Etsitkö hyvää kulmamaskaraa? Löydä suosikkimme ja tutustu voittajaan!

Mukaan Kauneus

Etsitkö hyvää kulmamaskaraa? Löydä suosikkimme ja tutustu voittajaan!
Hyvän kulmameikkituotteen löytäminen voi osoittautua varsinaiseksi haasteeksi. Markkinoilla on nimittäin valtava määrä erilaisia tuotteita. Kaikkien niiden kokeileminen ei ole tietenkään mahdollista, joten kannattaa ehdottomasti tutustua tuotearvosteluihin: ne auttavat sinua kartoittamaan huipputuotteet yksittäisten testien ja kuluttajien antaman palautteen perusteella. Etsitkö siis hyvää kulmamaskaraa? Tässä olisi kooste parhaista: tutustu nyt,  mikä niistä on saanut parhaat arvostelut!

Kulmamaskarat – meidän ARVOSTELU

MEIDÄN SUOSIKKIMME Nanobrow Shape Mascara

Kulmamaskara
muotoilee, asettaa ja lisää väriä

Tämän ei pitäisi olla mikään yllätyst: Nanobrow Shape Mascara on suosituin ja parhaimpia arvosteluita kerännyt kulmamaskara. Mielestämme se on luotettavin markkinoilla oleva tuote ja se on viimeistelty pienintä yksityiskohtaa myöten. Se tulee suurikokoisessa pakkauksessa ja sen hinta on erinomainen tuotteen laatuun ja suorituskykyyn nähden. Se säilyttää raikkaan ja muuttumattoman koostumuksensa jopa useiden kuukausien ajan, ja ennen kaikkea se täyttää kulmakarvat täydellisesti ja tuottaa upeita meikkitehosteita. Tulet myös yllättymään kauniista ja intensiivisistä, mutta erittäin luonnollisen näköisistä sävyistä. Nanobrow Shape Mascara parantaa kulmien volyymia, paksuntaa niitä visuaalisesti ja peittää ne tasaisesti jättämättä jälkeensä inhottavia kokkareita tai tahmeaa tunnetta. Täydellinen spoolie mahdollistaa helpon ja nopean levityksen samalla, kun kaunistava piidioksidi hoitaa ja ravitsee kulmakarvoja.
Lisätietoja: www.nanobrow.fi

Lancome Sourcils Brow Styler Mascara

Tämän tuotteen melko suuri koko toivottavasti kompensoi sen kallista hintaa. Sen lisäksi siinä on epätavallinen, mutta erittäin tarkka ja nokkelasti muotoiltu applikaattori, joka toimii loistavasti kulmakarvojen täyttämiseen riippumatta siitä, ovatko kulmakarvasi ohuet ja hienot vai paksut ja tuuheat.
Lancome Sourcils Brow Styler Mascara muotoilee ja pitää kulmakarvat paikoillaan todella vakuuttavasti. Valittavana on 3 sävyä sekä kirkas versio, jossa on hieman erilainen, geelimäisempi koostumus.

Dior Diorshow On Set Brow Mascara

Vaikka tämän tuotteen koko on hieman pienempi kuin muiden, tekee se vaikutuksen upealla koostumuksellaan; se sisältää jopa 90 % luonnollista alkuperää olevia ainesosia. Huonona puolena voisi mainita klassisen kartionmuotoinen nailonharjan, joka ei ole kaikkien mieleen ja monet meikkaajat pitävät sitä vanhanaikaisena. Toinen haittapuoli on melko korkea hinta. Muista kuitenkin, että Dior on erittäin tunnettu tuotemerkki, joten tulokset kulmameikissä yllättävät sinut varmasti positiivisesti. Tämän kulmakarvan koostumus on vedenkestävä, ja sitä on saatavana kahdessa kauniissa ja luonnollisen näköisissä sävyssä, joskin tummiin kulmakarvoihin sopivaa sävyä saattaa olla melko vaikea löytää.

Clinique Just Browsing

Tämän kulmamaskaran koostumus muistuttaa herkkää vaahtomoussea, joka kestää paikoillaan jopa 16 tuntia. Cliniquen kulmamaskara lisää hellävaraisesti väriä ja muotoilee myös itsepäisimmät kulmakarvat ja lisää samalla niiden volyymia. Se tarjoaa luonnollisen näköisiä sävyjä, sekä hikeä ja kosteutta kestävän koostumuksen, joka on silmälääkärien testaama. Tämä kulmamaskara sisältää lesitiiniä ja piidioksidia, jotka ravitsevat ja vahvistavat kulmakarvoja. Sopii mainiosti klassisen kartiomaisen applikaattorin ystäville. Huonona puolena on se, että saatavilla on vain kaksi sävyä.

BENEFIT Gimme Brow + Brow-Volumizing Fiber Gel

Toinen kulmamaskara, jossa on klassinen, mutta hieman vanhanaikainen kartiomainen spoolie. Onko se kuitenkin ostamisen arvoinen? Monet väittävät, että on, pääasiassa sen ainutlaatuisen koostumuksen ansiosta, johon on lisätty erityisiä kuituja, jotka lisäävät sensaatiomaisesti volyymia. Tämä maskara määrittelee kulmakarvat kauniisti, mutta pitää ne myös visusti paikoillaan. Vedenkestävä koostumus on sen toinen merkittävä etu, ja se, että sitä on saatavana 10 erilaisessa sävyssä, on todellinen herkkupala nirsoimmillekin meikkaajille.