Hoida kuivaa ihoa hunajalla. Tutustu Ghasel Maltese Honey Body Creamiin

Mukaan Kauneus

Luonnolliset voiteet sisältävät runsaasti kasviperäisiä aineita, jotka ravitsevat ihoamme syvältä sisältä käsin. Ghasel Maltese Honey Body Cream on luotu hunajan, kasviuutteiden, sheavoin ja avokadoöljyn yhdistelmästä.

Ghaselin myydyin vartalovoide on loistava ratkaisu iho-ongelmiin kaikenlaisille ihoille. Sen pohjana toimii timjaminhunaja Maltalta, joka on itse asiassa kuuluisa maailman parhaan hunajan tuotannostaan. Voiteen koostumuksessa on monia muitakin arvokkaita ainesosia: erittäin kosteuttavaa sheavoita, avokadoöljyä, kehäkukan, rohtosalkoruusun ja hevoskastanjan uutteita sekä E- ja B12-vitamiineja. Se on kevyt tuote, joka imeytyy nopeasti ihoon eikä jätä ihon pinnalle rasvaista kerrosta, mikä tekee siitä täydellisen ratkaisun myös päiväkäyttöön. Kokeile Maltese Honey Body Cream -vartalovoidetta ja nauti silkkisen sileästä ihosta joka päivä.

Timjamihunaja

C-vitamiinin lähde, joka on välttämätön terveen ja hehkuvan ihon ylläpitämiseksi. Sillä on vahvoja uudistavia ominaisuuksia, jotka ovat vastuussa etenkin ihosolujen uusiutumisesta. Hunaja stimuloi myös kollageenin ja elastiinin tuotantoa, mikä on tärkeää, sillä ikääntyessämme solumme tuottavat niitä yhä vähemmän, mikä aiheuttaa veltostunutta ihoa. Hunajan korkean glukoosi- ja fruktoosipitoisuuden ansiosta se on syvästi kosteuttava ja pehmentää jopa äärimmäisen kuivaa ihoa.

Sheavoi

Se, että sheavoi sisältää joukon vitamiineja (A-, E- ja F-vitamiineja) ja omega-happoja, on syy sen uskomattoman kosteuttavien ominaisuuksien taustalla. Se parantaa ihon yleistä kuntoa, uudistaa sitä, ehkäisee raskausarpia ja tukee myös arpien ja selluliitin torjuntaa. Luonnollinen sheavoi hidastaa ikääntymisprosessia ja on luonnollinen UV-suodatin (3-4 SPF).

Avokadoöljy

Avokadoöljy on luonnollinen vitamiinipommi iholle. Se on bioyhteensopiva ihomme kanssa ja auttaa sen luonnollisia uudistumisprosesseja. Se pystyy jälleenrakentamaan uudelleen tuhoutuneen hydrolipidibarriäärin, minkä pitäisi auttaa estämään kosteuden menetystä ja mekaanisia vaurioita. Se parantaa myös ihon vastustuskykyä vapaita radikaaleja, UV-säteilyä ja muita ulkoisia tekijöitä vastaan.

Kehäkukka

Yksi yleisimmistä lääkekasveista. Sen uute antaa iholle näkymättömän suojakerroksen auringonvaloa vastaan. Se on täysin turvallinen lapsille, allergikoille ja niille, joilla on herkkä, kuiva, vaurioitunut, ongelmallinen ja kypsä iho.

Rohtosalkoruusu

Rohtosalkoruusun uute estää tehokkaasti hyaluronihapon hajoamista, jolloin iho pysyy kosteutettuna ja kimmoisana. Se on lääke ärsytykseen ja auringonpolttamiin, sillä se tuo välitöntä helpotusta iholle, erityisesti herkälle ja allergiselle iholle. Siitä on apua myös karvanpoiston jälkeen ja kun kamppailet pienen turvotuksen ja kuivan ihon kanssa.

Hevoskastanja

Hevoskastanjauute parantaa pääasiassa mikroverenkiertoa ja hapettaa ihoamme rakentavia soluja, jolloin iho saa terveemmän värin ja siitä tulee kiinteämpi. Se myös suojaa ihoa haitalliselta auringonvalolta, poistaa ärsytystä ja pieniä epidermisvaurioita.