Pitkät ripset parhaalla tuotteella – Lashcode Serum

Mukaan Kauneus

Ripsien ulkonäkö riippuu omasta tekemisestä. Ripsistä tulee pitkät, paksut ja tuuheat, jos niitä hoitaa oikein. Miten niitä sitten hoidetaan oikein? Lashcode -ripsiseerumilla tietenkin – tehokas, luonnollinen, kevyt ja helppokäyttöinen.

Ripsien hoitaminen vaatii kärsivällisyyttä. Ripsien elinkaari on 2-4 kuukautta. Vaikka ripsien kasvua voi nopeuttaa sopivilla tuotteilla, uskomattomat tulokset ei näy yön yli. Kärsivällisyys on menestyksen salaisuus mutta myös oikean tuotteen valinnalla on väliä.

Paras tapa pidentää ripsiä

Jos haluamme huikeat ripset, niitä on hoidettava eri tavoilla. Terveellinen ruokavalio ja ravintolisät on paras tapa – näin tarjoamme tärkeitä vitamiineja ja hivenaineita (E-vitamiini, sinkki, silikoni) keholle.

Toinen tapa hoitaa ripsiä on suojata niiltä vaurioilta, joita usein aiheutamme tietämättämme. Silmämeikin peseminen hellävaraisesti vähentää ripsien katkeamisen ja irtoamisen riskiä. Ripset eivät enää ohene tai kuivu.

Ripsiseerumi on kuitenkin kaikkein paras tapa saada pitkät ja paksut ripset. Vain hyvä, ripsien kasvua tukeva tuote elvyttää, ravitsee ja korjaa ripsiä stimuloimalla ripsituppia. Osa naisista käyttää risiiniöljyä mutta muutosten näkyminen kestää huomattavasti kauemmin ja lopputulos ei ole yhtä hyvä. Vain laadukas ripsiseerumi hyödyntää ripsiemme täyttä potentiaalia. Millainen on kaikkein paras ripsiseerumi?

Lashcode Eyelash Serum

Lashcode on taatusti yksi parhaista saatavilla olevista ripsiseerumeista. Monet naiset ovat valinneet Lashcoden ja ammattilaiset sekä ripsiasiantuntijat suosittelevat sitä. Seerumi on suunniteltu kaikille harvoilla, ohuilla ja haurailla ripsillä sairauden, sopimattomien kauneustuotteiden tai pieleen menneiden kosmetologihoitojen takia.

Sen sijaan, että kokeilisit uutta varmasti epäonnistuvaa hoitokeinoa ripsille, kokeile Lashcodea. Lashcode mahtuu helposti päivittäiseen rutiiniin – se on kokeiltu ja testattu tuote.

Miksi Lashcode on paras ripsiseerumi?

Lashcode Eyelash Serum on paras valinta muutamasta syystä!

 1. SISÄLTÖ – tämä ripsiseerumi koostuu laadukkaista hoitavista, kosteuttavista ja paikkaavista ainesosista sekä luonnollisista aineksista, jotka saavat ripset kasvamaan nopeammin terveinä ja kauniina.
 2. VAIKUTUKSET – seerumin monipuoliset vaikutukset ovat plussaa; hoitamisen (kosteuttaa, ravitsee, vahvistaa) lisäksi tuote kaunistaa (pidemmät, paksummat, tuuheammat) ripsiä. Lashcode tukee ripsien kasvua, suojaa niitä ja tekee niistä paremman näköiset.
 3. KOKO – tämä saa Lashcoden erottumaan joukosta – se on suurempi kuin moni muu seerumi ja siksi yhtä tuubia voi käyttää kauemmin.
 4. SIVELLIN – hyvä ripsiseerumi tarvitsee tarkan, käyttöä helpottavan siveltimen. Lashcoden mukana tulee ohut sivellin, joka mahdollistaa tuotteen helppokäyttöisyyden.
 5. KOOSTUMUS – seerumi on kevyt ja imeytyy nopeasti, eli ainesosat imeytyvät ihoon heti ja toimivat sisältäpäin rasittamatta ja liimaamatta ripsiä yhteen.

Lashcode Eyelash Serumin tuomat tulokset

Vaikutukset puhuvat tuotteen laadun puolesta. Lashcode Serum on hintansa arvoinen ja sitä on hyvä käyttää säännöllisesti.

Päivittäinen käyttö 3-4 viikon ajan antaa:

 • vahvemmat, vähemmän irtoavat ripset
 • kiiltävämmät ja vastustuskykyisemmät ripset
 • tummemmat, paksummat ripset
 • suuremman näköiset silmät
 • pidemmät, paksummat ja tuuheammat ripset
 • nuorekkaamman olemuksen

Yksinkertainen resepti ihanille ripsille

Haluamme painottaa, että Lashcode Serumia on todella helppo käyttää. Kevyt seerumi imeytyy täysin jättämättä jälkiä ja ärsyttämättä. Tiiviin koostumuksen ansiosta yksi veto siveltimellä riittää siirtämään kaikki ripsien kasvulle ja palautumiselle tärkeät ravintoaineet seerumista ripsiin. Tämä todistaa sen, että ihanien ripsien resepti Lashcodella on hyvin yksinkertainen.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *