Kuivat hiukset? Kosteuttava merilevähoitoaine Nanoililta on paras valinta sinulle!

Mukaan Kauneus

Oletko kyllästynyt kuiviin ja kankeisiin hiuksiin, joita on vaikea käsitellä? Ovatko hiuksesi menettäneet vastustuskykynsä ja kiiltonsa? Tässä ratkaisu! Nyt hiuksia voi kaunistaa lähes välittömästi super kevyen ja todistetusti tehokkaan hoitoaineen avulla. Tapaa Nanoil – bi-phase hoitoaine merilevällä.

nanoil Algae Hair Conditioner

Kuivat hiukset: miten ne voi pelastaa?

Tässä hyvät uutiset: kuivat hiukset voi pelastaa! Mikä tuuri. Sinun täytyy vain valita oikeanlaiset hiustenhoitotuotteet ja vähentää kuumuudella muotoilua (esim. päivittäistä suoristusraudan käyttöä). Hyvä hoitoaine ei ainoastaan paikkaa vaurioituneita hiuksia, vaan se suojaa myös hiuksia päivän aikana. Mikäli kuivia hiuksia haluaa paikata on muistettava, että hiustenkuivaajan lämpötila ei saisi ylittää 40°C. Korkeammat lämpötilat kuivattavat hiuksia ja johtavat vaurioihin.

Nanoil Algae Hair Conditioner: muutoksia aikaan saava hoitoaine

Nanoilin hoitoaineen ensimmäinen erityispiirre on loistavat ainesosat – ne kosteuttavat syvästi ja parantavat sekä hiusten kuntoa että ulkonäköä. Toinen hyvä puoli on tuotteen koostumus. Hoitoaine on suihke ja siksi käyttö ei aiheuta lainkaan ongelmia. Vaivattomuutensa ja keveytensä ansiosta hoitoaine ei latista hiuksia, vaan peittää hiukset tasaisella ja ravitsevalla suihkeella. Lopuksi Nanoil Algae Hair Conditioneria voi käyttää muutaman kerran päivässä, eli tuote tarjoaa tukea myös erittäin kuiville hiuksille vuorokauden ympäri. Miten se on mahdollista? Koska hiukset saavat kestävän annoksen kosteutta – Nanoil ravitsee hiuksia 24 tuntia!

hiusten hoitoaine merilevällä nanoil

Nanoilin merilevähoitoaine ja kosteuttavat sekä ravitsevat ainesosat

Hiuksesi tulevat rakastumaan Nori-merileväuutteeseen. Punainen merilevä on suositelluin merilevätyyppi hiustenhoidossa. Merilevä kosteuttaa hiuksia syvästi sekä tarjoaa hiuksille tärkeitä ravintoaineita. Nämä erinomaiset vaikutukset eivät olisi mahdollisia ilman meriperäisiä hivenaineita, joista Nori-merilevä pääasiassa koostuu. Niiden arvokkaan avun ansiosta Nanoil suojaa hiuksia haitallisilta UV-säteiltä, kosteuttaa, vahvistaa ja parantaa hiusten vastustuskykyä.

Toinen vähemmän selvä ainesosa Nanoil Algae Hair Conditionerissa on risiiniöljy. Tämä täysin luonnollinen kasviöljy on vailla vertaa, kun kyse on hiusten paikkaamisesta. Öljy korjaa ja vahvistaa hiuksia, samalla suojaten niitä juurista latvoihin.

Kuivista hiuksista puuttuu usein vastustuskyky, eloisuus, kosteus ja kiilto. Tämän takia Nanoil ei olisi täydellinen tuote ilman ihmetekijä pantenolia. Tämä läpinäkyvä neste helpottaa harjaamista ja jättää hiukset todella sileiksi. Pantenoli tunnetaan takkujen ehkäisystä ja siksi sitä lisätään usein hiusten hallittavuutta parantaviin tuotteisiin.

Nanoil Algae Hair Conditionerin erityispiirteet

  • Se on bi-phase hoitoaine ja siksi se on niin juokseva. Tämän ominaisuuden ansiosta Nanoilin hoitoaine pystyy imeytymään syvälle hiuksiin korjaamaan ja ravitsemaan hiuksia sisältäpäin.
  • Se on todella kevyt hoitoaine, eli se ei latista hiuksia, vaan tarjoaa kestävän suojan.
  • Se hoitaa hiuksia 24 tunnin ajan. Hoitoaine tarjoaa kerralla jatkuvaa kosteutusta sekä suojan UV-säteiltä, voimakkailta tuulilta ja äärilämpötiloilta. Talvella Nanoilin merilevähoitoaine ehkäisee lämmitettyjen huoneiden negatiivisia hiusvaikutuksia. Tämä puolestaan ehkäisee sähköisyyttä ja pörröisyyttä.

 

Miten Nanoilin hoitoainetta merilevällä käytetään?

Nanoil Algae Hair Conditionerin käyttö on lasten leikkiä. Sitä suihkutetaan pestyihin ja kosteisiin hiuksiin. Runsas suihke laskeutuu hiuksiin ja ravitsevat ainesosat imeytyvät syvälle hiuksiin. Lopputulos? Kosteutetut, kiiltävät ja vahvat hiukset! Nanoil tulee varmasti ravitsemaan ja kosteuttamaan kuivia hiuksia syvästi. Halutessaan hoitoainetta voi suihkuttaa hiuksiin myös päivän aikana.

Mistä Nanoil Algae Hair Conditioneria voi ostaa?

Netti on helpoin tapa shoppailla tänä päivänä. Ajan säästämiseksi voi käydä sivustolla [nanoil.fi] ja sieltä voi ostaa koko kosteuttavan sarjan hiustuotteita. Kokeile myös runsasta ja ravitsevaa hiusnaamiota sekä merilevää sisältävää misellishampoota. Alkuperäiset Nanoil -tuotteet ovat laadukkaita kauneustuotteita parhailla mahdollisilla ainesosilla, jotka tekevät hiuksista kauniit, vahvat ja terveet. Tutustu Nanoilin tarjontaan: keratiini, silkki, täysin luonnolliset ja kylmäpuristetut kasviöljyt vartalolle ja hiuksille sekä hiustenlähtöä ehkäisevät ja kasvua tukevat tuotteet.