Highlighting Foam Strips: parasta laatua asiakkaillesi

Mukaan Kauneus

värjäysliuskat color cuts

ColorCuts kehittää edistyksellisiä ja hyödyllisiä tarvikkeita kampaamoille. Ne sopivat aina loistavasti kaikille hiustyypeille ja minimoivat mekaanisten sekä lämpövaurioiden syntyä. Tarjoa siis asiakkaillesi huippulaadukkaita tuotteita!

ColorCuts on maltalainen tuotemerkki, joka on juuri tuonut markkinoille täysin ainutlaatuiset liuskat hiusten värjäykseen ja raidoittamiseen käytettäväksi. Liuskojen käyttö voi jopa säästää rahaa! Sillä tämä biologisesti hajoava ja ympäristöystävällinen tuote voidaan pestä kolme kertaa pesukoneessa käytön jälkeen.

Heti käyttövalmiit ja valmiiksi leikatut liuskat toimitetaan kätevässä laatikossa, joten niitä voivat hyödyntää myös kokemattomatkin kampaajat. Liuskat ovat nopea irrottaa toisistaan ja näin saat myös värjäyksenkin hetkessä valmiiksi. Huomaathan etteivät liuskat vahingoita lainkaan edes hauraimpia hiuksia, sillä ne mahdollistavat kunnollisen ilmankierron kerrosten välillä.

color cuts värjäysliuskat

Hanki Highlighting Foam Stripsit omaan kampaamoosi

Biohajoavassa ja ympäristöystävällisessä materiaalissa yhdistyvät innovaatio ja kestävyys. Lopeta turha roskaaminen nyt, ja huolehdi ympäristöstä! Zero-waste -konseptin ystävät tulevat rakastamaan tätä tuotetta, sillä liuskoja ei tarvitse heittää pois heti käytön jälkeen – niinpä yksi pakkaus kestää todella pitkään.

ColorCutsin värjäysliuskat ovat myös aidosti mukavia käyttää. Niiden kanssa sinun ei tarvitse tuhlata aikaasi alumiinifolion leikkaamiseen. Folio vahingoittaa ja polttaa hiuksia, ja kaiken lisäksi se liukuu pois paikoiltaan värjäyksen aikana. Highlighting Foam Stripsit sen sijaan pysyvät hiuksissa kiinni koko värjäysprosessin ajan. Vahva pito takaa, että liuskat pysyvät tukevasti kiinni aivan hiusten tyvessä.

Näitä värikkäitä liuskoja ei ole suunniteltu pelkästään katseenvangitsijoiksi, vaan voit käyttää niitä myös ikään kuin värimerkkinä, jos käytät värjäyksen aikana useita sävyjä. Näin tiedät tarkalleen, minkä väristä hiusväriä kunkin liuskan sisällä on, ja voit helposti välttää harmilliset virheet lopputuloksessa. Puoliksi läpinäkyvän pinnoitteen ansiosta voit tehdä nopeita korjauksia ja hallita värjäysprosessia täysin.

Tarjoa asiakkaillesi huippuluokan esteettisyyttä ja mukavuutta.

Innovatiiviset värjäysliuskat eivät kuumenna hiuksia liikaa, vaan säilyttävät hiusten kannalta optimaalisen lämpötilan. Paremman käyttömukavuuden vuoksi ne pysyvät kuitenkin viileän tuntuisina, mikä tehostaa värjäystulosta. Kevyet liuskat eivät aiheuta epämukavuutta, ne eivät kolise tai kisko hiuksia.

Polystyreenistä valmistetut liuskat soveltuvat hyvin myös pitkienkin hiusten värjäämiseen. Jokaisessa laatikossa on 200 liuskaa, joiden mitat ovat 100×305 mm ja voit leikata niitä mielesi mukaan. Ne ovat ehdottomasti parhaita apuvälineitä monisävyisten, näyttävien värjäysten luomiseen.

Lukuisat kampaamot ympäri maailmaa ovat jo luottaneet ainutlaatuisiin ColorCutsin kampaustarvikkeisiin. Ne tarjoavat uskomatonta käyttömukavuutta ja estetiikkaa värjäykseen, ja ovat samalla ympäristöystävällisiä. Highlighting Foam Stripsit ovat uusi käänteentekijä kampaamoissa, ja ne takaavat sinulle sekä asiakkaille parhaimman mahdollisen lopputuloksen.

Yhdistä kestävä kehitys ja uutta teknologiaa vastaamaan asiakkaidesi vaatimuksiin. Laadukas palvelu ja biohajoavat tuotteet voivat houkutella lisää tyytyväisiä asiakkaita nykyisten joukkoon. Valitse ammattimaiset kampaamotarvikkeet, jotka takaavat täydelliset ja tarkat tulokset!

Jos haluat kampaamostasi ylellisen, virtaviivaista henkilökuntasi työnteko ja pysy ajan tasalla uusimmista kampaamotrendeistä. Päivitä kampaamotarvikkeitasi ColorCutsin Highlighting Foam Stripseillä!

Iisää tietoa voi löytää viralliselta kotisivulta – colorcuts.mt

raidoitusliuskat color cuts