Nanobrow kulmakarvaseerumi – lyhyin tie kauniiseen katseeseen

Mukaan Kauneus

Ohuet kuten 1920-luvulla vai kauniin korostetut kuin Marilyn Monroella? Huolimatta kulmakarvojen ulkonäöstä, niistä kannattaa aina pitää huolta. Nanobrowin kaltainen hyvä kulmakarvaseerumi ehkäisee karvojen irtoamista, vahvistaa niitä, tekee niistä paksummat ja korostaa niitä. Lue lisää tuotteen toiminnasta!

Luonnollisen paksujen ja näkyvien kulmakarvojen suosion noustessa kulmakarvaseerumit ovat päässeet kauppojen paalupaikoille. Kulmakarvakynien, -geelien ja -värien vieressä. Mikä kulmakarvaseerumi tulisi valita? Mielipiteiden mukaan Nanobrow on kaikkein paras.

Ainesosia kaikille kulmakarvoille!

Tässä pienessä tuotteessa on kaikkein parhaita kasvua stimuloivia ja karvoja elvyttäviä ravintoaineita. 2-3 viikon kuluttua kulmakarvoista tulee paksummat, vahvemmat, tummemmat ja tuuheammat. Hyvä puoli on myös se, että Nanobrow ei sisällä allergeeneja, väriaineita, keinotekoisia hajusteita tai eläinperäisiä ainesosia. Tämä tekee siitä todella varteenotettavan tuotteen kulmakarvojen hoidossa.

Miten Nanobrow toimii?

Nanobrowin vaikutukset voi jakaa kahteen osaan. Muutama päivä käytön aloittamisen jälkeen näkyviä muutoksia ei ole, koska koostumus tekee taikoja ihon alla – se elvyttää ja vahvistaa karvatuppia, kosteuttaa ja ravitsee. Mitä vaurioituneemmat kulmakarvat ovat, sitä kauemmin niiden kunnon palautuminen kestää. Huomattavia muutoksia näkyy 1-2 viikon käytön jälkeen, koska Nanobrow alkaa tukea uusien kulmakarvojen kasvua. Karvat kasvavat pidempinä, paksumpina, tummempina ja joustavampina. Kulmakarvojen kaaresta tulee tuuheampi ja lisäkarvat antavat niille kauniin muodon.

Tummentaako Nanobrow kulmakarvoja?

Suurin osa kulmakarvojen hoitotuotteista sisältää karvoja tummentavia väriaineita ja lisäävät tuuheutta vain näennäisesti. Nanobrow on erilainen. Se ei sisällä pigmenttejä – ainoastaan luonnollisesti tummentavia ainesosia. Iho tuottaa enemmän melaniinia, joka on kulmakarvoja päivittäin tummentava (ja kaunistava!) luonnollinen pigmentti.

Helpompaa kuin ripsivärin käyttö!

Tämän seerumin kohdalla käytöstä ei tarvitse huolehtia. Se ei ole vaikeaa. Kätevän, hyvin suunnitellun siveltimen ansiosta käyttö on vaivatonta ja kestää alle minuutin. Tuote on väritön ja nopeasti imeytyvä neste, joten tarkkuus ei ole niin tärkeää. Kulmakarvat täytyy vain muistaa valmistella huolellisesti ennen käyttöä – meikki pestään pois, kasvot puhdistetaan kunnolla ja kuivataan. Nanobrow imeytyy ja toimii tehokkaammin puhtaalla iholla. Tästä syystä Nanobrowia suositellaan käytettäväksi illalla ennen nukkumaanmenoa. Parhaat tulokset saa lisäämällä Nanobrowin päivittäiseen hoitorutiiniin.

Mitä Nanobrow maksaa?

Monelle ihmiselle hinta on yksi tärkeimmistä tekijöistä kauneustuotetta valitessa. Osa pitää Nanobrowia kalliina. On kuitenkin tärkeää tiedostaa, että yksi tuubi kestää noin 4-6 kuukautta käytössä. Suurin osa Nanobrowia käyttävistä naisista painottavat hinnan vastaavan laatua. Mikään muu  hoitoaine, etenkään halvemmasta päästä, ei elvytä kulmakarvoja ja saa niitä näyttämään näin hyviltä. Huomaa se itse! Vieraile virallisella verkkosivulla (nanobrow.fi) ja tilaa oma Nanobrow kotiinkuljetuksella.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *