5 sääntöä, joiden avulla saat upeat ripset

Mukaan Kauneus

Mitä sinun pitäisi tehdä, jotta voit nauttia upeista ja tuuheista ripsistä? Tällaisen tuloksen saamiseksi sinun on nähtävä hieman vaivaa. Mutta mitä sinun pitää ottaa huomioon erityisesti? Älä huoli, me kerromme sinulle kaiken! Opit 5 sääntöä, jotka auttavat sinua saamaan kauniin, terveän ja tuuhean näköiset ripset, joista olet aina unelmoinut!

1. VALITSE HYVÄ RIPSIVÄRI

Tiedät varmasti, että jokaisen kauneustuotteen tärkein asia on sen koostumus. Jos siis haluat upeat ripset, tarkista, mitä käytät niihin. Markkinoilla on tarjolla lukemattomia ripsivärituotteita. Niiden joukosta voit löytää ne, jotka koostuvat laadukkaista ainesosista. Tällaiset ripsivärit eivät ainoastaan korosta ripsiäsi kauniisti, vaan tekevät niistä myös vahvemmat ja hyvin ravitut. Markkinoilla on myös ripsien kasvua edistäviä ripsivärejä. Tällaiset ripsivärit tarjoavat korkeatasoisinta ripsienhoitoa, sillä yleisesti käytetyn nylonin sijaan niissä on esimerkiksi arginiinia ja pantenolia ja synteettisten pigmenttien sijaan niissä on luonnollisia pigmenttejä.

2. VÄLTÄ RIPSENTAIVUTINTA JA RIPSIENPIDENNYKSIÄ

Vaikka ripsentaivutin tekee ripsistä kauniisti kaartuvat hetkessä, se myös vahingoittaa ripsiä yhtä ”näyttävästi” katkomalla ripsiä. Lisäksi ripsentaivuttimet eivät ole turvallisia käyttää. Kuinka monta kertaa olet satuttanut itseäsi käyttäessäsi tätä työkalua? Tämä voi aiheuttaa vakavia vammoja ja haavoja, jotka eivät tahdo parantua.

Epäilemättä ripsipidennykset antavat sinulle dramaattisen ilmeen välittömästi. Valitettavasti tämäkään menetelmä ei palvele ripsiä erityisen hyvin, koska menettelyssä käytetty liima on ensinnäkin synteettistä ainetta, toiseksi se voi aiheuttaa allergisia reaktioita ja kolmanneksi kuivattaa ja vahingoittaa ripsiä, kun ripsipidennykset otetaan pois.

Siksi terveiden ja vahvojen ripsien vuoksi sinun pitäisi luopua sekä ripsienpidennyksistä että ripsentaivuttimesta.

3. ÄLÄ HANKAA RIPSIÄ

Oletko koskaan laskenut, kuinka monta kertaa hierot silmiäsi päivän aikana? Teemme sitä huomaamattamme useita kertoja päivässä, jolloin voit heikentää ja jopa vahingossa repiä ripsiä irti. Yritä siis parhaasi mukaan olla hieromatta ripsiä ja pidä kädet erossa silmistä. Yritä myös olla hankaamatta ripsiä, kun poistat meikkiä. Jos teet syyllistyt tähän meikinpoiston yhteydessä, vahingoitat huomattavasti paitsi ripsiä myös niiden follikkelia. Lisäksi silmänympärysihon venyttäminen nopeuttaa usein hienojen juonteiden syntymistä.

4. KÄYTÄ LAADUKASTA MEIKINPOISTOAINETTA

Oikeiden ja turvallisten meikinpoistotekniikoiden soveltamisen lisäksi on muitakin yhtä tärkeitä asioita – ja ne on syytä pitää mielessä, jos haluat nauttia upeista ripsistä. Olennaista on myös ripsivärikerrosten ja muun silmämeikin poistamiseen käytettävät tuotteet. Siksi meikinpoistoaineesi tulisi hoitaa kaksi tehtävää: suojata ripsiä ja vahvistaa niitä. Molempien tavoitteiden saavuttamiseksi tuotteen on sisällettävä ravitsevia kasviuutteita. Kun seuraavan kerran ostat meikinpoistoaineita, yritä löytää tuote, joka sisältää ruiskaunokkiuutetta, on hypoallergeeninen, todistetusti allergiatestattu ja vapaa parabeeneista ja silikonista. Parasta olisi, jos siihen on lisätty rauhoittavaa aloe- tai puhdistettua vettä.

5. HANKI ITSELLESI RIPSISEERUMI

Ripsiseerumi on kosmetiikkatuote, joka muistuttaa eyelineriä – pieni harja piilossa sirosta pullosta. Jopa levitystapa on samanlainen kuin eyelinerin laittaminen, koska tuotetta levitetään harjalla ripsien ylä- ja alapäätä pitkin vetäen näkymätön viiva (tuotteessa ei ole väriä). Sitä ei tarvitse levittää useammin kuin kerran päivässä. Saavutat halutut tulokset, jos levität tuotetta ennen nukkumaanmenoa. Ripsiseerumi tunkeutuu ihoon ja saavuttaa follikkelit, joissa se pidentää ripsien kasvuvaihetta. Tämä tarkoittaa, että ripset ehtivät uudistua ja kaunistua, ja ne kasvavat myös näkyvästi terveempinä. Ripsiseerumin avulla saat jopa 3 kertaa paksummat ja 2 kertaa pidemmät ripset, jotka ovat 100 % terveet ja vahvemmat. Helppokäyttöinen ja ripsien erilaiset tarpeet tyydyttävä ripsiseerumi on valloittanut kauneudenhoitoalan myrskyn lailla. Onko sinulla jo suosikkiripsiseerumi? Tutustu arvosteluihin ja listauksiin valitaksesi oikeanlaisen tuotteen itsellesi.