Nanoil Heat Protectant Spray – 100 % suoja muotoilun ajaksi

Mukaan Kauneus

Mitkä uutuustuotteet ovat vallanneet kosmetiikkamarkkinat yllättäen? Yksi niistä on Nanoil Heat Protectant Spray – useita kiinnostavia ominaisuuksia sisältävä hiussuihke, joka suojaa, helpottaa muotoilua ja ravitsee hiuksia!

Nanoil lämpösuojasuihke

Hiusten ulkonäköä voi parantaa muutamalla eri tuotteella pesun jälkeen. Hoitoaine vähentää takkujen määrää ja ravitsee hiuksia. Luonnolliset öljyt ehkäisevät kuivuutta ja lisäävät kiiltoa elottomiin hiuksiin. Voide suojaa hiuksia kuumuuden aiheuttamilta vaurioilta. Voit omistaa kaikki nämä hiustenhoitotuotteet ja käyttää niitä yksitellen, tai voit korvata ne kaikki yhdellä tuotteella. Kokeile Nanoilin suojasuihketta.

Tutustu Nanoilin hiussuihkeisiin

Nanoil on lanseerannut kolme uutta hiussuihketta äskettäin – jokaisella on oma tehtävänsä.

 1. Nanoil Heat Protectant Spray – lämpösuojasuihke
 2. Nanoil Hair Styling Spray – hiusten muotoilua helpottava suihke
 3. Nanoil Hair Volume Enhancer – tuuheuttava suihke

Jos suihkeiden raaka-aineista haluaa lukea ja niiden ominaisuuksista sekä käytöstä oppia, kaikki tieto löytyy Nanoilin virallisesta verkkokaupasta nanoil.fi. Jos et ole varma, mikä Nanoilin suihkeista sopii sinulle, valitse lämpösuojasuihke. Kaikki hiukset tarvitsevat päivittäistä suojaa.

Miten lämpösuojasuihke toimii?

Lämpösuojasuihke on yksinkertainen tuote. Merkistä riippumatta lämpösuojasuihkeen tehtävä on luoda näkymätön suojakerros hiuksiin, joka ehkäisee kuumuuden aiheuttamia vaurioita. Tuotteen luomiseen käytetyt ainesosat riippuvat kuitenkin merkistä. Osa tuotteista toimii paremmin ja suojaavat pitkään, toiset eivät juurikaan onnistu suojaamaan kuumuudelta. Nanoil Heat Protectant Spray on kevyt tuote täynnä hiuksia suojaavia ainesosia. Tuotteessa ei ole öljyjä, eli se ei myöskään latista hiuksia. Kääriytymällä hiusten ympärille suihke vähentää kuivuuden ja vaurioiden riskiä.

Nanoil Heat Protectant Spray

Nanoilin lämpösuojasuihkeen sisältö on yksi sen parhaista puolista. Ainesosien määräkään ei ole valtava. Nanoilin pullosta löytyy lämmöltä suojaavia ainesosia sekä hiuksia silottavia ja niiden muotoilua helpottavia ainesosia. Suihke sisältää muun muassa E-vitamiinia ja silkkiproteiineja. Näiden ylimääräisten raaka-aineiden avulla Nanoil Heat Protectant Spray sekä suojaa että hoitaa hiuksia.

 • Suojaa hiuksia jopa 220 celsiusasteen kuumuudelta
 • Ehkäisee kosteuden haihtumista muotoilun aikana
 • Vähentää pörröisyyttä ja sähköisyyttä
 • Lisää kiiltoa ja pehmeyttä
 • Helpottaa harjausta ehkäisemällä takkuja
 • Suojaa auringolta

Nanoil paras lämpösuojasuihke ohuille hiuksille

Kolmiosainen lämpösuoja

Hiusten suojaaminen kovilta lämpötiloilta on erittäin helppoa Nanoil Heat Protectant Sprayn avulla. Kevyt vesipohjainen hiussuihke alkaa vaikuttaa heti, kun tuotetta suihkuttaa hiuksiin. Muuta ei tarvita ja hiukset ovat 100 % suojassa.

 1. Suihkuta tuotetta kosteisiin tai kuiviin hiuksiin
 2. Levitä suihke tasaisesti hiuksiin harjalla tai kammalla
 3. Föönaa ja muotoile hiukset haluamallasi tavalla

Tartu Nanoil Heat Protectant Sprayhin ja enää ei tarvitse huolehtia kuivista, elottomista tai hauraista hiuksista. Unohda myös pörröiset tai sähköiset hiukset. Tämä kaikki on nyt mahdollista ja erittäin helppoa Nanoilin lämpösuojasuihkeen avulla!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *