Kuinka Glamglow THIRSTYMUD™ kosteuttava kasvonaamio toimii?

Mukaan Kauneus

Glam1

Kasvonaamio Glamglow THIRSTYMUD™ Hydrating Treatment on tarkoitettu sekä naisille että miehille iästä ja ihotyypistä riippumatta. Sen päätarkoitus on tunkeutua syvimpiin ihokerroksiin kosteuttamaan ihoa. Samanaikaisesti se saa ihon jälleen säteilemään ja näyttämään nuorelta. Kuinka se on mahdollista? Riittävän korkea määrä vettä orvaskedessä saa ihon pinnan suojautumaan veltostumiselta, kollageenin ja elastiinin puutteelta, värjäymiltä ja rypyiltä sekä muilta ihon vanhenemisen merkeiltä. Lisäksi vesi tukee hyaluronihappoja hyvän rakenteen ylläpitämisessä.

Yllämainittu hyaluronihappo ja kookosöljy ovat kaksi Glamglow, THIRSTYMUD™ Hydrating Treatment kasvonaamion pääainesosaa. Kosmetiikka sisältää myös inkivääriä, sitruunahappoa, kaurauutetta, appelsiininkukkaöljyä ja omenaa. Valitettavasti valmistaja ei tietoisesti ole karttanut allergisoivia ainesosia. Näihin kuuluu PEG (polyetyleeniglykoli), tuoksut, lanoliini ja glyseriini. ne and glycerine. Epäilemättä tasapainoa tähän tuo kasviuutteet ja kaoliniittinen savi. On huomion arvoista että viimeinen ainesosa, kaoliniittinen savi, on mainittu ainesosalistassa viimeisenä, vaikka valmistaja välittää kasvonaamion tehdyn sen pohjalle. Glamglow, THIRSTYMUD™ Hydrating Treatment kasvonaamio myydään sinisessä 50 ml purkissa. Glamglow’n tuotteet tunnistaa helposti niiden tunnusomaisesta tähdestä tuotteen korkissa.

Kuinka Glamglow, THIRSTYMUD™ Hydrating Treatment kasvonaamiota käytetään? Kaikki, mitä sinun tarvii tehdä, on levittää paksu kerros tuotetta kasvoille. Tietysti ennen tätä on tarpeen puhdistaa iho huolellisesti käyttämällä kasvovettä jossa oli salisyylihappoa, meikinpoistajalla tai kasvojen kuorinnalla. Odota noin 15 minuuttia, kunnes kasvonaamio on kuivunut ja huuhtele kasvot viileällä vedellä. Lisää tämän jälkeen oman valintasi mukaista kosteuttavaa voidetta viimeistelläksesi kasvojenhoidon.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *