Hitti! Paras kosteuttava shampoo: Nanoil Algae Micellar Shampoo

Mukaan Kauneus

Muutama kymmenen arvokasta hivenainetta, vitamiinia ja muuta luonnonvaraa pystyvät viemään hiustenhoidon uudelle tasolle – näin Nanoilin misellishampoo merilevällä toimii. Hiustenhoito meren voimavaroilla ja keskittyminen päänahkaan on nyt mahdollista pienten misellien ansiosta. Tutustukaa blogimaailman uuteen tulokkaaseen – vuoden parhaaseen kosteuttavaan shampooseen. Nanoil Algae Micellar Shampoo on todellinen muodonmuuttaja ja se tulee parantamaan päivittäisen kauneusrutiinin!

misellishampoo merileväuutteella Nanoil

Merilevä Nanoilin shampoossa – miten se toimii?

Tänään tiedämme, että hiuksia on mahdollista hoitaa pesun aikana. Miten se tehdään tehokkaasti? Tartu merilevän ja öljyjen kosteuttavaan voimaan sekä auringolta suojaaviin arvokkaisiin ainesosiin.

Nanoilin nori-merilevää sisältävä misellishampoo on ensimmäinen askel kohti täydellisen näköisiä hiuksia. Puhdista päänahkasi hellävaraisesti misellien voimalla, jotka myös rauhoittavat ja tasapainottavat pH-arvoa. Hiuksista tulee taatusti vahvemmat, kosteutetummat ja elvytetyt.

paras misellishampoo merileväuutteella Nanoil

Misellit Nanoilin shampoossa – miten ne toimivat?

Misellit ovat pieniä likaa ja saasteita kerääviä partikkeleita. Ne ovat yksi parhaimmista kauneustuotteiden sisältämistä puhdistavista ainesosista, pääasiassa koska ne irrottavat likaa päänahasta sekä kosteuttavat hiuksia. Toisin sanoen shampoon pienet misellit poistavat likaa hiuksista ja rauhoittavat, parantavat sekä tasapainottavat päänahan pH-arvoa.

Nanoil Algae Micellar Shampoo – kenelle se sopii?

Nanoilin misellishampoo merilevällä on erittäin hellävarainen ja syvästi ravitseva hiustenhoitotuote. Vaikka se sopii kaikille hiustyypeille täydellisesti, Nanoil Algae Micellar Shampoo sopii parhaiten rasvaisille ja erityistä merimineraalien kosteutusta sekä ravitsemusta tarvitseville hiuksille.

Tämä misellishampoo kaunistaa hiuksia sekä hoitaa päänahkaa keskittymällä talituotantoon ja lievittämällä ärsytystä. Tämän lisäksi misellit pystyvät palauttamaan päänahan pH-tasapainon.

Mikäli hiukset eivät kestä ilman kosteutta ja ne muuttuvat pörröisiksi sekä sähköisiksi nopeasti tai ne tarvitsevat kosteutusta ja kuivuvat nopeasti, Nanoil Algae Micellar Shampoota kannattaa harkita vakavasti.

Nanoil Algae Micellar Shampoo – ainesosat

  • Nori-merileväuute – merilevä on yksi parhaimmista hiusten syvähoidossa käytettävistä täysin luonnollisista ainesosista. Toinen hyvä puoli merilevässä on se, että se ravitsee hiuksia ja suojaa haitallisilta UV-säteiltä. Merilevä vahvistaa, silottaa ja parantaa hiusten vastustuskykyä.
  • Hydrolysoitu tarakumi – uniikki ja arvokas hiustenhoidossa käytetty ainesosa. Luonnollinen polymeeri, joka luo suojaavan kerroksen hiuksiin, kosteuttaa sekä hallitsee talituotantoa.
  • Hydrogenoitu risiiniöljy – kosteuttaa ja suojaa. Lisäksi öljy ehkäisee hiustenlähtöä, vahvistaa karvatuppia, toimii antiseptisesti ja parantaa päänahkaa.

Mitä hyötyä Nanoil Algae Micellar Shampoosta on?

  • Kosteuttaa hiuksia
  • Suojaa auringon säteilyltä
  • Jättää hiukset eloisiksi
  • Puhdistaa hiukset ja päänahan
  • On hellävarainen ja palauttaa päänahan pH-tasapainon
  • Silottaa hiuksia

Pidättekö ajatuksesta merilevästä hiustenhoidossa? Parempia tuloksia saa yhdistämällä merilevä-misellishampoon muihin Nanoilin hiustenhoitotuotteisiin. Valitse merilevähiusnaamio tai syvästi elvyttävä ja kevyt merileväsuihke. Lisätietoa osoitteessa nanoil.fi