Paras nuorentava A-vitamiiniseerumi: Nanoil Retinol Face Serum

Mukaan Kauneus

Ihon hoitamisesta tulisi tulla onnellinen, tyytyväinen ja miellyttävä olo. Siksi oikeanlaisen anti-age seerumin valitseminen on niin tärkeää. Vaikutusten lisäksi myös koostumuksella, tuoksulla ja käytön helppoudella on väliä. Tästä syystä ykkösvalintamme on Nanoil Retinol Face Serum – paras A-vitamiiniseerumi.

retinolikasvoseerumi Nanoil

Uutuus: Nanoil Face Serum

Nanoil on brändi, joka ilmestyi kosmetiikkamarkkinoille jonkin aikaa sitten ja yllättää asiakkaansa uusilla tuotteilla säännöllisesti. Yksi näistä yllätyksistä on tuotesarja kevyitä kasvoseerumeja. Vaihtoehtoja ovat:

 • kirkastava Nanoil seerumi C-vitamiinilla
 • elvyttävä Nanoil seerumi aloe veralla ja valkoisella teellä
 • kosteuttava Nanoil seerumi hyaluronihapolla
 • rauhoittava Nanoil seerumi couperosaiholle
 • kiinteyttävä Nanoil seerumi kollageenilla
 • nuorentava Nanoil seerumi retinolilla

Rypyille, pigmenttiläiskille ja aknelle

Kaikissa seerumeissa on kevyt, vesipohjainen koostumus ilman öljyjä. Ne eivät jätä rasvaista tunnetta ihon pinnalle tai tuki ihohuokosia. Seerumit imeytyvät ihoon täysin muutamassa sekunnissa ja alkavat toimia sisältäpäin.

Suosituin näistä seerumeista on kuitenkin Nanoil Retinol Face Serum. Tämä tuote hoitaa lähes kaikkia tavallisimpia iho-ongelmia. Tarvitaan vain 4 viikkoa ja seerumi:

 • vähentää sekä pienentää ryppyjä
 • silottaa ja tekee ihosta vastustuskykyisemmän
 • kirkastaa värivirheitä tasoittamalla ihonsävyä
 • hoitaa aknea ja muita kauneusvirheitä
 • tuo takaisin nuorekkaan hehkun sekä kiinteyttää ihoa
 • ravitsee, kosteuttaa ja elvyttää ihoa

Salaiset nuorentavat ainesosat

Tuotteen salaisuus piilee tietenkin sen ainesosissa. Seerumi on pullollaan parhaimmistoa – se ei sisällä ei-toivottuja täyteaineita tai synteettisiä ainesosia, jotka saavat aikaan sileän ihon illuusion. Ainesosat on valittu käsittelemään niiden ongelmien lähteitä, jotka aiheuttavat velttoa ja ikääntyvää ihoa.

 1. Retinoli/A-vitamiini – tämä on tuotteen pääainesosa, sitä on 3 % tuotteessa puhtaassa ja erittäin tehokkaassa muodossa, joka taistelee ryppyjä ja kauneusvirheitä vastaan.
 2. Boerhavia Diffusa -uute – tämä on voimakas luonnollinen antioksidantti, joka suojaa ihoa vapaiden radikaalien haitallisilta vaikutuksilta sekä auttaa ihoa pysymään nuorekkaana, raikkaana ja kimmoisana.

Haluaisitko lukea sisältöluettelon kokonaisuudessaan? Käy sivustolla nanoil.fi ja tutustu enemmän Nanoil -retinolikasvoseerumin nuorentavaan koostumukseen.

paras retinolikasvoseerumi Nanoil

Askeleen päässä virheettömästä ja nuorekkaasta ihosta

Suuri plussa Nanoilin retinoliseerumissa on – ainesosien ja vaikutusten lisäksi – sen helppokäyttöisyys. Muutama tippa hierotaan ihoon ja se riittää eron huomaamiseen muutamassa viikossa. Kaksi asiaa kannattaa pitää mielessä: Nanoil Retinol Face Serumia on käytettävä päivittäin ja aina huolellisen meikinpoiston jälkeen ennen nukkumaanmenoa.

Olet askeleen päässä virheettömästä ihosta. Ota se yhdessä Nanoilin retinolikasvoseerumin kaltaisen kauneustuotteen kanssa.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *