Voiko Smahsboxin Camera Ready BB Cream SPF 35 korvata meikkivoiteen?

Mukaan Kauneus

maxresdefault

Smashboxin tekemä Camera Ready BB Cream SPF 35 on pakattu mustaan 30 ml tuubiin. Mikä tässä tuotteessa on hienoa, on muoto joka saa käyttäjän saamaan viimeisenkin pisaran tuotetta käyttöönsä sen valuessa tuubissa alaspäin. Vaihtoehtoisesti tuotteen ollessa loppumaisillaan, pakkauksen voi leikata halki, koska se on muovia. Näin kaikki tuotteesta tulee käytetyksi. Tuubit eivät juurikaan eroa ulkonäöltään. Vain pakkauksen sisältö vaihtelee, koska Smashboxin kosmetiikka on saatavilla kahdeksassa eri beigen ja pronssin sävyssä. Nämä ovat merkitty Fair (vaalein), Light (vaalea) ja Neutral sekä Medium ja Dark (tumma).

Kuinka Smashboxin Camera Ready BB Cream SPF 35 käytetään? Yleisesti ottaen Camera Ready BB Creamia voi käyttää sellaisenaan tai meikin pohjana. Se peittää ihon epäkohdat keskinkertaisesti, joten mikäli epäkohdat täytyy saada peitettyä hyvin, kannataa tuotetta sekoittaa meikkivoiteen kanssa. Jokatapauksessa, valmistaja haluaa kiinnittää kuluttajien huomion ja välttämään levittämästä kosmetiikkaa paksuina kerroksina epätoivotun naamioefektin välttämiseksi. Levitä pieni määrä tuotetta kasvoille peittääksesi epäkohdat. Kannattaa huomioida, että mikäli ihosi on kuiva, on suositeltavaa laittaa kosteusvoidetta etukäteen.

Camera Ready BB Cream antaa kasvojen iholle suojaa auringon säteilyltä koska SPF 35 suojakertoimen ansiosta. Lisäksi tuote vähentää ihon kiiltelyä alentamalla talintuotantoa. Smashboxin BB voide ravitsee kasvojen ihoa ja kaunistaa yleisesti.

Voiko Smashbox Camera Ready korvata meikkivoiteen? Yleisestiottaen on mahdollista käyttää tuotetta meikkivoiteen sijaan, joskin yksi asia on huomioitava. Meikkivoiteen käyttämisestä voi luopua, mikäli ei tarvita vahvaa epäkohtien peittokykyä. Täytyy muistaa, että BB-voide antaa yleensä kevyen peiton, koska se ei yllä samoihin tuloksiin kuin meikkipohjustimet ja meikkivoiteet. Jos haluat käyttää BB-voidetta ja sinulla on huomattavia värjäymiä tai aknearpia, voit käyttää peitevoidetta tai kevytpuuteria tehdäksesi meikistäsi virheettömän. Ensimmäinen kosmetiikka peittää läikät ja toinen antaa mattamaisen viimeistelyn. Äärimmäisen oleellista on myös tutkia tuotteiden värisävyjä valitessa Camera Readyn kanssa sopivaa väriä. Helpointa tämä on tehdä laittamalla pieni määrä BB-voidetta ihollesi. Jos se sulautuu virheettömästi ihonväriisi voit huoletta ostaa tuotteen ja nauttia kauniista ulkonäöstä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *