostin tän noin 2 viikkoa sitten. En haluu kuulostaa yli-innostuneelta mut se näyttää toimivan: vahvemmat, paksummat, tummemmat ja paremman näköset kulmakarvat jo nyt. Toivottavasti homma jatkuu samana *sormet ristissä*

  Vastaa
 19. Hunajapörriäinen

  Kiinnostava tuote, en tiennytkään tällaisesta. Hyvä vaihtoehto, sillä minulla ei ole mitään hoitotuotetta kulmilleni ja meikkaajana tunnistan kulmakarvojen tärkeyden.

  Vastaa
 20. Värikäs

  Rakastan kaikkia seerumeja kulmakarvoille ja ripsille ja käytän niitä usein mutta nanobrow on mun mielestä yksi parhaista – oon kokeillut myös kalliimpia versioita mutta mikään ei oo ollu yhtä hyvä.

  Vastaa

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *