Clarins, Hydra Quench Cream pelastaa kasvojesi kuivuneen ihon

Mukaan Kauneus

1442897_fpx.tif

Ei ole yllätys, että kuiva kasvojen iho ikääntyy nopeammin, hilseilee ja kutisee. Juuri siitä syystä on suositeltavaa kosteuttaa tällaista ihoa säännöllisesti. Opi, kuinka tämä tehdään parhaalla mahdollisella tavalla.

Kuiva ja kuivunut kasvojen iho

Yleisesti kuivuneen ihon ongelmat koskettavat kaikenikäisiä ihmisiä. Tällaisen ihotyypin lipidit ovat antautuneet periksi toimintahäiriöille. Lisäksi huono nestekierto ja sen nopea loppuminen esiintyy asian yhteydessä. Mistä syistä iho kuivuu? Näihin kuuluvat muiden lisäksi epäsäännöllinen ihonhoito, ikääntyminen, epätasapainoinen hormonitoiminta, epäsuotuisat sääolosuhteet, oleskelu ilmastoiduissa tai lämmitetyissä huoneissa, ympäristösaasteet, stressi, epäterveellinen ruokevalio, lääkitykset ja tupakointi. Miltä kuivunut iho näyttää? Se on äärimmäisen herkkä, ohut, kireä, ei elastinen, täynnä ryppyjä ja taipuvainen hilseilyyn. Ihmisiä, joilla on kuivunut iho, on neuvottu olemaan ottamatta kuumia kylpyjä, ja heidän tulisi välttää saippuoita ja kosmetiikkaa joilla on kuivattava ja supistava vaikutus. Altistuminen auringon säteilylle – niin luonnolliselle kuin keinotekoiselle – ei ole suositeltavaa. Kuivasta ihosta kärsivien tulisi uudistaa ihonsa suojaavaa lipidikerrosta, käyttää suojakertoimen sisältävää kosmetiikkaa, ja antaa iholle sopiva määrä vettä niin sisäisesti kuin ulkoisesti.

Kosteuttava voide – Clarins, Hydra Quench Cream

Clarins, ranskalainen kosmettiikkabrändi, on luonut kosteuttavan päivä- ja yövoiteen kaikenikäisille ihmisille, joilla on kuiva tai hyvin kuiva kasvojen iho. Ainesosien, kuten hyaluronihapon ja Macadamiapuun kuoriuutteen ansiosta ihon kosteustaso palautuu, lipikerros vahvistuu ja iho on suojattu ympäristön ulkoisia saasteita vastaan. Lisäksi tuote silottaa ihoa ja vähentää ryppyjen näkyvyyttä. Lisäksi Hydra Quench Cream on dermatologisesti testattu eikä se aiheuta mustapäitä.
Hydra Quench Creamia käytetään päivittäin puhtaille kasvoille välttäen silmänympärysihoa. Tuotetta voidaan laittaa aamulla tai illa. Tuotetta on saatavana 50 ml pakkauksessa.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *