Pelataan BingoSpata! Valkoista savea ja Kuolleen Meren mutaa sisältävä kasvonaamio

Mukaan Kauneus

mud2

Tiedämme, kuinka valkoista savea sisältävät kasvonaamiot tekevät ihmeitä kasvojen iholle. Saman tietää brändi nimeltä BingoSpa, ja siksi he ovat valmistaneet puhdistavan savikasvonaamion joka myydään Dead Sea Mud Face Mask with Caoline and Zinc -nimellä.

On selvää, että öljyisestä ja rasvaisesta ihosta on vaikein pitää huolta. Se tuottaa suuria määriä talia, jonka vuoksi tällainen iho saa kasvot kiiltämään ja täyttymään aknesta ja mustapäistä. Mustapäistä puheenollen, niitä syntyy ihohuokosiin, jotka laajenevat ja tukkeutuvat rasvaisen ihotyypin ihmisillä. Suurin osa talista muodostuu niin sanotulle T-alueelle (otsa, nenä ja leuka). Juurikin näillä alueilla aknea ja seborreaa aiheuttavat bakteerit lisääntyvät jatkuvasti. Yksi aknea vastaan käytetyistä aineista on savi, koska se imeytyy, ja sillä on puhdistavia ja supistavia ominaisuuksia.

Valkoinen savi on yksi BingoSpan puhdistavista ainesosista. Miksi juuri valkoinen savi? Siksi, koska se on loistavaa rasvaisen ihon hoidossa. Sillä on virkistäviä, desinfioivia, huokosia supistavia ja puhdistavia ominaisuuksia. Tärkein ominaisuus on se, että valkoinen savi säännöllistää talintuotantoa. Lisäksi se silottaa ihoa ja vähentää ärtymystä sekä ihotulehduksia. Saven lisäksi tämä BingoSpan kasvonaamio sisältää sinkkioksidia, joka on todella ratkaisevat tekijä taistelussa aknea vastaan. Yksi avaintekijä on Kuolleen Meren muta, joka myös vaikuttaa aknen lääkinnällisessä hoidossa. Mentoliöljy näyttelee myös tärkeää roolia Dead Sea Mud Face Mask with Caoline and Zinc-kasvonaamiossa, koska se virkistää ihoa ja silottaa sitä.

BingoSpan kasvonaamion koostumus on melko sakea, jonka ansiosta tuote ei valu kasvoilta, eikä tahraa vaatteita, sekä kuivuu nopeasti. Tuotetta suositellaan levitettävän ohut kerros iholle, ja antaa sen vaikuttaa vartin verran. Vaikutusajan loputtua naamio huuhdellaan lämpimällä vedellä. Muista, että ensimmäinen käyttökerta saattaa aiheuttaa kutinaa.

Bingo Span Dead Sea Mud Face Mask with Caoline and Zinc myydään pienessä valkoisessa purkissa, jonka sisältö on 150 grammaa.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *