Toimivia keinoja rasvoittuville hiuksille

Mukaan Kauneus

24-Best-Home-Remedies-For-Oily-Greasy-Hair

Kun hiukset rasvoittuvat helposti, se tarkoittaa etteivät talirauhaset toimi oikein. Suuren talimäärän takia päänahasta ja hiuksista tulee rasvaiset, ja lässähtäneet ja huonosti muotoutuvat. Syitä väärin toimiville talirauhasille ovat: stressi, epäterveellinen ruokavaluo, toistuva hiustenkuivaus ja päänahan ylilämpiäminen.

Kuinka rasvoittuvat hiukset tulisi pestä? Ensinnäkin, on suositeltava valita tälle hiustyypille tarkoitettu shampoo. Sitä käytetäänn pieni määrä, erityisesti sekoitettuna veteen. Toiseksi, pestessäsi hiuksia hiero päätäsi kevyesti. Tämä poistaa kuolleet ihosolut ja antaa pään verenkierrolle lisäboostia. Kolmantena, hiukset tulee huuhdella läpikotaisin. Tehdäksesi sen voit käyttää yrttivettä. Neljäntenä, rasvoittuville hiuksille tarkoitettua hoitoainetta tulee lisätä hiuksiin, ei ikinä päänahkaan.

Kuinka kuivata rasvoittuvat hiukset? Valuta ylimääräinen vesi hiuksista pyyhkeellä, mieluiten paperisella. Hiustenkuivaajaa tulee pitää 20 sentin päässä päästä. Kuivauksen lopuksi puhalla hiuksiisi viileää ilmaa.

Kuinka muotoilla rasvoittuvat hiukset? Luonnollisista materiaaleista valmistetut harjat ja kammat ovat parhaita rasvoittuvien hiusten selvittämiseen. Älä käytä hiustesi muotoiluun tuotteita jotka kuormittavat hiusta tai lisäävät talin tuotantoa. Älä käytä hiustensuoristinta tai hiustenkiharrinta.

Kuinka tehdä sitruunanaamio? Sekoita 50 ml kiehuvaa vettä puolikkaasta sitruunasta puristettuun mehuun. Levitä naamio päänahkaasi. Tällainen kotitekoinen naamio vähentää talintuotantoa, kohottaa hiuksia hieman ja saa ne kirkastumaan. Sivuvaikutuksina saattaa ilmetä kuivumista ja ärsyyntymistä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *