Oletko kuullut klusteriripsistä? Tutustu arvosteluumme markkinoiden parhaista tuotteista!

Mukaan Kauneus

Onko täydellisiä ripsiä olemassakaan? Ei todellakaan ole. Silmien kehys ja sen ulkonäkö on jokaisen naisen kohdalla yksilöllinen asia. Jokainen nainen haluaa kuitenkin yhtä asiaa – pitkät ja paksut ripset, joissa on kaunis kaari. DIY-käyttöön tarkoitettujen käyttövalmiiden klusteriripsien ansiosta jokainen nainen voi saavuttaa tämän vaikutuksen poistumatta lainkaan kotoa. Mitkä tällaisista tuotteista ovat kuitenkin parhaimmat?

Käyttövalmiiden klusteriripsien arvostelu – miksi se luotiin?

Naiset etsivät aina tapoja parantaa ripsiensa ulkonäköä ja tehdä niistä korostetummat. Valitettavasti luontoäiti ei ole tässä suhteessa kovin ystävällinen kaikille. Luonnolliset ripset ovat käytännössä aina heikot ja ohuet, ja niillä on taipumusta katkeilla.

Erilaiset ripsivärit eivät aina tuota tyydyttäviä tuloksia, eivätkä puolikestävät ripsienpidennykset ole vaihtoehto kaikille naisille. Sen jälkeen, kun klusteriripset luotiin kotikäyttöön, on tapahtunut todellinen ripsien muotoilun vallankumous.

Naiset ryntäsivät ostamaan laatikoittain valmiita ripsienpidennyksiä ja yrittivät käyttää niitä kotona. Siksi myös tämä arvostelu on luotu.

Se sisältää vain DIY-käyttöön tarkoitetut klusteriripset, jotka ansaitsevat huomiosi. Ne saavat myönteisiä arvioita naisilta, jotka ovat kiinnostuneita DIY-ripsienpidennyksistä, mutta myös erottuvat kilpailijoista.

Kotikäyttöön suunnitellut klusteriripset – TOP 5

Vaikka kauneusalan markkinoilta löytyy loputon määrä ripsien pidennystuotteita, kaikki niistä eivät ole oikeasti hyviä. DIY-käyttöön tarkoitettujen ripsien tulisi olla kestäviä, käteviä käyttää ja niiden avulla pitäisi pystyä saavuttamaan tyydyttäviä tuloksia. Mitkä klusteriripset siis täyttävät kaikki nämä kriteerit?

1. Nanolashin klusteriripset – DIY Lash Extensions

Ensimmäinen sija TOP 5 -listallamme parhaista käyttövalmiista klusteriripsistä DIY-ripsienpidennyksiin, menee Nanolashin valmistamalle tuotteelle. DIY Eyelash Extensions ovat valmiita klusteriripsiä, jotka on helppo kiinnittää itse kotona. Valmistajan mukaan kiinnitykseen ei pitäisi kulua yli 10 minuuttia. Tämän väitteen vahvistavat monien tyytyväisten kuluttajien arviot.

Nämä kotikäyttöiset klusteriripset voivat täyttää nykyaikaisten naisten odotukset. Niiden suurimpia etuja ovat:

  • pehmeys – DIY Lash Extensions ovat huomaamattomia käytettäessä;
  • estetiikka – Nanolashin klusteriripset jäljittelevät täydellisesti luonnollisia ripsiä;
  • monipuolisuus – valittavana on 8 eri tyyliä, ja yksi kotelo sisältää ripset kolmessa eri pituudessa: 10, 12 ja 14 mm;
  • ei eläinkokeita – tämä on myös erittäin tärkeä tekijä monille naisille.

Nanolashin DIY-ripsienpidennysten edut eivät tietenkään lopu tähän. Valmistaja kertoo, että yhden kiinnityksen vaikutukset voivat kestää jopa 5 päivää. Jotkut naiset kuitenkin väittävät arvosteluissaan, että asianmukaisella hoidolla ripset kestivät paljon kauemmin.

Sinun on myös hyvä tietää, että voit hankkia täydellisen setin ripsienpidennyksiä varten kotiin. Pakkaus sisältää käyttövalmiiden klusteriripsien lisäksi muita tarvittavia tarvikkeita, kuten bonderin, removerin, sealerin ja erikoispinsetit.

Kun otetaan huomioon kaikki tämä, ei ole epäilystäkään siitä, miksi Nanolashin DIY Eyelash Extensions -ripsienpidennykset ansaitsevat ykkössijan.

2. Lilac St Intro Starter Kit

Lilac St Intro Starter Kit on tuonut markkinoille tekoripset, jotka voit kiinnittää itse kotona. Näitä ripsienpidennyksiä on saatavilla eri pituuksina 10 ja jopa 16 mm välillä. Näin voit luoda sekä tuuheat ripset, kuin myös Russian Volume -ripset, mutta myös hienovaraisen, arkisemman ilmeen. Voit vapaasti yhdistella Lilac St Intro Starter Kitin ripsiä, kunnes saat itseäsi tyydyttävän lopputuloksen.

Lilac St:n klusteriripset ovat epäsovinnaisia ja värikkäitä, mutta niiden pakkaus on erittäin pieni ja erittäin kallis. Täydennyspakkaus sisältää vain 10 klusteriripsiä, mikä takaa vain yhden käyttökerran. Niiden laatu on hyvä, mutta tällä hinnalla saat laatikollisen laadukkaampiakin ripsienpidennyksiä.

Pakkauksessa on mukana sekä liimaa että pinsetit, joten itse ripsien kiinnittämisen pitäisi olla melko helppoa. Lilac St Intro Starter Kit takaa:

  • luonnollisen ilmeen – ohuet ja hienot tekoripset sulautuvat hyvin luonnollisiin ripsiin;
  • keveyden – Nanolashin tapaan myös nämä ripset ovat huomaamattomia käytettäessä;
  • monipuolisuus – erityistä kiitosta ansaitsee laaja kokovalikoima, jonka avulla voit luoda minkä tahansa haluamasi tyylin.

Lilac St Intro Starter Kit ei vaadi, että sinun tarvitsee ottaa niitä pois nukkuaksesi. Luvattu kestävyys on arviolta useita päiviä. Tietenkin paljon riippuu siitä, miten hoidat ripsiäsi.

Valitettavasti se ei ole tämän arvostelun paras tuote. DIY Lash Extensions takaa samat edut, minkä lisäksi yhden kiinnityksen vaikutukset voivat kestää jopa 5 päivää olosuhteista riippumatta.

3. Glamnetic Lash Extensions Kit

Glamnetic Lash Extensions Kit ovat käyttövalmiita klusteriripsiä DIY-käyttöön. Valmistaja takaa, että voit saavuttaa unelmiesi tulokset vain 5 minuutissa.

On tosiasia, että Glamneticin itse applikoitavat klusterit antavat vaikutelman joustavuudesta. Ne eroavat muista muun muassa:

  • kestävyys – näiden klusteriripsien on tarkoitus kestää jopa 5 päivää;
  • joustava musta nauha – sen ansiosta liitosviivat voidaan naamioida taitavasti;

Samaan aikaan, jotta luonnolliset ripset voivat loistaa Glamneticin klusteriripsien kanssa, ne on valmisteltava asianmukaisesti. Kunnollinen meikinpoistoaine ei riitä tähän. Valmistaja suosittelee ripsien taivuttamista ripsientaivuttimella ennen klusteriripsien kiinnitystä. Myös jälkihoito on tässä tapauksessa paljon vaativampaa. Ripset on harjattava läpi, ja nukkumista suositellaan vain tietyissä asennoissa. Näin ollen, vaikka näiden ripsien kiinnittäminen on helppoa, niiden käyttäminen yli vuorokauden ajan ei ole enää erityisen kätevä asia.

Mikä on näiden klusteriripsien edut? Itse asiassa samat kuin Nanolashin ripsillä. Glamnetic Lash Extensions Kit ei siis tarjoa mitään erityistä. Lisäksi hinta on melko korkea verrattuna parempiin ja edullisempiin DIY-ripsienpidennyksiin.

4. Ardell X-tended Wear Lash System KIT

Ardell X-tended Wear Lash System KIT tarjoaa erikokoisia tekoripsiä, joista voit valita. Tämä puolestaan tarkoittaa valtavia ripsien muotoilumahdollisuuksia. Naiset voivat halutessaan luoda Hollywood Volume -lookin tai vain korostaa silmiään lempeästi.

Pakkauksessa on ripsien lisäksi applikaattori, liima ja sealer, joka auttaa poistamaan tahmean kerroksen.

Ardell X-tended Wear Lash System KIT on erittäin suosittuja naisten keskuudessa. Negatiivisista arvosteluista ei kuitenkaan ole pulaa. Käyttäjät ovat melko tyytymättömiä tuotteiden korkeaan hintaan ja huonoon tehoon. Lisäksi itse ripsien laatu ja Ardellin ripsienpidennysten viimeistelyn esteettisyys ovat hintaansa nähden riittämättömiä. Vaikka nämä ripset tulevat pienissä rykelmissä, ne saattavat tuottaa väärän näköisen vaikutelman

5. LLBA DIY Lash Extension Kit

TOP 5:n parhaiden tuotteiden viimeisellä sijalla on LLBA DIY Lash Extension Kit. Nämä ripset on myös suunniteltu kotona tehtävään kiinnitykseen, ja niiden avulla voit saavuttaa luonnollisen lopputuloksen.

LLBA DIY Lash Extensions Kitistä on valittavana useita eri kokoja. Toisin kuin Nanolashin klusteriripsien kohdalla, yhdestä pakkauksesta löytyy kuitenkin vain tietyn pituisia ripsiä. Tämän seurauksena muotoiluvaihtoehdot ovat hieman rajallisemmat kuin Nanolashin kanssa.

On myös tärkeää huomata, että täydennyspakkauksissa on erilainen määrä ripsiä, vaikka hinnat viittaavat selvästi siihen, että niitä pitäisi olla melkoinen määrä kussakin tyylissä. Seuraava tärkeä seikka on se, että osa klusteriripsistä edellyttää ripsientaivuttimen käyttöä etukäteen.

LLBA DIY Lash Extensions Kit on saatavina myös täydellisenä settinä. Jos valitset sen, saat myös liiman ja applikaattorin.

LLBA DIY Lash Extensions Kit päättää parhaiden tuotteiden listauksen. Nämä tekoripset eivät ole yhtä kestäviä ja helppoja käyttää kuin Nanolash DIY Lash Extensions. On kuitenkin turvallista sanoa, että niiden pitäisi vastata hieman alhaisempia odotuksia.

Käyttövalmiiden klusteriripsien arvostelu – mitkä niistä kannattaa valita?

On kiistatonta, että kotona tehtävään DIY-kiinnitykseen tarkoitettujen valmiiden ripsienpidennysten valinta voi olla monille naisille todellinen haaste. Siksi yllä oleva paremmuusjärjestys luotiin, jotta tehtävä olisi mahdollisimman helppo.

Jokaisella luetellulla tuotteella on tietenkin monia etuja. Klusteriripsien kiinnittämisen pitäisi olla äärimmäisen yksinkertaista ja onnistua vain muutamassa minuutissa. Sinun on kuitenkin analysoitava, mistä ominaisuuksista välität eniten.

Nanolashin DIY Lash Extensions näyttävät olevan kiistaton voittaja kotona tehtävien ripsienpidennysten saralla. Näissä klusteriripsissä on mukana 3 pituutta yhdessä laatikossa, ja lisäksi jopa 8 eri tyyliä, joista voit valita. Lisäksi näillä klusteriripsillä voit luoda ripsienpidennykset, jotka kestävät jopa 5 päivää.

Niiden avulla voit luoda minkä tahansa ripsityylin, joka ei ainoastaan näytä näyttävältä vaan on myös pitkäikäinen. Lopullinen päätös on kuitenkin sinusta itsestäsi kiinni, ja sinun tulisi ennen kaikkea pohtia tarpeitasi ja odotuksiasi.