Keratiini hiustenhoidossa – parhaat tuotteet. Parhaat naamiot vaurioituneille hiuksille

Mukaan Kauneus

Onko hiusten vaurioiden korjaaminen vaikea tehtävä? Moni nainen on samaa mieltä kanssasi. Moni heistä antaa periksi jo hiustenhoidon alkuvaiheilla ja valitsee helpoimman tien, eli dramaattisen lyhyen kampauksen. Sinun ei tarvitse valita näin! Mikäli hiuksesi ovat vaurioituneet, niitä voi kokeilla paikata hiusnaamion avulla – mieluiten keratiinia sisältävän sellaisen.

Turha sitä on kieltää, hiusten hoitaminen – etenkin vaurioituneiden sellaisten – voi olla haastavaa. Onneksi tehtävä on huomattavasti helpompi oikeilla hiustenhoitotuotteilla ja hyvillä hiustenhoitotavoilla.

Yksi ensimmäisistä askeleista kohti vaurioituneiden hiusten kunnon kohentamista on palauttava hiusnaamio. Naamio toimii paljon paremmin kuin tavallinen hoitoaine, koska sen ainesosat imeytyvät syvemmälle hiuksiin ja paikkaavat hiuksia sisältäpäin – tämä tosin riippuu pitkälti ainesosista. Otetaan esimerkiksi keratiini, joka on loistava ainesosa vaurioita korjaavilla vaikutuksilla. Ei siis ole ihme, että hiusten luonnollisena rakennuskivenä toimiva keratiini hiusnaamion sisällä on paras ja helpon ratkaisu paikata heikot hiukset.

Vaurioituneet hiukset vaativat keratiinia. Tässä parhaat hiusnaamio tällä proteiinilla!

Etkö ole varma, mikä hiusnaamio tulisi valita? Ei hätää, me autamme! Valitse yksi testatuista tuotteista, jotka hoitavat ja korjaavat vaurioituneita hiuksia parhaalla mahdollisella tavalla. Alla olevat ehdotukset ovat suosittuja naamioita vaurioituneille hiuksille ja kaikissa niissä on runsaasti keratiinia. Hetken kuluttua voit lukea keratiinihiusnaamioiden top-listan.

HIUSNAAMIO NANOIL WITH KERATIN

HIUSNAAMIO NANOIL WITH KERATIN

Korvaamaton vaurioituneiden hiusten korjaaja. Paras valinta, koska se sisältää runsaasti keratiinia. Nanoilin hiusnaamio on todellinen hitti ja sitä käytetään laajalti sekä kotona että kampaamoissa. Tuotteessa on hydrolysoitua keratiinia ja B5-provitamiinia, jotka yhdessä paikkaavat, vahvistavat ja elvyttävät vaurioituneita hiuksia täydellisesti. Kevyiden ja vesiliukoisten silikonien avulla keratiinihiusnaamio tekee hiusten harjaamisesta helpompaa ja hiuksista sileämmät sekä eloisammat yhden käytön jälkeen. Tuotetta on todella helppo käyttää: sitä levitetään pestyihin hiuksiin, jätetään hiuksiin noin 15 minuutiksi ja sen jälkeen se huuhdellaan huolellisesti pois. Lisäksi Nanoil Keratin Hair Mask on vegaaninen (keratiini on synteettistä). Parasta naamiossa on se, että se on erittäin hellävarainen herkille hiuksille mutta se tarjoaa silti maksimaalisia vaikutuksia.

tuotteen verkkosivu: www.nanoil.fi

HIUSNAAMIO WELLA SP LUXEOIL KERATIN RESTORE

Toinen vaurioituneille hiuksille suunniteltu tuote – Wella SP Luxe Oil -keratiinihiusnaamio. Keratiinin lisäksi tuotteessa on manteliöljyä, jojobaöljyä ja hiuksia sisältäpäin vahvistavia polymeerejä. Naamion päätehtävä on ravita hiuksia ja tehdä niistä pehmeämmät sekä mukavan tuntuiset. Mitä vaikutuksiin tulee – vaikutusten näkyvyys riippuu pitkälti hiusten kunnosta tuotteen käytön alussa. Wella SP Luxe Oilin keratiinihiusnaamion avulla hiuksista saa kiiltävät, kauniit ja terveen näköiset. Onneksi näistä vaikutuksista voi nauttia kotona käymättä kampaajalla. Tuotteessa on vain yksi huono puoli, se ei ole halvin keratiinihiusnaamio markkinoilla.

HIUSNAAMIO KEUNE CARE KERATIN SMOOTH

Käyttämisen arvoisten keratiinihiusnaamioiden listalla löytyy myös vaurioituneille hiuksille tarkoitettu Keune Care -tuote. Tuotteessa on keratiinin lisäksi myös provitamiineja sekä sheavoita, jotka yhdessä vahvistavat hiuksia ja suojaavat niitä ulkoisesti. Valmistaja kertoo tuotteen olevan erittäin kosteuttava hiusnaamio kuiville hiuksille mutta se toimii myös hyvin vahvistavana tuotteena. Tuotetta suositellaan hauraille hiuksille kaksihaaraisilla sekä kurittomille hiuksille. Lisäksi Keunen keratiinihiusnaamio auttaa hallitsemaan pörröisyyttä ja sähköisyyttä. Tuotetta on levitettävä pestyihin ja pyyhekuiviin hiuksiin, jätettävä hiuksiin minuutiksi tai kahdeksi ja huuhdeltava pois.

HIUSNAAMIO SYOSS CERAMIDE COMPLEX

Ammattitason brändi, joka on löytänyt tiensä monen naisen hiustenhoitorutiiniin – Syoss on lisännyt valikoimaansa heikoille hiuksille suunnatun hiusnaamion. Tuote on intensiivisesti vahvistava hiusnaamio keratiinilla, joka on oikeastaan yhdistelmä keramideja sekä keratiinia. Mitä muita ainesosia tuotteessa on? Vähän silikoneja ja hiuksia latistavia ainesosia, valitettavasti. Mikäli Syoss Ceramide Complexia käyttää oikeissa määrissä, se paikkaa hiuksia ja jättää jälkeensä vahvemmat sekä vastustuskykyisemmät hiukset. Pieni määrä levitettynä pestyihin hiuksiin 5 minuutin ajaksi takaa juuri nämä vaikutukset. Huuhtelun jälkeen hiuksista tulee kauniin sileät.

HIUSNAAMIO PHYTO PHYTOKERATINE EXTREME

Yksi kalleimmista keratiinihiusnaamioista on Phyto Phytokeratine Extreme, joka on palauttava, vahvistava ja ravitseva tuote. Se on suunniteltu hennoille, elottomille, kuiville ja vaurioituneille hiuksille. Jokaisen käytön yhteydessä naamio palauttaa suojaavan hydrolipidikerroksen hiuksiin ja paikkaa hiuksia sisältä, jotta niistä tulisi pehmeämmät ja sileämmät ajan myötä. Kaikki eivät valitettavasti huomaa vaikutuksia heti ensimmäisellä kerralla. Suuri plussa on tuotteen keveys mutta miinus tulee pienestä koosta. Hintakaan ei ole oikeutettu kokoon nähden.

HIUSNAAMIO BLONDME KERATIN RESTORE

Kertoessamme parhaista keratiinihiusnaamioista, emme voineet ohittaa Schwarzkopf Professionalia ja heidän palauttavaa hiusnaamiotaan. Kevyt tuote suojaa, vahvistaa ja kosteuttaa hiuksia sekä tekee niistä kiiltävämmät. Tuote on valitettavasti suunnattu pääasiassa vaaleille, värjätyille ja vaalennetuille hiuksille. Tämän takia BlondMe Keratin Restore ei sovi kaikille. Kun tuotetta käyttää jokaisen pesun jälkeen, se ehkäisee elottomuutta ja lisää hiusvärin elinikää ehkäisemällä hiusväriä haalistumasta. Naamio huuhdellaan hiuksista 5–10 minuutin jälkeen.

HIUSNAAMIO GOLDWELL KERASILK

Yhdistelmä keratiinia ja silkkiä on tehokas kaksikko vaurioituneiden hiusten tuotteissa. Kaksikon löytää myös Goldwell Kerasilk -tuotteesta. Mikä on sen päätehtävä? Kaksikko vahvistaa, silottaa ja suojaa hiuksia. Vaikka kerrotaan, että tuote auttaa hallitsemaan kurittomia ja pörröisiä hiuksia, se sopii myös muille hiustyypeille. Etenkin vahvistusta kaipaavat hiukset voivat hyötyä tuotteesta. Ainoa ongelma on rasvaiset hiukset, sillä tuote saattaa latistaa niitä. Onneksi useimmat meistä pärjäävät käyttämällä Goldwell Kerasilkiä oikein.