Kuinka saada kaula ja dekoltee kiinteän näköiseksi? Yves Saint Laurentin Forever Youth Liberator Y-Shape voide.

Mukaan Kauneus

YeAPwp2PNldoszQL_display

On yleisesti tiedossa, että ikääntyessään iho menettää elastisuuttaan, kasvojen muoto muuttuu, ja epätoivottuja ryppyjä ja läikkiä ilmaantuu. Silmien, suun, kaulan ja dekolteen alueille syntyy eniten ryppyjä. Kuinka se tapahtuu? Ikääntyminen alkaa 30 vuoden iässä. Tällöin hyaluronihapon, elastiinin, kollageenin ja muiden ihon nuorekkuudesta vastaavien aineiden tasot laskevat. Ryppyjä ei muodostu kuitenkaan vain tästä syystä. Yleisesti puhuen, ympäristön saasteet (tähän luetaan vapaat radikaalit ja raskasmetallit) vaikuttavat asiaan melko paljon. Lisäksi huono ihonhoito, ruoasta puuttuvat vitamiinit, epäterveelliset elämäntavat ja jopa nukkumisasento vaikuttavat myös ryppyjen syntymiseen.

Onneksi Yves Saint Laurentin Forever Youth Liberator Y-Shape auttaa taistelussa ryppyjä vastaan. Tämä tuote on tarkoitettu dekolteen, kaulan, ja Y-alueen (kasvojen alaosien) hoitoon. Tuote kiinteyttää, parantaa ihon kireyttä, auttaa hyaluronihapon ja elastiinin muodostumista ja vahvistaa kollageenikuituja. Tavallisessa käytössä Forever Youth Liberator Y-Shape silottaa hienoja ryppyjä, häivyttää värjäymiä, vähentää ihon latteutta ja palauttaa ihon nuorekkaan säteilyn.

Kuina Yves Saint Laurentin Forever Youth Liberator Y-Shape -voidetta käytetään? Laita pieni määrä tuotetta kaulallesi, dekolteellesi ja kasvoille. Hankaa, hiero ja taputtele edeten kohti leukaa ja poskia. Ihoa hieromalla parannat sen verenkiertoa, joka parantaa ihon kuntoa. Voide myydään 50 ml purkissa. Tämä määrä riittää suunnilleen viiden kuukauden hoitokertoihin. Tuotetta lisätään sekä aamuisin että iltaisin.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *