NANOIL, luonnollinen arganöljy. Miksi sinunkin kannattaa hankkia se?

Mukaan Kauneus

nanoil ARGANÖLJY

Arganöljy on maailman suosituin ja arvokkain kauneudenhoidossa käytetty öljy. Kuluttajat rakastavat sitä, mutta myös luonnonmukaisia ratkaisuita suosivat ammattilaiset hehkuttavat sitä. Arganöljy on marokolaista, nestemäistä kultaa ja sitä saadaan puristettua arganpuusta. Mikä tekee Nanoil Argan Oilista niin erityisen?

Nanoil Argan Oilissa on yli 100 arvokasta ravintoainetta. Se on voimakas antioksidantti, joka hidastaa ikääntymistä, kiinteyttää, kosteuttaa ja pehmentää ihoa, ja lisäksi se kykenee edistämään hiusten nopeampaa kasvua ja palauttamaan niiden luonnollisen kiillon. Se on täydellinen valinta myös kuivalle, herkälle, akneen taipuvaiselle tai vaurioituneelle iholle.

Orgaaninen, puhdistamaton, kylmäpuristettu…

… ja Nanoil Argan Oililla on myös Ecocert-merkki, joka myönnetään ainoastaan korkealaatuiselle, ympäristöystävälliselle kosmetiikalle. Nanoil Argan Oil on kehitetty ilman haitallisia parabeeneja, alkoholeja tai muita tarpeettomia aineita. Se on luonnollinen kauneustuote, joka on suunniteltu kaikkien käytettäväksi. Se on universaali, monikäyttöinen ja korvaa monia muita kosmetiikkatuotteita.

Arganöljyssä on pehmeä ja hyvin hienovarainen pähkinän tuoksu sekä kellertävä sävy. Se vahvistaa hiuksia, ravitsee ihoa ja kynsiä sekä säätelee talintuotantoa. Sen upeat ominaisuudet johtuvat sen sisältämistä aineosista, kuten polyfenoleista, skvalaanista, kasvisteroleista, karotenoideista ja tokoferoleista. Ne ovat kaikki tärkeitä aineita, jotka pysäyttävät ihon ikääntymisen, suojaavat ulkoisilta haittatekijöiltä ja armottomalta säältä sekä UVA/UVB-säteiltä. Arganöljy on antioksidantti, joka vahvistaa ihon suojamuuria ja estää kosteutta karkaamasta sen syvimmistä kerroksista.

Mitä hyötyä arganöljyn käytöstä on?

  • Nanoil Argan Oil parantaa ihon kiinteyttä.
  • Se ehkäisee ennenaikaisten ryppyjen syntymistä.
  • Sillä on tulehdusta ehkäiseviä ja korjaavia ominaisuuksia.
  • Se lievittää allergioiden, psoriaasin ja AD:n oireita.
  • Se suojaa auringonvalolta.
  • Se suojaa ihoa yleisesti vaurioilta.
  • Se tasapainottaa talineritystä vähentäen ihon ja hiusten rasvaisuutta.
  • Se virkistää kynsiä ja pehmentää kynsinauhoja.
  • Se elvyttää ja ravitsee vaurioituneita hiuksia.
  • Se estää hiusten latvoja halkeilemasta.

Arganöljy on syystäkin maailman arvostetuin kauneusöljy. Se on markkinoiden myydyin. Jokainen pisara tätä öljyä sisältää toinen toistaan hyödyllisempiä ravintoaineita.

Miten Nanoil Argan Oilia käytetään?

1. HIUKSIEN HOITOON

Käytä sitä hiusten öljyhoitoon ja huomaat eron hiusten ulkonäössä jo heti yhden käyttökerran jälkeen. Nanoil Argan Oil korjaa jopa erittäin vaurioituneet hiukset, jotka ovat kärsineet jatkuvan värjäyksen tai vaalennuksen vuoksi. Se palauttaa hiukset taas kimmoisiksi ja antaa niille luonnollista kiiltoa, vahvistaa hiuksia ja ehkäisee kaksihaaraisia. Se auttaa myös hoitamaan hiustenlähtöä ja päänahan ongelmia.

2. VARTALON HOITOON

Hiero öljyä selluliitin tai raskausarpien vaivaamille alueille, ja saat häivytettyä nämä kiusalliset ongelmat näkymättömiin. Lisää muutama tippa tarjoillaksesi koko kehollesi ravitsevan kylvyn. Voit myös taputella sitä iholle ennen ja jälkeen auringonoton. Tämä kiinteyttävä ja korjaava öljy pitää ihosi täydellisen kosteutettuna, joustavana ja nuorekkaana ja estää kosteuden menetyksen epidermiksestä.

3. KASVOILLE

Käytä arganöljyä kasvojen puhdistukseen tai vaikka yöseerumina silmien alla olevalle ihoalueelle. Lisää sitä suosikkikasvovoiteeseesi tai vartalovoiteeseesi parantaaksesi niiden tehoa. Vanhenemista ehkäisevien ominaisuuksiensa ansiosta arganöljy auttaa ihoa pysymään nuorekkaana ja palauttaa sen kimmoisuuden ja elinvoimaisuuden. Se on myös oivallinen silmänympärysihon hoitamiseen, sillä se viivästyttää ryppyjen syntymistä ja korjaa ihoa syvältä sisältä käsin.

4. JALOILLE

Nanoil Argan Oil on täydellinen valinta myös jalkavoiteeksi, koska sen avulla pystyt palauttamaan erittäin kuivat ja halkeilevat kantapäät taas ihanan pehmeiksi. Se myös jatkossa karheuden poissa, kosteuttaa ja ravitsee sekä toimii erinomaisesti rentouttavassa jalkakylvyssä.

5. KYNSIIN

Liota käsiäsi ja kynsiäsi lämmitetyssä arganöljyssä – se elvyttää nopeasti kynnet ja kynsiä ympäröivän ihon. Se on täydellinen korjaushoito hauraille ja heikoille kynsille. Voit myös hieroa öljyä suoraan kynsilaattaan.

nanoil ARGANÖLJY

Mistä ostaa Nanoil Argan Oil -öljyä?

Tämä luonnollinen ratkaisu kaikkiin kauneusongelmiin on saatavilla Nanoilin viralliselta verkkosivulta: www.nanoil.fi. Tutustu samalla myös muihin Nanoilin tuotteisiin ja kokeile niitä rohkeasti. Valikoimaan kuuluu paljon luomukosmetiikka, jotka ovat täynnä ainesosia, ja ne tarjoavat kaiken olennaisen terveelle iholle ja hiuksille. Nanoil on huippuvalinta, koska brändi käyttää tuotteissaan ainoastaan korkealaatuisia ainesosia, jotka nuorentavat, kosteuttavat ja ravitsevat.