Top 4 kulmakynää. Mitä voit odottaa markkinoiden parhaalta kulmakynältä?

Mukaan Kauneus

Arvostatko tarkasti määritelty kulmakarvoja, joiden muoto sopii täydellisesti kasvonpiirteisiisi? Upean vaikutelman saavuttamiseksi kannattaa valita hyvin testattuja tuotteita, jotka hämmästyttävät tehokkuudellaan, eli auttavat peittämään harvat alueet ja antavat halutun pidon.

Kulmakynää ostaessasi kannattaa kiinnittää huomiota merkin tarjoamiin sävyihin ja siihen, sopivatko ne yhteen kulmakarvojesi oman värin kanssa. Myös tuotteen kestävyys on kannattavaa ottaa huomioon.

Käyttämällä laadukkaita tuotteita voit määritellä kulmakarvat pienellä vaivalla, jolloin olet taatusti myös tyytyväinen lopputulokseen.

Minkä kulmakynän valitsisit? Esittelemme sinulle arvostelun 4 parhaasta tuotteesta, joiden avulla saavutat oikean vau-efektin!

1. Nanobrow Eyebrow Pencil

Tarkka Nanobrow Eyebrow Pencil, jossa on ultrahieno kärki, toimii riippumatta siitä, millainen kulmatyyppisi on – ohuet tai hienovaraista määrittelyä kaipaavat. Tämän tuotteen ansiosta luot erittäin ohuita viivoja, jotka tarjoavat tarkkuutta ja täsmällisyyttä.

Nanobrow Eyebrow Pencil täyttää kulmakarvat värillä ja peittää pienimmätkin aukot. Saat aina unelmiesi täydellisesti muotoillut kulmakarvat!

Nanobrow Eyebrow Pencil on pitkäkestoinen ja miellyttävä käyttää. Se korostaa jokaista kulmakarvaa ja auttaa tasoittamaan kulmalinjaa. Ihanteellisen muodon saamisesta tulee helppo tehtävä.

Kynän kärki on sopivan kova ja auttaa peittämään kaikki aukot sekä laikut. Kulmakarvoistasi tulee huolellisesti viimeistellyt jokaista yksityiskohtaa myöten!

Nanobrow Eyebrow Pencil on sisäänvedettävä kulmakynä, joten sinun ei tarvitse huolehtia sen teroittamisesta. Vedä se vain ulos kotelostaan.

Nanobrow Eyebrow Pencilia on saatavilla seuraavissa sävyissä: vaalea, tummanruskea ja espresso. Valitse yksi ja muut unohda tähän asti käyttämäsi kulmakynät!

Tsekka: https://nanobrow.fi/

2. DIOR BACKSTAGE Diorshow Brow Styler

Diorin kulmakynä määrittelee kulmakarvojen ääriviivat tarkasti ja antaa täydellisen ilmeen. Ohut kärki auttaa täyttämään aukkoja ja korostamaan kulmakarvoja. Riippumatta siitä, pidätkö ”meikittömästä” ilmeestä vai rohkeammasta kulmameikistä – Diorshow Brow Styler on kenelle tahansa oikea valinta.

Saatavilla olevat sävyt: universaali ruskea, universaali tummanruskea, punaruskea ja kastanja.

3. FENTY BEAUTY Brow MVP Ultra Fine Brow Pencil&Styler

Tässä Fentyn ammattimaisessa kulmakynässä on erittäin ohut, sisäänvedettävä kärki, jonka avulla voit määritellä kulmakarvat juuri haluamallasi tavalla. Sen ehdottomana etuna on sävyjen määrä – niitä on nimittäin yhteensä jopa 14 erilaista! Jokainen meikkauksen ystävä löytää varmasti luonnolliseen kulmakarvojen väriinsä sopivan sävyn. Tuote on vegaaninen ja siinä on vedenkestävä, miellyttävä koostumus.

Saatavilla olevat sävyt: vaalea blondi, keskivaalea, tuhkanvaalea, pehmeä punainen, punaruskea, punainen, tumma punaruskea, tuhkanruskea, vaaleanruskea, keskiruskea, tummanruskea, mustanruskea, pehmeä musta ja syvänmusta.

4. ANASTASIA BEVERLY HILLS Brow Wiz

Kulmakynä, jossa on ulosvedettävä kärki, miellyttää varmasti vaativimpiakin käyttäjiä, joilla on kosmetiikkatuotteille korkeat odotukset. Hieno kärki antaa tarkan rajauksen ja täyttää harvat alueet. Anastasia Beverly Hillsin kulmakynän ansiosta korjaat kulmakarvojen muotoa. Sen tiheä harja auttaa muotoilemaan, huolittelemaan ja värjäämään kulmia sekä harjaamaan ylimääräisen tuotteen pois.

Haaveiletko luonnollisesta vaikutuksesta, joka kestää koko päivän? Koostumus on pitkäkestoinen ja kestää hankaamista sekä säilyy tahraantumattomana, joten rakastat sitä varmasti heti ensimmäisestä käyttökerrasta lähtien.

Levitys on uskomattoman helppoa, eikä siihen mene kauan. Anastasia Beverly Hills Brow Wiz on vegaaninen tuote, joka toimii jokaiselle kulmatyypille.

Saatavilla olevat sävyt: vaalea, harmaanruskea, karamelli, pehmeä ruskea, keskiruskea, punaruskea, suklaanruskea, eebenpuu, tummanruskea ja graniitti.

Miten kulmakynää käytetään kulmakarvojen meikkaamiseen?

Tämä on epäilemättä yksi helpoimmista kulmameikkimenetelmistä. Muista vain muutama yksinkertainen vaihe:

1. Tarkista, onko kulmakynä teroitettu. Jos omistat sisäänvedettävän kulmakynän, jätä tämä vaihe väliin.
2. Hahmottele kulmakarvat keskittyen ensin niiden sisäosaan.
3. Täytä luotu muoto värillä.
4. Korosta voimakkaammin alareunoja ja kulmahäntää. Jätä ylälinjat hieman häivytetyksi – näin saat aikaan luonnollisen vaikutelman.

Valmista tuli!