TOP 5 ripsiseerumia, joita suosittelemme [ARVOSTELU]

Mukaan Kauneus

Tiesitkö, että laadukas ripsiseerumi voi olla vaihtoehtoinen ratkaisu kosmetologin tekemille ripsienpidennyksille? Tehokas tuote tekee ripsistäsi vahvemmat ja kestävämmät sekä antaa niille himoitsemasi pituuden ja tuuheuden. Parhaimmissa ripsiseerumeissa on tarkkaan harkitut koostumukset, jotka ovat täynnä erilaisia aktiivisia ainesosia. Kuluttajille on tarjolla laajavalikoima ripsiseerumeita, joita saa myymälöistä sekä verkkokauposta. Suositut ripsiseerumit keräävät jatkuvasti ylistäviä arvosteluita. Alla oleva listaus on luotu käytön tarjoamiin tuloksiin pohjautuen, joten toivomme, että se helpottaa valintaasi.

MIKÄ RIPSISEERUMI SINUN KANNATTAISI VALITA?

Miten valita hyvä seerumi, joka tukee ripsien kasvua? Kolme keskeisintä asiaa ripsiseerumia valitessa ovat:

  • Tekeekö seerumi ripset todella pidemmiksi? (kannattaa tarkistaa kuluttajien antamat arvostelut tuotteesta)
  • Onko seerumin koostumus turvallinen? (sen ei tulisi ärsyttää ihoa tai silmiä)
  • Ravitseeko valitsemasi seerumi ripsiä? Ja uudistaako se jopa kaikkein vaurioituneimmat ripset?

Älä enää mieti, miten ravitset ripsiäsi, vaan tutustu ehdotuksiimme, ja valitse omasi!

SUOSITUT RIPSISEERUMIT PARHAIMMASTA HUONOMPAAN

1. Nanolash Eyelash Serum

SUORITUSKYKY: Mitä sanoisit, jos ripsistäsi tulisi jopa 50 % pidemmät vain 30 päivän käytön jälkeen? Juuri näin Nanolash Eyelash Serum toimii! Tämän hämmästyttävän tuotteen avulla ravitset ripsiäsi ja uudistat niitä ilman ylimääräistä vaivaa. Se on kätevä käyttää, eikä se ärsytä ihoa tai silmiä.

KÄYTTÖ: Vain yhdellä käyttökerralla huomaat jo valtavia muutoksia ripsiesi ulkonäössä. Levitä seerumia käytännöllisen applikaattorin avulla ilman huolta siitä, että tuote joutuisi silmiisi.

KOOSTUMUS: Turvallinen ja innovatiivinen koostumus on kuluttajien rakastama maailmanlaajuisesti. Tämä ripsiseerumi tekee ripsistäsi joka päivä pidemmät, paksummat ja tummemmat, mikä takaa, että katseesi näyttää tyrmäävältä.

2. Lashcode Eyelash Serum

SUORITUSKYKY: Oletko haaveillut syväkosteutusta tarjoavasta ripsiseerumista? Tutustu Lashcode Eyelash Serumiin! Tämän tuotteen ansiosta ripsesi eivät enää katkeile. Niistä tulee vahvat ja ne näyttävät aina terveiltä. Jo 2 viikon kuluttua seerumin käytön aloittamisesta huomaat valtavan eron ripsissäsi! Lashcode Eyelash Serum on helppo tapa saada tuplasti pidemmät ripset.

KÄYTTÖ: Tuotteen levitys on erittäin vaivatonta ja tarkkaa applikaattoria on miellyttävää käyttää. Seerumi vahvistaa ripsiä juurista alkaen ja päällystää ne suojakerroksella, joka huolehtii, että ne ovat turvassa vaurioilta. Vain yksi veto kätevällä harjalla säännöllisesti riittää varmistamaan, ettei ohuista ja lyhyistä ripsistä jää jälkeäkään!

KOOSTUMUS: Lashcode Eyelash Serum koostumus on todella laadukas. Baikaliini hidastaa ikääntymisprosessia ja tarjoaa luonnollisen UV-suojan. Peptidikompleksi edistää ripsien uudistumista ja vahvistaa niitä, jotta niistä voisi tulla pitkät ja paksut. Arginiinin ansiosta ripset lakkaavat putoamasta ja saavat tarvitsemansa kosteuden. Soija- ja vehnänalkiouutteet varmistavat ripsien nopeamman kasvun, joten näet tuloksia jo hyvinkin lyhyessä ajassa.

3. FEG Eyelash Enhancer

SUORITUSKYKY: Tämä ripsiseerumi toimii hyvin, jos tavoitteenasi on kasvattaa ripsien volyymia. Seerumi vahvistaa ja ravitsee ripsiä. Jos käytät sitä säännöllisesti, sinun pitäisi huomata tuloksia 4 viikon kuluttua.

KÄYTTÖ: Tuotteen paksu koostumus ja levittämistä helpottava harja ovat epäilemättä tämän ripsiseerumin suurimpia etuja, joiden ansiosta sen levitys vie kirjaimellisesti vain hetken.

KOOSTUMUS: Seerumin koostumus sisältää etenkin kosteuttavia ominaisuuksia sisältävää vihreää teetä ja kurkku-uutetta, joka rauhoittaa ihoa. Lisäksi kurpitsansiemenuute yhdistettynä arvokkaisiin fytosteroleihin ja aminohappoihin ovat myös erittäin tärkeitä ainesosia ripsien hoidon kannalta.

4. RevitaLash Advanced

SUORITUSKYKY: Etsitkö turvallista seerumia vahvistamaan heikkoja ja hauraita ripsiäsi? RevitaLash Advanced on seerumi, joka voi vastata tarpeisiisi. Se on hypoallergeeninen ja kliinisesti testattu tuote.  Se tekee ripsistä pehmeämmät ja kiiltävämmät. Voit käyttää sitä, vaikka sinulla olisi ripsienpidennykset – seerumi ei liuota niissä käytettyä liimaa. Tämä tuote on myös dermatologisesti ja silmälääketieteellisesti testattu. Se tarjoaa ihanteellisen suojan vaurioilta ja voi auttaa ehkäisemään ripsien liiallista katkeilua sekä putoilua.

KÄYTTÖ: Seerumin levittämistä helpottaa erityisesti tuotteen miellyttävä koostumus.

KOOSTUMUS: Koostumus itsessään sisältää ginsengiä, jonka tehtävänä on suojata ja elvyttää, ravitsevaa sabal-palmua, aminohappoja ja B-vitamiinia. Tuote on vegaaniystävällinen.

5. RapidLash

SUORITUSKYKY: Tämä pidentävä ja paksuntava seerumi auttaa palauttamaan ripsien elinvoiman. Lisäksi sitä voidaan käyttää myös kulmakarvojen vahvistamiseen. Se parantaa ripsien ulkonäköä 1­–2 kuukauden säännöllisen käytön aikana. Suosittuna ripsi- ja kulmaseerumina se sopii hyvin myös piilolinssien käyttäjille. Se on täysin turvallinen herkille silmille. Tuote on kliinisesti ja silmälääketieteellisesti testattu. Voit luottaa siihen, että ripsesi tulevat näyttämään paksummilta ja pidemmiltä. Se on yksinkertainen tapa näyttää luonnollisen kauniilta joka päivä.

KÄYTTÖ: Ohut ja kätevä harja takaa tuotteen nopean levityksen. Sen ei pitäisi aiheuttaa vaikeuksia edes aloittelijalle.

KOOSTUMUS: Tämän ripsiseerumi sisältää arvokkaita ravitsevia ainesosia, kuten soijaöljyä, kurpitsansiemenuutetta ja ainutlaatuista peptidien yhdistelmää.

RIPSISEERUMI APUNA RIPSIEN KASVATUKSESSA – KANNATTAAKO SEN KÄYTTÖ? [YHTEENVETO]

Hyvä ja laadukas ripsiseerumi on avain menestykseen, kun tavoitteenasi on saada pitkät ripset.

Oikeanlaisen ripsiseerumin säännöllinen käyttö voi osoittautua tehokkaaksi keinoksi saada ripset kasvamaan nopeammin. Sen nimittäin tulisi tehdä niistä pidemmät, vahvemmat ja vastustuskykyisemmät erilaisille vaurioille.

Jos et halua varata käyntiä kauneushoitolaan, valitse mikä tahansa yllä mainituista tuotteista, ja unohda viimeinkin lyhyet ja heikot ripset! Muista lisäksi poistaa meikkisi mahdollisimman hellävaraisesti ja noudata monipuolista ruokavaliota! Onnea matkaan!

RIPSISEERUMI – MISTÄ VOIT OSTAA SITÄ?

Useimmat suosittelemistamme tuotteista löytyvät tunnettujen kosmetiikkaliikkeiden valikoimasta. Muun muassa Rossmanilla, Douglasilla ja Sephoralla on tarjolla useita erilaisia ripsiseerumeita, mutta hyvää seerumia kannattaa etsiä myös kauneushoitoloista ja paikallisilta jälleenmyyjiltä. On tärkeää, että tuote on alkuperäinen ja sillä on voimassa oleva viimeinen käyttöpäivä.