Salaisuutesi kulmien laminointiin kotona on Nanobrow Lamination Kit

Mukaan Kauneus

Vaikka kulmien laminointi on tunnettu jo pitkään, siitä on tullut supersuosittu kauneushoito, jonka voi tehdä kotona muutaman viime kauden aikana. Kyllä, nykyään hoidon voi tehdä helposti omassa kodissasi! Tarvitset vain hyvän kulmakarvojen laminointisetin, kuten Nanobrow Lamination Kitin. Ota selvää, miten kulmakarvojen laminointi tehdään kotona ja mikä tekee Nanobrow’sta niin innokkaasti suositellun!

laminointi kulmakarvat nanobrow

Mitä kulmakarvojen laminointi on?

Kulmakarvojen laminointi on puolikestävä kauneushoito, joka takaa useita viikkoja kestävät vaikutukset kulmakarvoihin. Siinä käytetään erityisiä liuoksia, jotka vaikuttavat kulmakarvojen rakenteeseen ja auttavat muuttamaan niiden muotoa ja asentoa. Tämä hoito muistuttaa hieman permanenttia, joka myös vaikuttaa hiusten muotoon.
Laminointihoito tehdään, jotta saavutetaan koholla olevat, tuuheat ja volyymiä täynnä olevat kulmakarvat. Lisäksi ne muotoillaan haluttuun suuntaan, useimmiten ylöspäin harjaantuneina, viimeisimpien kulmatrendien mukaisesti. Laminointi auttaa kohottamaan ja muokkaamaan niitä sekä antaa kulmille paksumman ilmeen.

Nanobrow Lamination Kit – ainutlaatuinen tuote DIY kulmien laminointiin

Kotona tehtävä kulmakarvojen laminointi Nanobrow’lla vie hyvin vähän aikaa! Unohda tuntikausien odottelu – nyt voit tehdä täydellisen hoidon vain 20 minuutissa, sillä se vaatii vain kolmen tuotteen käytön; kulmaliiman, kohotus- ja kiinnitysliuoksen. Vaikka Nanobrow Lamination Kit lyhentää hoitoaikaa merkittävästi, vaikutukset säilyvät kulmakarvoissa yhtä kauan, ja joskus jopa pidempään kuin kulmakarvojen laminoinnissa ammattimaisessa kauneushoitolassa; se tarkoittaa jopa kahden kuukauden ajan täydellisesti muotoiltuja kulmia, jotka näyttävät myös kauniilta ja terveiltä. Lisäksi Nanobrow’n setistä riittää 10 hoitoon!

Kotikäyttöön tarkoitettu kulmien laminointisetti – Nanobrow Lamination Kit

Nanobrow Lamination Kit sisältää ammattikäyttöön tarkoitettuja tuotteita, jotka sopivat täydellisesti hoidon suorittamiseen kotona. Tyylikäs pakkaus sisältää:

 1. Kulmaliimaa
 2. Kohotusliuos
 3. Kiinnitysliuos
 4. Setin erikoisapplikaattoreita, harjan ja spoolien
 5. Vaiheittaiset ohjeet kulmakarvojen laminointihoidon suorittamiseen
laminointi kulmat nanobrow

On syytä mainita, että kaikki Nanobrow Lamination Kitin pullot on numeroitu selkeästi, jotta voit varmistaa, että sinulla ei ole ongelmia tiedostaa, mitä niistä käytät seuraavaksi. Et varmasti mene sekaisin, vaikka kokeilisit laminointihoitoa ensimmäistä kertaa.


Nanobrow Lamination Kit – kulmakarvojen laminointisetti

nanobrow lamination kit

Löydä kulmien laminoinnin salaisuus osoitteesta nanobrow.fi

Kulmien laminointi kotona – mitä vaikutuksia sillä on ja kuinka kauan ne kestävät?

 • Ensinnäkin kulmasi näyttävät paljon paksummilta ja täyteläisemmiltä.
 • Kulmasi saavat miellyttävän rakenteen ja terveen hehkun.
 • Kulmakarvojen laminointi auttaa muotoilemaan kulmakarvat haluttuun asentoon – saat täydellisen hallinnan!
 • Kulmien laminointi kotona kesyttää jopa itsepäiset ja hallitsemattomat kulmakarvat.
 • Se antaa kulmakarvoille houkuttelevamman ilmeen.
 • Laminointikäsittelyn jälkeiset kulmakarvat muuttuvat selkeämmiksi ja tuuheammiksi.
 • Ne näyttävät niin upeilta, ettei meikkiä tarvita!
 • Tulokset kestävät useita viikkoja.
 • Saat symmetrisen kulmakarvojen ilmeen.

Nanobrow Lamination Kit – kenelle se on tarkoitettu?

Tämä kotona käytettävä kulmakarvojen laminointisetti on loistava valinta kaikille, jotka toivovat luonnollista ja pitkäkestoista kulmien muotoilumenetelmää, joka helpottaisi heidän päivittäistä kulmienhoitorutiiniaan. Se sopii myös kaikille, jotka haluavat määritellä kulmansa ja parantaa niiden muotoa niin, ettei niiden suhteen tarvitse huolehtia viikkokausiin. Se on myös loistava vaihtoehto kaikille, jotka kamppailevat päivittäisen kulmameikin kanssa ja jotka pitävät luonnollisesta lookista. Nanobrow Lamination Kit takaa kauniit kulmakarvat ilman meikkiä!

lamination kit

Kulmien laminointi – aloituspakkaus. Nanobrow’n laminointisetti sopii kenelle tahansa!

Riippumatta siitä, teetkö kulmakarvojen laminointia ammattimaisesti vai oletko aloittelija ja tarvitset luotettavan DIY kulmakarvojen laminointisetin – Nanobrow Lamination Kit yllättää sinut positiivisesti suorituskyvyllään, vaikutuksillaan ja helppokäyttöisyydellään. Se säästää myös aikaa, jota ennen käytit kulmakarvojen laminointihoitoon. Nyt Nanobrow’n ansiosta DIY kulmien laminointiin menee noin 20 minuuttia!

Kokeile viime kuukausien trendikkäintä kulmien käsittelyä! Valitse Nanobrow Lamination Kit!