Miltä ihonhoidon iltarutiinin tulisi näyttää?

Mukaan Kauneus

paras-ihonhoidon-iltarutiini.jpg

Ihonhoidon iltarutiinin tehtävä on puhdistaa ihoa ja rauhoittaa sitä ennen yöunia. Miltä ihonhoidon iltarutiinin tulisi näyttää?

Puhdistus

Tämä on iltarutiinin päätähti. Ihoa puhdistamalla pääsemme eroon talista, kuolleista ihosoluista, meikinjäämistä ja kasvoille jääneestä pölystä. Jos kasvoja ei pese säännöllisesti ja huolella, meikki ei koskaan tule näyttämään toivotulta. Pettymysten välttämiseksi on hyvä valita omalle ihotyypilleen sopiva puhdistustuote. Vesi on yhtä tärkeää; tislattu vesi on kaikkein parasta.

Kosteutus

Ihontyypistä huolimatta ihoa on kosteutettava päivittäin. Yövoiteen tulisi olla päivävoidetta runsaampi ja ravitsevampi maksimaalisen kosteutuksen aikaansaamiseksi. Voidetta tulisi levittää heti kylvyn jälkeen, koska iho imee kaikki arvokkaat ainesosat itseensä paljon helpommin. Silmien ympärillä oleva herkkä iho vaatii myös huolenpitoa. Tähän tarvitaan erityisiä silmänympärysvoiteita. Tuotteen taputteleminen iholle riittää. Parempien tulosten saamiseksi voi hankkia itselleen seerumin, joka on vielä runsaampi kuin tavalliset kosteusvoiteet, mutta niitä voi levittää vain todella kuiville alueille kasvoilla ja kaulalla. Kerran tai kaksi kertaa viikossa käytettävät kasvonaamiot parantavat myös päivittäistä ihonhoitorutiinia.

Hiustenhoito

Jos hiuksilla on tapana katketa ja takkuuntua, käytä suihkehoitoainetta hiuspesun jälkeen. Tuote helpottaa harjaamista ja suojaa hiuksia vaurioilta. Väljä, matala poninhäntä on hyvä kampaus pitkille hiuksille yöllä.

Tarvitset kauneusunesi

Mikään ei kohenna kasvoja enemmän kuin uni. Vaikutusten näkemiseksi tarvitaan vähintään 7-8 tuntia unta yössä ja nukkumaan tulee mennä ennen kello 23.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *