Ripset kuin ammattilaisen tekemät? Kiitos Nanolashin kotikäyttöisen ripsien kohotus- ja laminointisetin, se on mahdollista!

Mukaan Kauneus

Voimme taatusti sanoa, että nykyään jokainen nainen haaveilee täydellisen näköisistä, pitkistä ja paksuista ripsienpidennyksistä. Ne antavat silmille kauniin kehyksen. Apteekki- ja markettituotteilla on kuitenkin mahdotonta saavuttaa tällaisia vaikutuksia. Nanolash Lash Lift Kit ripsien laminoinnin ja kohotuksen vallankumous kotonasi!

Nanolash Lift Kit

Miksi ripsien kohotus kannattaa tehdä kotona?

Kohotus saatetaan yhdistää vain kasvojen kiinteyttä parantaviin hoitoihin. Useat asiantuntevat kauneushoitolat tarjoavat kuitenkin nykyään ripsien kohotusta ja laminointia! Eikä tämä ole mikään vitsi! Kyseessä on ei-invasiivinen menetelmä, joka pidentää, paksuntaa ja taivuttaa ripsiä ja antaa niille tietysti halutun muodon.

Mikä parasta, ripsien laminointi auttaa myös niiden tehokkaassa uudistumisessa. Hoidossa käytettävät tuotteet perustuvat luonnollisiin ainesosiin – aivan kuten Nanolashin paketissa olevat tuotteet. Ne tunkeutuvat syvälle ripsien rakenteeseen ja rakentavat ne uudelleen sisältäpäin.

Vaikka tekisit ripsien kohotus- ja laminointihoidon kotona, voit saavuttaa samankaltaisia tuloksia kuin kauneushoitolassa ja samalla säästää rahaa. Nanolash Lift Kit on korkealaatuinen tuote. Sen käyttö on yksinkertaista ja turvallista, joten kuka tahansa voi elvyttää ripsensä sillä poistumatta edes kotoa.

Nanolash Lift Kit – tuote, joka voi muuttaa minkä tahansa katseen

Ripsien laminointi kotona on mahdollista! Nanolash on varmistanut, että jokainen meistä voi suorittaa tämän hoidon oman kotinsa rauhassa. Ripsien kohotus- ja laminointipaketti sisältää kolme tuotetta. Ne tulevat 10 x 0,5 millilitran annospussissa. Tämä puolestaan takaa peräti 10 käyttökertaa.

Lisäksi pakkaus sisältää silikonimuotit, hoidon suorittamiseen tarvittavat tarvikkeet ja liiman – Lash Lift Gluen. Sen avulla voit liimata muotit yläluomelle.

Ripsien laminointi kotona onnistuu muutamalla yksinkertaisella toimenpiteellä. Ensinnäkin sinun on erotettava alemmat ripset ylemmistä ja muistettava, että ripset on puhdistettava perusteellisesti ennen hoitoa. Sen jälkeen kiinnität valitsemasi muotit liiman avulla. Seuraavaksi:

  • levitä kukin tuote noin 1 millimetrin päähän ripsirajaan ja anna niistä kunkin vaikuttaa noin 7-10 minuuttia.
  • muista, että aina ennen toisen tuotteen levittämistä edellinen tuote on ensin poistettava;
  • harjaa ripset huolellisesti läpi levityksen aikana, jotta ne peittyvät tuotteella tyvestä kärkeen.

Kun kotona tehtävä ripsien laminointi on valmis, poista vain silikonimuotit. Tässä vaiheessa voit huomata jo selvän eron. Ripset näyttävät:

  • optimaalisesti pidemmiltä;
  • kauniisti taivutetuilta – valitun muotin koosta riippuen;
  • paksummat;
  • kosteutetut ja uudistuneet.

Valmistajan mukaan vaikutus voi kestää jopa 8 viikkoa. Kaikki riippuu kuitenkin ripsien alkuperäisestä kunnosta. On kuitenkin mahdollista, että seuraavat laminoinnit kestävät paljon kauemmin, koska ripset palautuvat edellisen jälkeen.

Kotona tehtävä ripsien laminointi Nanolashilla

Kotona tehtävä ripsien laminointi Nanolashilla – miksi sinun pitäisi kokeilla sitä?

Kotona tehtävään ripsien laminointiin ja kohotukseen kuluu aidosti vain hetki. Sen avulla voit saavuttaa näyttäviä tuloksia ilman, että poistut edes kotoa. Nanolash Lift Kit on ammattimainen tuote, jonka käytön taitaa kuka tahansa. Kokemuksen puutteesta ei tarvitse huolehtia – pakkauksessa olevat ohjeet ovat yksinkertaiset ja selkeät.

Ripsien laminointi kotona voi säästää arvokasta aikaasi aamuisessa meikkirutiinisi aikana. Enää et tarvitse ripsientaivuttimia, eikä sinun tarvitse levittää kymmeniä kerroksia ripsiväriä ihanteellisen tuloksen saavuttamiseksi.

Nanolash Lift Kit on tuote, joka on mullistanut ripsien muotoilun maailman. Jälleenrakennetut, pidemmät, taivutetut ja paksummat ripset on taattu jo ensimmäisestä käyttökerrasta lähtien. Kannattaa kokeilla itse.